Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Anaalide venitamine butt plug - Alphamale Observer

See anaalpistik pakub ülimat naudingut ja võimaldab õrna, kuid tõhusat päraku venitamist. Oberservator on valmistatud purunemiskindlast klaasist ja elegantse disainiga ning on ideaalne anaalpistik meestele ja naistele, kes soovivad oma pärakut maksimaalselt venitada.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    See anaalpistik pakub ülimat naudingut ja võimaldab õrna, kuid tõhusat päraku venitamist. Oberservator on valmistatud purunemiskindlast klaasist ja elegantse disainiga ning on ideaalne anaalpistik meestele ja naistele, kes soovivad oma pärakut maksimaalselt venitada. Tänu oma siledale pinnale tungib Oberservator õrnalt pärakusse ja pakub uskumatult intensiivset anaalvenitust. Meie Observator ei ole aga mitte ainult anaalipistik anaalvenituseks, vaid ka tõeline peosilma (sõna otseses mõttes). Läbipaistev borsilikaatklaas võimaldab teil näha oma keha sisemusse viisil, mida teised anaalipistikud ei võimalda. Väikese libestusainega ja meie Extremeo Relax Spray'ga kogete tunnet, mida te pole kunagi varem tundnud.

     

    Observator on ideaalne seksimänguasja anaalvenituseks! Raske, kiimas ja eriti lihtne sisestada.

     

    See kvaliteetsest, purunemiskindlast borsilikaatklaasist valmistatud meistriteos ei sobi mitte ainult kogenud kasutajatele, vaid pakub ka algajatele õrna, kuid äärmiselt rahuldust pakkuvat sissejuhatust anaalvenitusse. Vormiline, kvaliteetne, purunemiskindlast ja purunematu borsilikaatklaasist valmistatud dildo sobib nii algajatele ja uudishimulikele kui ka edasijõudnutele, kes soovivad nimetada kvaliteetset anaaldildot vormikindla disainiga omaette. Täiesti läbipaistvat anaalpistikut saab kerge vaevaga sisestada vähese libestusainega ja see on ideaalne anaalpistik anaaldilatatsiooniks nii meestele kui ka naistele.

     

    Sügav sisselõige, nagu te pole kunagi varem kogenud!

     

    Klaasist valmistatud butt plug, eriti läbipaistva Observator, eripära on selle visuaalne esteetilisus ja läbipaistvus. Selle kasutamine peegli ees pakub põnevat visuaalset elamust. Läbipaistev klaas võimaldab läbi materjali vaadata keha sisemusse. Peegli ees on otsene ja selge vaade piirkonda, kuhu pistik on sisestatud, mis suurendab visuaalset stimulatsiooni.

     

    Tänu hüpoallergeensele ja kehasõbralikule materjalile on see ideaalne valik kõigile. Pärast naudingut saab Observator hõlpsasti puhastada sooja vee, seebi ja meie INSTACLEAN pihustiga. Tahad anda oma kogemusele lisapöörde? Siis kuumuta või jahuta Vaatleja enne kasutamist.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Käedeta nauding intensiivse elamuse jaoks.
    • Elegantne, selge klaasist disain, mis mitte ainult ei stimuleeri, vaid avaldab ka visuaalselt muljet.
    • Ühildub kõigi MEO libestitega. Eriti lihtsaks sisestamiseks soovitame kasutada meie Extremeo Spray't.
    • Saadaval kolmes suuruses: Small (4 cm läbimõõt x 16 cm pikk), Medium (5 cm läbimõõt x 16 cm pikk), Large (6 cm läbimõõt x 12 cm pikk).
    • Soovitanud MEO, anaalvenitustoodete ekspertide poolt.
    • Pole tähtis, kus te elate, me tarnime meie tooteid kogu maailma. Meie BDSM-poode ei leia mitte ainult Euroopas, vaid üle kogu maailma, näiteks MEO BDSM-pood Hispaanias, BDSM-pood Taanis, samuti Soomes ja kui räägite tšehhi keelt, siis leiate kogu meie BDSM-sortimendi veebist Tšehhi Vabariigis ja kui eesti keel on teie keel, siis saate meie BDSM-tooted tellida veebist üsna diskreetselt ka Eestis.

    • Avastage koos MEOga anaaldilatatsiooni maailm! Meie poest leiate suurepärase valiku kvaliteetseid tooteid oma intiimseteks vajadusteks. Alates mitmekülgsest anaalseksimänguasjast kuni võrgutavast klaasist anaalpistiku ja anaalvenitusdildoga - meil on midagi igale maitsele ja igale tasemele. Meie anaalvenitajad sobivad ideaalselt nii algajatele kui ka kogenud naudinguhuvilistele ja pakuvad võrratut naudingut. Avastage õige anaalvenituskomplekt või täispuhutav anaalipistik ja kogege anaalvenituse uut mõõdet. MEO pakub kõrgeimat kvaliteeti, turvalisust ja diskreetsust. Astuge meie kogukonna liikmeks ja nautige unustamatuid anaalvenitamise hetki. Julge ületada oma piire - koos MEO-ga, teie anaaldilatatsiooni seksimänguasjade eksperdiga.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Hindamine 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 13-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Anaalide venitamine butt plug - Alphamale Observer

      Anaalide venitamine butt plug - Alphamale Observer

      See anaalpistik pakub ülimat naudingut ja võimaldab õrna, kuid tõhusat päraku venitamist. Oberservator on valmistatud purunemiskindlast klaasist ja elegantse disainiga ning on ideaalne anaalpistik meestele ja naistele, kes soovivad oma pärakut maksimaalselt venitada.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: