Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Turvalised voorusvööd

Uudiskiri

Keeluvöö meestele - lukustatav peenise puur

Kontrollida ja hoiduda! Metallist peenisepuur on turvaline voorusvöö, mis hoiab teie Sub kontrolli all. See ümbritseb peenise, pärsib erektsiooni ja võtab mehelt kontrolli oma suguelundite üle. Meie kasinusvööde poes on see peenisepuuri üks populaarsemaid kasinuse mudeleid.

Rohkem infot

2423/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kontrollida ja hoiduda! Metallist peenisepuur on turvaline voorusvöö, mis hoiab teie Sub kontrolli all. See ümbritseb peenist, pärsib erektsiooni ja võtab mehelt kontrolli oma suguelundite üle. Meie kasinusvööde poes on see peenisepuuri üks populaarsemaid kasinuse mudeleid.

     

    Laske end meie kasinusrihmaga domineerida! Sellest roostevabast terasest kasinusrihmast ei ole garanteeritud põgenemine. Vastupidav materjal hoiab peenise kindlalt kontrolli all ja takistab usaldusväärselt erektsiooni. Kuna puur on valmistatud hügieenilisest roostevabast terasest ja seda saab tänu selle konstruktsioonile ja pinnakattele väga lihtsalt puhastada, on see ideaalne püsiva kasinuse jaoks.

     

    Meie klientide järeldus: Brändi NoPacha kasinuspuur veenab kõrgeima kvaliteedi, lihtsa pealekandmise ja taskukohase hinnaga.

     

    Tehnilised üksikasjad: Selle voorusvöö konstruktsioon põhineb kolmel komponendil, mis lukustuvad ideaalselt. Kaks juhtpoldi ühendavad erinevaid komponente ja ovaalne koonusnõel ühendab peenise rõnga peenisepuuri. Erineva suurusega rõngad ja erinevad distantsid tagavad täiusliku, anatoomilise sobivuse. Selleks, et teie Bottom ei saaks omavoliliselt kergendada, on voorusvööga kaasas nummerdatud ühesuunalised plastlukud ja metallist tabalukk. Kui kasinusrihma on mitu päeva kantud, saate seda hõlpsasti vannis või duši all puhastada.

     

    Kas voorusvöö sobib algajatele või edasijõudnutele?

     

    Meie voorusvöö sobib nii kogenematuile algajatele kui ka kogenud kasutajatele, sest tegemist on professionaalse voorusvööga, nagu seda kasutataksegi BDSM-stuudios. Kui sulle meeldib põnev mäng kontrolli ja vaoshoitusega, saad selle voorusvööga oma raha eest.

     

    Mis teeb selle voorusvöö nii eriliseks?

     

    Raskest roostevabast terasest valmistatud kasinusevöö ohjeldab teie alistuva partneri iha ja lukustab järelikult tema peenise. Ükskõik kui palju teie partneri erutus ka ei suureneks, voorusvöö takistab usaldusväärselt erektsiooni. Kui teie partner üritab oma peenist masturbeerimiseks puudutada, takistab seda voorusvöö.

     

    Kas voorusvöö on piisavalt mugav, et seda püsivalt kanda?

     

    Jah, sest voorusvöö on hoolikalt valmistatud, hoolikalt lihvitud, lihvitud, poleeritud ja pinnakattega. Seetõttu saate voorusvööd mugavalt kanda pikka aega. Avaus rihma otsas võimaldab seda kandes urineerida. Täiendavad ventilatsiooniavad tagavad maksimaalse mugavuse ja hügieeni. Keeluvöö on kinnitatud tabalukuga ja seda saab avada ainult "võtmehoidja".

     

    Pikemaajalisel kandmisel saab voorusvööd puhastada duši all või vannis. Ärge unustage siiski, et desinfitseeriksite voorusvööd regulaarselt meie pihustiga INSTACLEAN.

     

    Milleks on voorusvöö või kuidas voorusvööd kasutada?

     

    Meie voorusvöö on mõeldud selleks, et hoida meest pikema aja jooksul vooruslikuna ja seega kontrollida või pärssida tema iha. Keeluvöö takistab tiheduse tõttu erektsiooni ja sunnib seega meest seksuaalsele abstinentsusele. Seetõttu on meie voorusvöö populaarne abivahend BDSM-suhetes.

     

    Kas seks on võimalik kasinusrihmaga?

     

    Ei, loomulikult mitte. Seks meie voorusvööga on täiesti võimatu! Keeluvöö on loodud selleks, et hoida meest seksuaalselt abstinentses pikema aja jooksul. Bottom kannab voorusvööd sageli kogu päeva jooksul ja annab võtme oma partnerile, muutes ta "võtmehoidjaks". Juhul, kui Bottom tekib erutus ja mees saab erektsiooni, põrkab tema peenis vastu puuri seinu. See tunne ajab igasuguse erutuse kiiresti olematuks ja ta ei mõtle enam seksile

     

    Kuidas toimib sunniviisiline emaslikatsioon voorusvööga?

     

    Populaarne on meie voorusvöö kasutamine "Tease & Denial" mängimisel, kus erutust suurendatakse lõpmatuseni ilma erektsiooni või orgasmi lubamata. Eriti huvitav on see, et meestel saab kehasse kogunenud seemnevedeliku kehast välja tõmmata ilma erektsiooni, seksi või masturbeerimiseta. Sellisel juhul stimuleeritakse eesnääret anaalselt ühe meie CUMELOT ® stimulaatoriga, et eesnääret lüpsta. Selleks ei pea Sub eemaldama voorusvööd.

     

    Soovin osta voorusvööd, milliseid voorusvöö variante on saadaval?

     

    Kui otsite voorusvööd või peenisepuuri, leiate siit meie voorusvööde poest www.meo.de suure hulga erinevaid mudeleid , mis on valmistatud erinevatest materjalidest, nagu KG roostevabast terasest, alumiiniumist, PVC-st, silikoonist ja polükarbonaadist, samuti paljudes värvides, nagu punane, must, roosa, valge ja ka hõbedane. Meil on olemas voorusvööd professionaalidele ja voorusvööd algajatele. Huvitavaks alternatiiviks on ka meie voorusvöö CELLMATE, mida juhitakse oma rakendusega.

     

    Millega tuleb voorusvöö kasutamisel arvestada?

     

    Oluline teema, millest tuleb rääkida, on hügieen. Keeluvöö kandmiseks on soovitatav teha Bottom intiimne raseerimine. Igapäevaseks hügieeniks tuleks voorusvöö võimalusel eemaldada. See, kas võtmehoidja jääb kontrolli alla või mitte, on teie otsustada. Kui voorusvööd tuleb kanda kogu päeva, on soovitatav kasutada väga tihedaid boksersortse, sest need takistavad voorusvöö hõõrdumist jalgade vastu.

     

    Kas kasinusrihmavööd saab kombineerida teiste sidumistarvikutega?

     

    Loomulikult võite kombineerida voorusvööd teiste MEO ® bondage-toodetega. Võib-olla maksimeerite lihtsalt alandamist ja lasete oma partneril teid kinnitada käeraudade ja pahkluude käeraudadega. Või võite lisaks kasutada SM-piitsa, suukorvi, nibuklambreid või läbipaistmatut maski. MEO ® ulatusliku BDM-tarvikute valikuga on teil suur valik kombinatsioone, et suurendada kogemust oma voorusvööga. Laske end inspireerida ja leidke oma kasinuse kogemuse jaoks parim kombinatsioon.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Turvaline voorusvöö meestele
    • Keeluvöö on enesekontrolli osalise äravõtmise vahend, mida tänapäeval kasutatakse peamiselt BDSM-praktikates. Selle eesmärk on takistada seksuaalvahekorda ja põhja masturbeerimist.
    • Oluline: voorusvöö selga panemine ja kandmine peaks toimuma mõlema partneri nõusolekul.
    • Puuri siseläbimõõt 3,5 cm
    • 2 rõngast: Sisediameeter 4,5 cm ja 5 cm
    • 2 vaheseinu: 6 mm ja 12 mm
    • 1 tabalukk
    • 3 ühesuunalist lukku
    • Materjal: roostevaba teras, must pinnakate
    • kergesti puhastatav
    • kõrge kandmismugavus

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    There is no way he can cheat again

    I bought this for my husband because I caught him masturbating. It is an excellent product he cannot get free from it and I have total control over him. I am now really getting into male chastity and keeping him without any relief for longer periods knowing that there is no way he can cheat again.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Awesome

    I am locked in this now for my girlfriend/Mistress who enjoys keeping me locked up as it keeps me focusing on her, making her happy in the hopes that she will have mercy and release me.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Hervorragendes Tragegefühl bei sehr einfachem Konzept!

    Es ist ein sehr einfaches und unkompliziertes Konzept. Bei anderen KG's hat man gefühlte tausend Teile, das ist hier nicht der Fall. Das Tragegefühl ist hervorragend. Kein Ziepen, Drücken, Ziehen. Kann ich nur weiterempfehlen.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Keeluvöö meestele - lukustatav peenise puur

    Keeluvöö meestele - lukustatav peenise puur

    Kontrollida ja hoiduda! Metallist peenisepuur on turvaline voorusvöö, mis hoiab teie Sub kontrolli all. See ümbritseb peenise, pärsib erektsiooni ja võtab mehelt kontrolli oma suguelundite üle. Meie kasinusvööde poes on see peenisepuuri üks populaarsemaid kasinuse mudeleid.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: