Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

B-Vibe

Uudiskiri

B-Vibe Vibrating Snug Plug - väike

Väike anaalvibraator, mis annab isegi algajatele suurepäraseid kliimaksid! Koos B-Vibe Vibrating Snug Plug avastad eesnäärme orgasmi jõu, nagu sa poleks kunagi osanud ette kujutada.

Rohkem infot

3393/00

109,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Väike anaalvibraator, mis annab isegi algajatele suurepäraseid kliimaksid! B-Vibe Vibrating Snug Plug abil avastad eesnäärme orgasmi jõu, nagu sa poleks iialgi osanud ette kujutada.

     

    Mehed armastavad seda anaalvibraatorit!

     

    Mehed armastavad seda põnevat anaalvibraatorit eriti selle võime tõttu stimuleerida eesnäärme sihipäraselt ja intensiivselt, mille tulemuseks on võimsad ja sügavad orgasmid. Koonilise kuju tõttu on seda lihtne sisestada, samas kui anaalvibraatori paindlik vars ja käepärane alus muudavad selle välja tõmbamise lihtsaks ja meeldivaks. B-Vibe Vibrating Snug Plug on MEO veebipoes saadaval erinevates suurustes ja kaaludes, mistõttu on see ideaalne anaalvibraator nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

     

    Meie võimas anaalvibraator suudab tekitada erinevaid aistinguid, alates sügavatest, pulseerivatest vibratsioonidest kuni kiirete, intensiivsete vibratsioonideni. Nii et saate valida teile sobivaima stimulatsiooni tüübi.

     

    Väike anaalvibraator, mis annab isegi algajatele suurepäraseid kliimaksiid!

     

    Kompaktse kogupikkuse 10 cm, 2,4 cm läbimõõdu ja 8,7 cm pikkuse sissetõmmatava pikkusega on see just õige suurus, et pakkuda eriti algajatele unustamatuid ja hingematvaid hetki.

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug on lihtne sisestada ja sobib isegi 24/7 kasutamiseks!

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug on valmistatud 100% kehakõlblikust silikoonist, on ftalaat- ja lateksivaba ning absoluutselt mittepoorne. Selle õhukese, sileda disaini tõttu on seda lihtne anaalselt sisestada ja seda on mugav kanda isegi väga pika aja jooksul (24/7).

     

    Veel üks pluss:

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug on laetav integreeritud USB-pordi kaudu. Üks tund laadimisaega tähendab üht tundi intensiivset anaalmängu naudingut. Ja liikveloleku jaoks? B-Vibe Vibrating Snug Plug tuleb praktilises hoiukotis, nii et te ei pea oma uut lemmikmänguasja ka liikvel olles ära jätma.

     

    Tordil on veel jääpurikate:

     

    Kogu asja täiendab kaasasolev anaalstimulatsiooni juhend. Praktiline vihik sisaldab parimaid näpunäiteid ja nippe meie kogenud seksuaalkoolitajate meeskonnalt ning muudab sind hetkega anaalseksperdiks.

     

    Tänu B-Vibe Vibrating Snug Plug saad avastada ja nautida anaalstimulatsiooni maailma täiesti uuel viisil - meie sõna selle kohta!

     

    Anaalvibraatori puhastamine:

     

    Puhastamine on lihtne ja sirgjooneline. Kuna toode on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ja ABS-plastikust, saab seda puhastada maheda seebi ja sooja veega või meie VERYCLEAN spreiga.

     

    Lisateave:

     

    • B-Vibe Vibrating Snug Plug
    • Mõeldud diskreetseks ja pikaajaliseks kasutamiseks! B-Vibe Vibrating Snug Plug torpeedokujuline kuju muudab sisestamise lihtsaks ja tagab mugava istuvuse pärakus.
    • Anaalvibraator, sobib naistele ja meestele.
    • Laetav USB kaudu.
    • IPX4 pritsmekindel.
    • Mõõdud: Kogupikkus 10 cm, läbimõõt 2,4 cm, sisestatav pikkus 8,7 cm.
    • 4 vibratsioonirežiimi
    • 4 kiiruse taset
    • Materjal: silikoon
    • 60 minutit laadimisaega
    • 60 minutit tööaega
    • B-Vibe MEO veebipoes: Avastage anaalsete naudingute järgmine tase B-Vibe'i esmaklassiliste anaalvibraatoritega! Kaasaegse disaini, kvaliteetsete materjalide ja uuendusliku tehnoloogia kombinatsioon tagab võrratu elamuse, mida saate uuesti ja uuesti kogeda. B-Vibe ja MEO on kaks tuntud kaubamärki seksimänguasjade maailmas, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele anaalmänguasjadele. B-Vibe on eriti tuntud oma uuendusliku tootevaliku poolest, mis sisaldab kaugjuhitavaid anaalipistikuid, anaalpalle ja anaaltreeningkomplekte. B-Vibe on ülemaailmselt tunnustatud kvaliteetsete materjalide ja kehasõbraliku silikooni kasutamise eest oma toodete valmistamisel.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Absolutes Muss für jeden Mann oder Frau

    "Dies ist ohne Zweifel das beste Sextoy, das ich je gekauft habe. Es ist sowohl kraftvoll als auch leise und sorgt für intensive Orgasmen quasi auf Knopfdruck. Ich kann es nur weiterempfehlen!

      Kirjutage oma ülevaade

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - väike

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - väike

      Väike anaalvibraator, mis annab isegi algajatele suurepäraseid kliimaksid! Koos B-Vibe Vibrating Snug Plug avastad eesnäärme orgasmi jõu, nagu sa poleks kunagi osanud ette kujutada.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      9 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: