Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Butt plug Extremeo - Mushroom - Anaalpistikupesa Parim müüja

Extremeo seeria "Mushroom" anaalpistik on disaini ja mugavuse ülim kombinatsioon! Seenepea disainiga anaalpistik ei ole mitte ainult erakordse disainiga. Selle kooniline pea koos stimuleerivate pikisuunaliste soonedega tagab põnevad tunded, mis on iga kord sensuaalne nauding.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Extremeo seeria "Mushroom" anaalpistik on disaini ja mugavuse ülim kombinatsioon! Seenepea disainiga anaalpistik ei ole mitte ainult erakordse disainiga. Selle kooniline pea koos stimuleerivate pikisuunaliste soonedega tagab põnevad tunded, mis on iga kord sensuaalne nauding.

     

    "Mushroom" butt plug seenepea kuju on nelja väga erilise eelisega:

     

    1. Õrn algtunne: seenepää kooniline kuju lihtsustab anaalpistiku sisestamist. Kitsam algus võimaldab õrna ja järkjärgulist sisestamist, nii et pärak saab aeglaselt harjuda anaalpistiku ümbermõõduga. See minimeerib valuohtu ja lihtsustab, eriti algajatel, anaalmänguasjade maailma sisenemist.
    2. Stimuleerivad pikisuunalised sooned: Seenepea pikisuunalised sooned mitte ainult ei suurenda stimulatsiooni sisestamise ajal, vaid parandavad ka määrimist, mis muudab sisestamise veelgi lihtsamaks.
    3. Ohutu sisestamine: Seene kuju tagab, et butt plug ei laieneks pärakus liiga järsult. Läbimõõdu loomulik ja järkjärguline suurenemine tagab, et lihas saab lõõgastuda ilma järsu surveta. See kaitseb soovimatute tundmuste eest ja tagab meeldivama kogemuse anaalpistiku sisestamisel.
    4. Suurenenud tunded: Kui anaalpistiku pea on sisestatud, tõmbub sulgurlihas kokku anaalpistiku peenema kaela ümber. See tekitab täiskõhutunde ja stimulatsiooni, kuna suurem osa anaalpistikut on juba päraku sees ja lihas anaalpistiku aluse ümber tõmbub kokku.

     

    Kokkuvõttes pakub "Mushroom" butt plug seenekujuline disain intensiivset, kuid samas õrna sisestamise kogemust, millest on kasu nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele.

     

    Kvaliteetsete materjalide eriline tunne:

     

    Tänu kvaliteetsele silikoonile pakub "Mushroom" meeldivat sisestamise ja kandmise tunnet. Siidiselt pehme pind tagab meeldiva tunde, olenemata sellest, kas kasutate anaalpistikut vaid lühiajaliselt või pikema aja jooksul. Paindlik silikoon, mis on loomulikult ftalaadivaba, tagab hõlpsa sisestamise. Sile ja meeldiv pind tagab, et saate täielikult keskenduda naudingutele, mida see anaalpistik teile pakub.

     

    Turvalisus ja mugavus täiuslikkus:

     

    Ümmargune alus mitte ainult ei taga turvalisust liiga sügava sisestamise vastu, vaid annab pistikule ka kindla seisundi. Eraldi mainimist väärib ka anaalpistiku hästi disainitud kael: anaalpistiku täiuslikult dimensioneeritud kael hoiab butt plug kindlalt paigal ja tagab mugava tunde, mis võib kesta terve päeva. Tulemus? Diskreetne stimulatsioon, mida saate nautida kogu päeva ja soovi korral kogu öö.

     

    Kolm suurust, mis sobivad kõikidele vajadustele:

     

    Olenemata sellest, kas oled algaja või kogenud anaalmeelelahutaja, on anaalipistik "Mushroom" saadaval kolmes erinevas suuruses, nii et igaühele on sobiv suurus:

     

    • Suurus S: läbimõõt 26 mm, pikkus 54 mm = Algajatele.
    • Suurus M: läbimõõt 32 mm, pikkus 68 mm = edasijõudnutele.
    • Suurus L: läbimõõt 42 mm, pikkus 83 mm = professionaalidele.

     

    Avastage selle ainulaadse butt plug abil anaalsete naudingute uus mõõde ja laske end inspireerida "Mushroomi" kvaliteedist ja disainist.

     

    Extremeo Butt Plug'i puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: tagumispistiku sisestamine pärakusse võib olla ilus ja nauditav kogemus - eriti kui te teate, kuidas seda õigesti teha. Soovitame meie populaarset Extremeo Spray't, et muuta tagumispistiku sisestamine pärakusse lihtsamaks. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihast. See muudab tagumispistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, nagu Extremeo Butt Plug, puhul tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid määrdeaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need annavad meeldiva tunde ja on ohutud silikoonist tagumispistikutega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, nagu näiteks tagumikpistikutega. See võimaldab libestusainet sügavamalt ja ühtlasemalt anaalkanalis jaotada, muutes tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks. Kuna pärak ei tooda ise määrdeainet, vähendab piisav määrdeainevaru hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne paigaldamine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo Butt Plug'i tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Soe vesi ja mahe seep eemaldavad hõlpsasti enamiku lisanditest. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Lisateave:

     

    • butt plug Extremeo - Mushroom - anaalpistik.
    • Extremeo Butt Plugid on ekspertide poolt välja töötatud anaalpistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Kasutage anaalpistikut ainult koos veepõhiste libestitega nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Selle anaalpistikuga koos soovitame kasutada meie Extremeo Anal Relax Spray: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab teil saavutada ohjeldamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uute Extremeo Butt Plug'idega pakume teile nüüd igakülgselt muretut paketti teie anaalseiklusteks. MEO ei ole pioneer mitte ainult maailmakuulsate toodete nagu Extremeo Anal Relax Spray puhul, vaid ka alati parimate ja innovatiivsemate viiside otsimisel anaalseksi parandamiseks. Meie analtoodete kirgi loogiliseks jätkuks on innovatiivsete Extremeo seeria tagumispistikute turule toomine. Tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele, oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.
    • Soovite osta anaalpistikut? Saate tellida meie tagumispistikuid kogu maailmas. Leiad MEO seksipoode saksakeelsetes riikides, nagu MEO pood Saksamaal, MEO Šveitsis või MEO Bondage pood Austrias. Me ei tegutse mitte ainult kogu Euroopas, nagu Prantsusmaal, Itaalias, Hollandis, Iirimaal, Islandil, Rumeenias, Norras, Rootsis jne, vaid kogu maailmas, nagu MEO Sex Shop Hispaanias, dildo pood Taanis, samuti Soomes - ja kui räägite tšehhi keelt, siis leiate kogu meie sextoy sortimendi veebis Tšehhi Vabariigis. Kui eesti keel on teie keel, saate meie butt plug valiku tellida veebis Eestis. Oleme saadaval ka Sloveenias, seksikauplus Bulgaarias ja lai valik BDSM- ja erootikatooteid Slovakkias. Teised MEO kauplused asuvad USAs, Belgias, Kreekas, Ungaris, Jaapanis, Suurbritannias, Serbias, Luksemburgis, Maltal, Portugalis, Islandil, Poolas, Kanadas, Lõuna-Aafrikas ja Kosovos.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Que gozada

    Sentado y perfectamente acoplado en mi ojete. Mi cuerpo pide que duerma con él. Muy cómodo , antes bien lubricado. Hoy mismo he pedido el plug mano junto con otros artículos. Precios y el servicio de categoría.

      Hindamine 

      My hole opens wide for this

      This baby is great, I slide that up my ass at least twice a week. My cock gets so hard and I SHOOT my load ever time. Everytime I bring it out my hole starts begging for it.

        Hindamine 

        My hole is satisfied every time

        This baby just seems to call my name and needs to be ridden several times a week. My hole is satisfied every time. Makes me bust a nut every time.

          Hindamine 

          Super Plug den ich empfehlen kann.

          Nachdem die Größe Medium seit einigen Tagen bei mir nicht nur gelegentlich in Gebrauch war, entstand der Wunsch nach Größerem. Die Größe Large ist für mich wirklich large, aber mit etwas Geduld und Ausdauer ließ er sich bei sanftem Daraufsetzen allmählich ins Ziel bewegen. Nicht nur das ist ein Erlebnis, auch stundenlanges Gehen und Stehen, beispielsweise in der fahrenden U-Bahn, ist einfach geil. Das Sitzen wird nach längerer Zeit etwas unbequem, dann beginnt der Fuß leicht zu drücken. Das Herausnehmen ist wie eine kleine Geburt, von innen Pressen ist hilfreich, die Geburt wird von leichten Wehen begleitet. Das Material und die Verarbeitung sind erstklassig. Es besteht keine Gefahr, dass der Schaft abreißt, wenn beim Herausnehmen an der Platte stark gezogen wird. Super Plug den ich empfehlen kann.

            Hindamine 

            Lieblings Buttplug

            Ich bin recht "vorgebildet", was die Analdehnung angeht, aber keineswegs ausgeleiert. Das Teil geht gut rein, es ist nicht hart sondern gibt beim Einführen ein klein wenig nach. Das Gefühl, wenn es dann reinflutscht ist fantastisch. Sehr empfehlenswert

              Hindamine 

              Sitzt gut

              Der Plug sitzt gut, rutscht nicht von allein raus, rutscht auch nicht rein, man kann damit gehen und wohl auch schlafen.

                Hindamine 

                Tolle Form

                Der Analplug ist gut verarbeitet, keine störenden Nähte oder sowas. Das Material ist nicht zu fest/hart, so dass man ihn gut benutzen kann. Die Form ist ideal, so hält er prima und genau an der richtigen Stelle.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - Anaalpistikupesa Parim müüja

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - Anaalpistikupesa Parim müüja

                  Extremeo seeria "Mushroom" anaalpistik on disaini ja mugavuse ülim kombinatsioon! Seenepea disainiga anaalpistik ei ole mitte ainult erakordse disainiga. Selle kooniline pea koos stimuleerivate pikisuunaliste soonedega tagab põnevad tunded, mis on iga kord sensuaalne nauding.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: