Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Täispuhutavad dildod ja anaaltorgid

Uudiskiri

Täispuhutav anaalvibraator - Alphamale

AlphaMale'i täispuhutav anaalvibraator on mitmekülgne ja uuenduslik seksimänguasju meestele ja naistele, kes otsivad ainulaadset ja eriti rahuldust pakkuvat anaalstimulatsiooni kogemust.

Rohkem infot

3751/00

saadaval

    Rohkem infot

    Täispuhutav anaalvibraator AlphaMale on mitmekülgne ja uuenduslik seksimänguasju meestele ja naistele, kes otsivad ainulaadset ja eriti rahuldust pakkuvat anaalstimulatsiooni kogemust.

    Täispuhutav anaalvibraator on mitmekülgne ja uuenduslik seksimänguasju meestele ja naistele.

    Avastage uus anaalstimulatsiooni maailm koos täispuhutava anaalvibraatoriga Alphamale. See ainulaadne ja uuenduslik seksimänguasju on välja töötatud kõigile neile, kes otsivad intensiivset ja eriti rahuldust pakkuvat anaalstimulatsiooni kogemust. See toode sobib ideaalselt kõigile, sõltumata soost, ning on mitmekülgsuse ja täiustatud tehnoloogia esirinnas.

    Tipptasemel täispuhumis- ja vibratsioonifunktsioonid:

    • Varustatud 7 vibratsioonikiirusega, pakub see anaalvibraator avastamiseks erinevaid aistinguid.
    • Selle seksimänguasja eripära on selle paisumisfunktsioon, mis reguleerib kasutamise ajal automaatselt dünaamilist ja mitmekesist naudingut.


    Eesnäärme stimuleerimiseks:

    • AlphaMale'i täispuhutav anaalvibraator on valmistatud täielikult silikoonist ja ei ole õõnes. Anaalvibraatorit saab õrnalt sisestada ja see sobib nii meestele kui ka naistele.
    • Tänu oma disainile ja funktsionaalsusele sobib see eriti hästi eesnäärme massaažiks ja täidab seega meeste erivajadusi, kuid võib pakkuda naudingut ka naistele.


    Kasutajasõbralik ja laetav:

    • Täispuhutavat anaalvibraatorit on lihtne kasutada: Alumist nuppu kasutatakse sisselülitamiseks, ülemist nuppu vibratsiooni ja puhumisfunktsiooni juhtimiseks.
    • Laetava eesnäärme massaaživibraatorina pakub suurt mugavust ja pikaealisust ning säästab kasutajat pidevast patareide vahetamisest.


    Täispuhutav anaalvibraator AlphaMale: samm edasi anaalstimulatsioonitehnoloogias!

    Täispuhutav anaalvibraator AlphaMale on uuenduslik seksimänguasja anaalstimulatsiooni valdkonnas ja pakub ainulaadset kombinatsiooni täispuhumise ja vibratsioonifunktsiooniga. Kas kasutate seda eesnäärme massaažiks või otsite uusi anaalseid aistinguid, see täispuhutav vibraator pakub teile mitmekülgset ja põnevat kogemust.

    Täpsemalt:

    • Täispuhutav anaalvibraator: Mitmekülgne ja uuenduslik seksimänguasja meestele ja naistele.
    • Mõõdud: Läbimõõt 33 mm / 60 mm = puhumata / pumbatud, pikkus: 200 mm, laius: 60 mm, sisestatav pikkus: 120 mm.
    • Materjal: Kvaliteetne silikoon.
    • Täispuhutava anaalvibraatori puhastamiseks Alphamale soovitame MEO sprei VERYCLEAN. See tagab tõhusa ja ohutu puhastamise. Lihtsalt pihustage peale, pühkige ära ja jätke kuivama. Libreerimisvahendina sobib õrnaks sisestamiseks ideaalselt veepõhine AquaMeo. See sobib ka silikoonist seksimänguasjadega. Pidage meeles, et õige hooldus õigete toodetega suurendab nii ohutust kui ka naudingut.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Addictive

    Easy to introduce because is flexible Great feeling once introduced, needs a little bit of time to get comfortable
    The oscillation function is addictive, can’t wait to play again with this toy

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Täispuhutav anaalvibraator - Alphamale

    Täispuhutav anaalvibraator - Alphamale

    AlphaMale'i täispuhutav anaalvibraator on mitmekülgne ja uuenduslik seksimänguasju meestele ja naistele, kes otsivad ainulaadset ja eriti rahuldust pakkuvat anaalstimulatsiooni kogemust.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: