Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Turvalised voorusvööd

Uudiskiri

CB 3000 Penis Cage

CB 3000 onpeenisepuuri või voorusvöö, mis on täiuslikult kohandatud alluvate meeste vajadustele, kes soovivad oma vooruse peenisele veidi rohkem ruumi. Kuna CB 3000 on anatoomiliselt täiuslikult allapoole painutatud, ei ole vooruspuuri riiete all märgata ja seetõttu saab seda väga pikka aega diskreetselt kanda.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    CB 3000 on peenisepuuri või voorusvöö, mis on täiuslikult kohandatud alluvate meeste vajadustele, kes soovivad oma vooruse peenisele veidi rohkem ruumi. Kuna CB 3000 on anatoomiliselt täiuslikult allapoole painutatud, ei ole vooruspuuri riiete all märgata ja seetõttu saab seda väga pikka aega diskreetselt kanda.

     

    Mehe kasinus mängib BDSM-is ja nn "Tease & Denial" puhul üha olulisemat rolli. Passiivne mees loovutab domineerivale partnerile õiguse seksuaalsele rahuldamisele ja enesemääramisele. Mõte seksuaalsest enesemääratlusest või kontrollist partneri seksuaalse iha üle loobumisest on äärmiselt huvitav ja vallandab palju erootilisi fantaasiaid. BDSM-kontekstis võib kasinust nii käskida kui ka usaldada, kuid ka jõustada sobiva vahendi, näiteks CB 3000 peenisepuuri abil.

     

    Kvaliteetsest plastikust valmistatud CB 3000 kasinuspuuri sobib eriti hästi ka allergikutele ning seda saab kiiresti ja hügieeniliselt puhastada VERYCLEAN spreiga. Keelushoidja tuleb koos 5 erineva suurusega peenise rõngaga, mis tagab CB 3000 keelushoidja täiusliku ja mugava sobivuse.

     

    Kuidas kasutada CB 3000 kasinuspuuri?

     

    CB 3000 peenisepuuriga on kaasas kõik, mida vajate peenise kontrollimiseks. Keeluvööga hoitakse peenist turvaliselt poolläbipaistvas peenise ümbrises. Käsitsemine on väga lihtne: peenise tuppe on pandud rihmad, millesse sisestatakse üks kaasasolev rõngas - vastavalt peenise suurusele. Seejärel tõmmatakse tupp üle peenise ja lõtvunud peenise. Rõngas kinnitatakse peenise põhja külge. Munandid asetatakse rõngaste vahele. Loomulikult saab puuri ka lukustada. Valida saab klassikalise metallluku või ühekordsete plastlukkude vahel. MEO ® plastlukkudel on eriline eelis, et need on varustatud pettusekindla numbriga. See muudab need eksimatuks! Seetõttu on võimatu plastlukku salaja vahetada.

     

    Millele pean CB 3000 vooruspuuri kasutamisel tähelepanu pöörama?

     

    CB 3000 vooruspuuri kandmine peab olema mugav ja ei tohi põhjustada valu. Kui tekib soovimatu valu, eemaldage CB 3000 kasinuspuur kohe.

     

    Kuidas puhastatakse CB 3000 peenisepuuri?

     

    Karastikuspuuri CB 3000 saab puhastada lihtsalt seebi ja veega. Erihoolduseks soovitame meie sprei VERYCLEAN.

     

    Täpsemalt:

     

    • KG CB 3000 peenisepuuri
    • Keeluvöö meestele
    • Materjal: plastik
    • Mõõdud: Läbimõõt ca. 3,5 cm
    • 5 erineva suurusega peenise rõngast
    • 1 x metallist lukk
    • 5 ühekordselt kasutatavat lukku
    • 3 lukustusnõela
    • erinevad distantsid
    • Selleks, et peenis saaks vabalt peenistoru sees libiseda, soovitame kasutada meie PLOWBOY toitvat geeli aloe vera ja E-vitamiiniga.
    • CB 3000 vooruspuuri saab puhastada kandmise vaheajal koos VERYCLEAN.
    • Meie CB 3000 vooruspuuri jaoks soovitame aeg-ajalt sunniviisiliseks de-seksimiseks meie tooteid sarjast CUMELOT ®.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Traumhaft verschlossen

    Sonnabend bestellt. Dienstag geliefert. TOP.
    Als ich mich verschlossen hatte bemerkte ich sofort wie angenehm er sitzt. Eine Träne vor Freude lief.
    Danach musste ich ihn gleich auf deinen 15000 Schritte Spaziergang testen. Nur dezente Handgriffe kleiner Nachkorrekturen bezüglich des Sitzes unternahm ich. Das war ok.
    Daher unterstütze ich meinen geliebten Zwangmaster lediglich mit einer Schnur um die Hüfte.
    Aber nochmal. Wenn ich mich so ansehe wie verschlossen dastehe, verschlossen hocke und liege. Ein wunderschöner Anblick.

      Hindamine 

      Perfect fit

      Master locked me in this and it fits just perfect. I have been locked up now for a couple of weeks, and he gave the key to his other lover, because I kept asking him about it.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      CB 3000

      Exellent product!!! Recommended product for its purpose, is extremely comfortable.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 onpeenisepuuri või voorusvöö, mis on täiuslikult kohandatud alluvate meeste vajadustele, kes soovivad oma vooruse peenisele veidi rohkem ruumi. Kuna CB 3000 on anatoomiliselt täiuslikult allapoole painutatud, ei ole vooruspuuri riiete all märgata ja seetõttu saab seda väga pikka aega diskreetselt kanda.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: