Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Anaalpistik anaalvenituseks ja maksimaalseks anaalvenituseks

Täiuslik butt plug anaalseks venitamiseks on see suur ja raske anaalpistik, mida pakume kolmes suuruses (135 mm kuni 200 mm ø). Eriti huvitav on eriline pinnastruktuur, tänu millele libestusaine peab eriti kaua kinni ja tagab vähese hõõrdumise. Sobib ideaalselt meeste püsivaks anaalvenituseks.

Rohkem infot

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Täiuslik butt plug anaalseks venitamiseks on see suur ja raske anaalpistik, mida pakume kolmes suuruses. Eriti huvitav on selle eriline pinnastruktuur, tänu millele libestusaine peab eriti kaua vastu ja tagab vähese hõõrdumise. Sobib ideaalselt meeste püsivaks anaalvenituseks. Muide, meie modellile meeldib väga suur ja ta valis tõesti suure butt plug, suurus XL.

     

    Mis on selle butt plug anaalvenituseks mõeldud vahendi juures erilist?

     

    Täiesti veenev kuju ja täpselt õiged mõõtmed, mis tagavad päraku kestva ja selgelt nähtava venitamise. Lisaks veenev materjal, mis on piisavalt stabiilne ja samas paindlik, nii et butt plug on tunda täpselt õigetes kohtades. Meie butt plug täidab teid täielikult ja tagab maksimaalse rahulolu. Need on suured ja rasked ning jäävad seetõttu sõidu ajal stabiilselt maapinnale. Need tagumikupillid on seega ideaalsed treeninguks ja venitamiseks. Pinna struktuur tagab, et kasutatav libestusaine kinnitub paremini butt plug ja saate nautida naudingut pikka aega ilma pausideta.

     

    Millist määrdeainet peaksin kasutama selle suure butt plug äärmuslikuks anaalvenituseks?

     

    Soovitame nende pepupistikutega kasutamiseks meie hübriidlibestit MANCUNT. See geel ühendab kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja loputatakse välja sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT muudab nende suurte tagumikuplokkide kasutamise hingematvaks naudinguks. Määrige piisavalt määrdeainet butt plug ja sisestage meie "Lube Shooter" abil veidi oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie Extremeo Spray't. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka kogenud ekstreemse anaalvenituse fännile. Extremeo eriefekt soodustab kergemat tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. Sprei toimib ilma tunnetuse kadumiseta, kuid vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada ohjeldamatut lõbu nende suurte tagumispistikutega.

     

    Olulised näpunäited suure tagumispistiku kasutamiseks ja puhastamiseks anaalseks venitamiseks:

     

    See butt plug on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast vinüülist. Materjal on paindlik ja libe. Tänu fantastilisele pinnastruktuurile püsib libestusaine eriti kaua. Lisaks on kasutatud materjal väga stabiilne, nii et teie butt plug kestab kaua. Enne butt plug kasutamist tuleb see siiski põhjalikult puhastada. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Võite seda põhjalikult puhastada meie pihustiga VERYCLEAN. Loomulikult on eriti oluline puhastamine pärast kasutamist. Enne anaalpistiku kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada soolestik. Meie poe kategoorias "Anaalidüüsid" leiate suure valiku.

     

    Mida peaksite päraku venitamisel silmas pidama?

     

    Pärak on väga tundlik avaus. See on vähem venitatav kui suguelundid ja seetõttu tuleb seda käsitleda ettevaatlikult ja ettevaatlikult.

     

    Päraku venitamisel tuleks vältida järgmisi vigu:

     

    Palun ärge kasutage päraku sulgurlihase venitamisel jõudu! Kui sulgurlihas ei ole lõdvestunud, on tungimine vaevalt võimalik. Kui tegutsete liiga jõhkralt, võite tõsiselt vigastada sulgurlihast ja soole limaskesta. Seetõttu: kasutage alati rohkelt MANCUNT libestusainet ja venitage aeglaselt!

     

    Palun kasutage ainult seksimänguasju! Kui magamistoas ei ole sobivat anaalseksimänguasja, on ahvatlev kasutada teisi esemeid. MEOs soovitame seda mitte teha, sest need esemed suurendavad vigastuste ja nakkuste ohtu. On ka hea põhjus, miks turul on palju anaalmänguasju - neil on lai jalg, nn stopper. Muude esemete ja mänguasjade puhul on oht, et need kaovad pärakusse.

     

    Anaaldilatatsioon on uskumatult põnev seksuaalpraktika. Ettevalmistus nõuab mõningast ettevaatust ja venitamise ajal tuleb olla piisavalt ettevaatlik, et mitte üle pingutada sulgurlihast. Meie, MEO, anaalvenituse veebipood, soovitame läheneda anaalvenituse teemale ettevaatlikult ja tundlikult - anaalvenituse vallas on alati lõbus avastada midagi uut ja mitte kõike kohe pärast esimest korda proovida. Edene aeglaselt ja ettevaatlikult - siis armastad anaaldilatatsiooni meie tagumispistikutega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Anaalvenitus butt plug kolmes suuruses maksimaalseks anaalseks venitamiseks
    • Ideaalne anaalide püsivaks venitamiseks meestele
    • Eriti raske laia alusega
    • Erakordne disain intensiivseks naudinguks!
    • Suure jalaga käedeta sisestamiseks
    • Kasutage ainult vees lahustuvate libestitega (nt Aquameo) või meie hübriidlibestitega (Mancunt või Formula X)
    • Materjal: need pepupistikud on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Hooldusjuhised: Peske enne ja pärast iga kasutamist ning puhastage hügieeniliselt VERYCLEAN spreiga.
    • butt plug palun hoidke eraldi ja mitte koos teiste silikoonist seksimänguasjadega.
    • Maksimaalne anaalvenitus ehk püsiv anaalvenitus ja ka anaalvenitus meestele võib olla väga lõbus. Kas soovite ka oma pärakut venitada anaalvenituse abil? Siis peaksite hankima endale spetsiaalse anaalpistiku anaalvenituseks, anaalpistiku XL või butt plug XXL. MEO on spetsialiseerunud kuulsale anaalvenitusrõngale, suurimale anaalvenitusplugile ja eriti teemale "anaalvenitusmees". Pakume anaalvenituspistikuid paljudes disainides ja värvides, mis erinevad selgelt teistest anaalvenituseks või ekstreemse anaalvenituse toodetest. Need ühendavad endas mitmeid eeliseid, mida te ei leia teistest anaalmänguasjadest. Anaalne laienemine ja ekstreemne anaalvenitus nõuavad õiget toodet, näiteks seda spetsiaalset, eriti suurt anaalipistikut maksimaalseks anaalvenituseks.
    • Medium: 180 mm x 135 mm ø, Large 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 200 mm ø.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Einfach genial!

    Dieser Analplug ist das Nonplusultra in Sachen Analdehnung! Top Material und Oberflächenstruktur. Habe mir Größe M besorgt und brauchte 3 Wochen um ihn endlich reinzubekommen. Inzwischen klappt es schon ganz gut und ich möchte dieses Teil nicht mehr missen. Aber Vorsicht: Nichts für Anfänger!!!

      Hindamine 

      Grösse Medium

      Wie immer von Meo eine super Qualität
      es macht richtig spas mit ihm zu spielen er dehnt das loch ordentlich und wen er erstmal ganz drin ist ist es ein Hammer geiles gefühlt so ausgefüllt und gedehnt zu sein
      Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

        Hindamine 

        Training my hole

        I definitely can’t take it but love to use it so stretch my hole. One day! One day! I do find after sitting on it that I can take other toys like my fist dildo easier and quicker than before.

          Hindamine 

          größe large

          einfach nur gut

            Hindamine 

            Recomendable

            Recomendable, pero sólo para gente experimentada y con lubricantes de primera.

              Hindamine 

              Great anal stretcher

              Wow this is great anal stretching toy not for the beginner

                Hindamine 

                Wahooo!

                Sensations assurées ! Pour les adeptes du XXL seulement !

                  Hindamine 

                  Sensazione fantastica

                  Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

                  • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
                  Hindamine 

                  Übung macht den Meister ... GEIL

                  Sitzt perfekt, nur was für geübte! Die Größe Medium ist nicht ohne

                    Hindamine 

                    Holy Shit!! Are you kidding me?

                    I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I've gotten used to it, I can hardly keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!!!

                    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
                    Hindamine 

                    Top!

                    Material ist sehr gut. Keine Naht oder sonstige störende Teile. Top! Als "Startertool" für Anfänger aber nicht geeignet.

                      Hindamine 

                      Questo è il più grande che ho nella mia collezione

                      Materiale molto carino, ma sicuramente non per principianti. Dovrò fare pratica a lungo per questo butt plug!

                      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
                      Hindamine 

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
                      Hindamine 

                      Sehr zufrieden mit den Butt Plugs

                      Ich habe alle 4 Butt Plugs aus dieser Serie für das Anal Stretching gekauft und ich bin äußerst zufrieden. Sie verfügen über ein hohes Gewicht und einen breiten Fuß so dass man perfekt auf ihnen reiten kann. Aber das wirkliche Highlight ist das Material (nicht zu hart und nicht zu weich) sowie die spezielle Oberfläche an der das Gleitgel lange haften bleibt und nicht austrocknet. Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

                      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

                      Kirjutage oma ülevaade

                      Anaalpistik anaalvenituseks ja maksimaalseks anaalvenituseks

                      Anaalpistik anaalvenituseks ja maksimaalseks anaalvenituseks

                      Täiuslik butt plug anaalseks venitamiseks on see suur ja raske anaalpistik, mida pakume kolmes suuruses (135 mm kuni 200 mm ø). Eriti huvitav on eriline pinnastruktuur, tänu millele libestusaine peab eriti kaua kinni ja tagab vähese hõõrdumise. Sobib ideaalselt meeste püsivaks anaalvenituseks.

                      Kirjutage oma ülevaade

                      Ka teised kliendid ostsid:

                      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: