Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Extreme Anal Stretch - anaalipistik anaalide venitamiseks

Ekstreemne anaalvenitus nõuab õigeid tagumispistikuid, nagu see ekstreemne anaalmänguasja. Mitte ainult suurus ja kaal ei ole muljetavaldavad, vaid eelkõige eriline pinnastruktuur, tänu millele libestusaine eriti hästi kinnitub ja tagab vähese hõõrdumise. Saadaval on kolm suurust (105 mm kuni 155 mm ø), mille vahel saate valida butt plug valida.

Rohkem infot

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Ekstreemne anaalvenitus nõuab õigeid tagumispistikuid, nagu see ekstreemne anaalmänguasja. Mitte ainult suurus ja kaal ei ole muljetavaldavad, vaid eelkõige eriline pinnastruktuur, tänu millele libestusaine eriti hästi kinnitub ja tagab vähese hõõrdumise. Ideaalne meeste püsivaks anaalvenituseks! Valida saab kolme suuruse vahel. Muide, meie fotomudelile meeldib väga suur ja ta on valinud väga suure butt plug, suurus XL.

     

    Mis on selles butt plug anaalvenituseks nii eriline?

     

    Täiesti veenev kuju ja täpselt õiged mõõtmed, mis tagavad päraku kestva ja selgelt nähtava venitamise. Lisaks veenev materjal, mis on piisavalt stabiilne ja samas paindlik, nii et butt plug on tunda täpselt õigetes kohtades. Meie butt plug täidab teid täielikult ja tagab maksimaalse rahulolu. Need on suured ja rasked ning jäävad seetõttu sõidu ajal stabiilselt maapinnale. Need tagumikupillid on seega ideaalsed treeninguks ja venitamiseks. Pinna struktuur tagab, et kasutatav libestusaine kinnitub paremini butt plug ja saate nautida naudingut pikka aega ilma pausideta.

     

    Millist määrdeainet peaksin kasutama selle suure butt plug äärmuslikuks anaalvenituseks?

     

    Soovitame nende pepupistikutega kasutamiseks meie hübriidlibestit MANCUNT. See geel ühendab kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja loputatakse välja sama kergesti kui vesi. MANCUNT muudab nende suurte tagumikuplokkide kasutamise hingematvaks naudinguks. Määrige piisavalt määrdeainet butt plug ja sisestage meie "Lube Shooter" abil veidi oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie Extremeo Spray't. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka kogenud ekstreemse anaalvenituse fännile. Extremeo eriefekt soodustab kergemat tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. Sprei toimib ilma tunnetuse kadumiseta, kuid vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada ohjeldamatut lõbu nende suurte tagumispistikutega.

     

    Olulised näpunäited suure tagumispistiku kasutamiseks ja puhastamiseks anaalseks venitamiseks:

     

    See butt plug on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast vinüülist. Materjal on paindlik ja libe. Tänu fantastilisele pinnastruktuurile püsib libestusaine eriti kaua. Lisaks on kasutatud materjal väga stabiilne, nii et teie butt plug kestab kaua. Enne butt plug kasutamist tuleb see siiski põhjalikult puhastada. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Võite seda põhjalikult puhastada meie pihustiga VERYCLEAN. Loomulikult on eriti oluline puhastamine pärast kasutamist. Enne anaalpistiku kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada soolestik. Meie poe kategoorias "Anaalidüüsid" leiate suure valiku.

     

    Mida peaksite päraku venitamisel silmas pidama?

     

    Pärak on väga tundlik avaus. See on vähem venitatav kui suguelundid ja seetõttu tuleb seda käsitleda ettevaatlikult ja ettevaatlikult.

     

    Päraku venitamisel tuleks vältida järgmisi vigu:

     

    Palun ärge kasutage päraku sulgurlihase venitamisel jõudu! Kui sulgurlihas ei ole lõdvestunud, on tungimine vaevalt võimalik. Kui tegutsete liiga jõhkralt, võite tõsiselt vigastada sulgurlihast ja soole limaskesta. Seetõttu: kasutage alati rohkelt MANCUNT libestusainet ja venitage aeglaselt!

     

    Palun kasutage ainult seksimänguasju! Kui magamistoas ei ole sobivat anaalseksimänguasja, on ahvatlev kasutada teisi esemeid. MEOs soovitame seda mitte teha, sest need esemed suurendavad vigastuste ja nakkuste ohtu. On ka hea põhjus, miks turul on palju anaalmänguasju - neil on lai jalg, nn stopper. Muude esemete ja mänguasjade puhul on oht, et need kaovad pärakusse.

     

    Anaaldilatatsioon on uskumatult põnev seksuaalpraktika. Ettevalmistus nõuab mõningast ettevaatust ja venitamise ajal tuleb olla piisavalt ettevaatlik, et mitte üle pingutada sulgurlihast. Meie, MEO, anaalvenituse veebipood, soovitame läheneda anaalvenituse teemale ettevaatlikult ja tundlikult - anaalvenituse vallas on alati lõbus avastada midagi uut ja mitte kõike kohe pärast esimest korda proovida. Edene aeglaselt ja ettevaatlikult - siis armastad anaaldilatatsiooni meie tagumispistikutega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Anaalide venitamine butt plug kolmes suuruses
    • Ideaalne püsivaks anaalvenituseks meestele
    • Eriti raske laia alusega
    • Erakordne disain intensiivseks naudinguks!
    • Suure jalaga käedeta sisestamiseks
    • Kasutage ainult vees lahustuvate libestitega (nt Aquameo) või meie hübriidlibestitega (Mancunt või Formula X)
    • Materjal: need pepupistikud on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Hooldusjuhised: Peske enne ja pärast iga kasutamist ning puhastage hügieeniliselt VERYCLEAN spreiga.
    • butt plug palun hoidke eraldi ja mitte koos teiste silikoonist seksimänguasjadega.
    • Maksimaalne anaalvenitus ehk püsiv anaalvenitus ja ka anaalvenitus meestele võib olla väga lõbus. Kas soovite ka oma pärakut venitada anaalvenituse abil? Siis peaksite hankima endale spetsiaalse anaalpistiku anaalvenituseks, anaalpistiku XL või butt plug XXL. MEO on spetsialiseerunud kuulsale anaalvenitusrõngale, suurimale anaalvenitusplugile ja eriti teemale "anaalvenitusmees". Pakume anaalvenituspistikuid paljudes disainides ja värvides, mis erinevad selgelt teistest anaalvenituseks või ekstreemse anaalvenituse toodetest. Need ühendavad endas palju eeliseid, mida te ei leia teistest anaalmänguasjadest. Anaalne laienemine ja ekstreemne anaalvenitus nõuavad õiget toodet, näiteks seda spetsiaalset, eriti suurt anaalipistikut maksimaalseks anaalvenituseks.

    • Medium: 180 mm x 105 mm ø, Large 220 mm x 130 mm ø, X-Large 260 mm x 155 mm ø.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Vollkommen begeistert

    Nicht nur die Form ist genial, sondern auch das Material bzw. die Oberfläche. Absolut empfehlenswert! DANKE!!!!!!

      Hindamine 

      Stinkt und schon kaputt

      der Plug geht garnicht 3 mal gebraut und schon Risse und stinken tut er auch

        Hindamine 

        Bought the biggest size

        Bought the biggest size and haven’t quite got it all yet but so close and very comfortable every time I try. Think I could manage if I could hold off on cumming a little while longer, think I might go try now!

        • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Ein Festival der analen Orgasmen

        Es ist beeindruckend, wenn man ihn zum ersten Mal auspackt und man zweifelt, ob man überhaupt in der Lage sein wird, die erste Stufe zu versenken. Aber es geht rein, es geht wirklich rein, am Anfang ist es ein bisschen schwer, wenn man nicht vorgedehnt hat, aber wer es hatte, hatte es, und die ersten beiden Stufen öffnen sich allmählich in deinem Körper. Der Druck auf die Prostata ist extrem geil und die ersten Krämpfe beginnen in Deinem Körper. Abhängig von deiner Geilheit und deinem Rhythmus könntest du hier ejakulieren, ohne dich zu berühren. Ein Festival der analen Orgasmen und zwar so lange, wie dein Körper es aushält.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Maximale Anal Dehnung

        Was für ein absolut ausfüllendes Gefühl, wenn die richtige Größe gefunden ist.
        Sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis!!!
        Sogar ansatzweise zum dauerhaften Tragen geeignet...

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Davvero un gigantesco butt plug

        Davvero un gigantesco butt plug. L'enorme circonferenza significa che, non importa quanto lontano lo metti, sperimenterai comunque il tuo orgasmo molto più forte. Il prezzo è alto per qualcosa che potresti descrivere come "un blocco di silicone", ma se ti piace solido e pesante, questo plug anale è la scelta giusta e vale il suo prezzo.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        I love it

        i found it a little hard to get use to butt now i love it

          Hindamine 

          Echt cool

          Mamamia ! Nichts für Anfänger aber wenn der Plug erstmal drin ist suuuper. Haben erst die Größe M bestellt und gleich danach noch L. Passen beide super, auch super Material, saugt sich nicht fest, gibt beim sitzen immer Feedback "wie hey ich bin noch da", ist echt irre ständig diese geile Stimulation und Dehnung. Für mich und Männer die auf extreme Analdehnung stehen sind die Plugs echt cool.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Feels awesome

          Comfortable, hard to get in if you are not really warmed up first

            Hindamine 

            Très satisfait

            J'ai acheté les 4 butt plugs de cette série et je suis extrêmement satisfait. Elles ont un poids élevé et un pied large pour que vous puissiez les monter parfaitement. Mais le véritable point fort est le matériau (ni trop dur, ni trop mou) ainsi que la surface spéciale sur laquelle le lubrifiant adhère longtemps et ne sèche pas. Je recommande vivement le butt plug. Peut-être pas adapté aux débutants, mais il y a trois tailles au choix.

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Extreme Anal Stretch - anaalipistik anaalide venitamiseks

            Extreme Anal Stretch - anaalipistik anaalide venitamiseks

            Ekstreemne anaalvenitus nõuab õigeid tagumispistikuid, nagu see ekstreemne anaalmänguasja. Mitte ainult suurus ja kaal ei ole muljetavaldavad, vaid eelkõige eriline pinnastruktuur, tänu millele libestusaine eriti hästi kinnitub ja tagab vähese hõõrdumise. Saadaval on kolm suurust (105 mm kuni 155 mm ø), mille vahel saate valida butt plug valida.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: