Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

B-Vibe

Uudiskiri

B-Vibe Anal Education Set - Suur komplekt anaalseksiks

Avasta anaalseksi naudingutega uus B-Vibe Anal Education Set. See põhjalik 7-osaline komplekt pakub kõike, mida vajate, et valmistada oma keha samm-sammult ohutult ette anaalseksiks.

Rohkem infot

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Avasta anaalseksi naudingutega uus B-Vibe Anal Education Set. See põhjalik 7-osaline komplekt pakub kõike, mida vajate, et valmistada oma keha ohutult ja samm-sammult ette anaalseksiks.

     

    B-Vibe Anal Education Set pakub nii meestele kui ka naistele palju eeliseid ja võimalusi anaalseksi naudingute avastamiseks ja nautimiseks.

     

    Siin on vaid mõned põhjused, miks see komplekt võib olla paljudele meestele ja naistele väga kasulik:

     

    Uute naudingutsoonide avastamine: Meeste jaoks pakub komplekt suurepärase võimaluse stimuleerida eesnäärme või "P-punkti", erogeenset tsooni, mis võib tekitada intensiivseid naudingutundeid. Naiste puhul võib anaalstimulatsioon kaudselt stimuleerida G-punkti, mis viib intensiivsete orgasmideni.

     

    Samm-sammult: Komplekt sisaldab kolme erineva suurusega anaalpistikut, mis võimaldavad järk-järgulist ja õrna sissejuhatust anaalvahekorras. See on eriti kasulik algajatele, sest ilma piisava ettevalmistuseta anaalvahekorra tajutakse sageli ebameeldivana või valusana.

     

    Haridus ja teave: Komplekt sisaldab põhjalikku juhendit anaalvahekorra kohta, mille on kirjutanud sertifitseeritud seksuaalpedagoogid. See juhend pakub praktilisi näpunäiteid ja nõuandeid, mis aitavad vähendada anaalseksiga seotud hirme ja väärarusaamu ning edendada turvalist, meeldivat ja rahuldust pakkuvat kogemust.

     

    Mitmekülgsus: Komplekt sisaldab nii vibreerivaid kui ka anaalpistikuid koos integreeritud raskustega, mis võimaldavad mitmesuguseid aistinguid ja kogemusi. See võib aidata suurendada seksuaalset erutust ja laiendada seksuaalkogemust.

     

    Tervis ja hügieen: Komplekti kuulub ka anaaldüüs, mis võimaldab põhjalikku puhastamist enne anaalühendust, mis võib aidata säilitada anaalse tervist.

     

    Kvaliteet ja ohutus: Kõik komplektis olevad tooted on valmistatud kehaga kokkusobivast silikoonist ja on hüpoallergeensed, mis vähendab allergiliste reaktsioonide ja nahaärrituse riski. Anaalpistikutel on lapik alus, mis takistab nende liiga sügavale sisestamist, tagades ohutu kasutamise.

     

    Olenemata sellest, kas olete algaja, kes on uudishimulik anaalvahekorra suhtes või on teil juba rohkem kogemusi ja soovite oma silmaringi laiendada, pakub B-Vibe Anal Education Set teile igakülgset võimalust oma anaalvahekorra kogemuse parandamiseks ja intensiivistamiseks.

     

    Põhjalik komplekt sisaldab kõike, mida vajate, et kohe alustada:

     

    Väike anaalipistik: Väike silikoonist anaalipistik on vibratsioonita algajale sobiv anaalimänguasja. Sellel on paindlik kael ja lamedam alus, mis tagab lihtsa ja turvalise kasutamise. Oma õhukese disainiga tundub see nagu sõrm ja sobib ideaalselt anaalseksi algajatele.

     

    Keskmine vibreeriv anaalpistik: Keskmine anaalpistik on varustatud võimsa mootoriga ja seda saab laadida kaasasoleva USB-kaabli kaudu. See anaalpistik pakub mitmekesist anaalilist naudingut. Selle anaalpistiku vibratsioonid stimuleerivad eesnäärme või G-punkti ja aitavad sulgurlihase lõdvestuda - täpselt seda, mida soovite anaalseksi ajal saavutada.

     

    Suur, raske anaalpistik: Komplekti suurim anaalpistik on raske anaalpistik, mis 180 grammi kaaluga pakub sensuaalset täiskõhutunnet. See anaalpistik pakub anaalstimulatsiooni uut taset, mis on ideaalne edasijõudnud kasutajatele. Sellised anaalpistikud on ideaalsed avalikus kohas kasutamiseks ning pakuvad põnevat tunnet keelatud ja salajase.

     

    Täielik anaaljuhend: B-Vibe Anal Education Set sisaldab 50+ lehekülje pikkust juhendit kõige põhjalikumate anaaljuhistega, mille on kirjutanud USA sertifitseeritud seksuaalkoolitajad. Need juhised aitavad teil mõista, kuidas oma keha anaalseksiks ette valmistada.

     

    Komplekti kuulub ka diskreetne kandekott, libestusaplikaator libestuse hõlpsaks pealekandmiseks ja anaaldush, et valmistada teid ette anaalseksiks:

     

    Libesti aplikaator: See väike tööriist on üks parimaid asju, millest te pole ehk kunagi kuulnudki. See võimaldab teil kanda määrdeainet raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse.

     

    Anaaldushi: Ükski anaaltreeningukomplekt ei oleks täielik ilma anaaldushiita. Anaaldušš on ideaalne vahend põhjalikuks puhastamiseks enne anaalseksi.

     

    Kandekott reisimiseks: Miks mitte võtta oma anaaltreeningukomplekt kaasa puhkusele?

     

    Lisateave: Rohkem üksikasju:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Suur treeningkomplekt anaalseksiks
    • Mõõdud: Suur anaalpistik: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, suur anaalpistik: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Komplekt on veekindel (IPX5), kehakõlblik ja anaalpistikud on valmistatud kvaliteetsest silikoonist. Keskmise anaalpistiku mootor on võimas, see on laetav ja selle tööaeg on 75 minutit ning laadimisaeg 120 minutit.
    • B-Vibe MEO veebipoes: Avastage anaalsete naudingute järgmine tase B-Vibe'i esmaklassiliste anaalvibraatoritega! Kaasaegse disaini, kvaliteetsete materjalide ja uuendusliku tehnoloogia kombinatsioon tagab võrratu elamuse, mida saate uuesti ja uuesti kogeda. B-Vibe ja MEO on kaks tuntud kaubamärki seksimänguasjade maailmas, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele anaalmänguasjadele. B-Vibe on eriti tuntud oma uuendusliku tootevaliku poolest, mis sisaldab kaugjuhitavaid anaalipistikuid, anaalpalle ja anaaltreeningkomplekte. B-Vibe on ülemaailmselt tunnustatud kvaliteetsete materjalide ja kehasõbraliku silikooni kasutamise eest oma toodete valmistamisel.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Kirjutage oma ülevaade

      B-Vibe Anal Education Set - Suur komplekt anaalseksiks

      B-Vibe Anal Education Set - Suur komplekt anaalseksiks

      Avasta anaalseksi naudingutega uus B-Vibe Anal Education Set. See põhjalik 7-osaline komplekt pakub kõike, mida vajate, et valmistada oma keha samm-sammult ohutult ette anaalseksiks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      9 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: