Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

Bareback Submission Horse - Seksmööbel

Sukeldu maailma, kus seks ja alistumine ühinevad - koos Bareback Submission Horse saab see unistus teoks. BDSM-mööbliese, mis on palju enamat kui lihtsalt sangpomm. Kas intensiivne peksmine, põnev sidumine, kirglik seks Doggy Style või kõigi nende sensuaalsete mänguliikide kombinatsioon - see mööbliese pakub ideaalset lahendust kõigile teie soovidele.

Rohkem infot

3430/00

999,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sukeldu maailma, kus seks ja alistumine ühinevad - koos Bareback Submission Horse saab see unistus teoks. BDSM-mööbliese, mis on palju enamat kui lihtsalt sangpomm. Kas intensiivne peksmine, põnev sidumine, kirglik seks Doggy Style või kõigi nende sensuaalsete mänguliikide kombinatsioon - see mööbliese pakub ideaalset lahendust kõigile teie soovidele. Selle elegantne ja tugev disain ühendab endas kõik, mida vajate, et viia oma seksuaalelu järgmisele tasemele.

     

    MEO Bareback Submission Horse: teie värav piiramatusse ekstaasi!

     

    • Sensuaalne disain: Bareback Submission Horse ühendab vegannaha ja säravad, niklivabad metallaktsendid. Fantastiline ja väärikas BDSM-mööbliese teie enda play room.
    • Vastupidav ja usaldusväärne: Muljetavaldava ca 300 kg kandevõime tõttu seisab trestle kindlalt, samal ajal kui saate end täielikult naudingule üle anda.
    • Maksimaalne mugavus: Tänu pehmelt polsterdatud toedele võib iga sessioon olla pikaajaline kogemus.
    • Täiuslik bondage'ile: Kuus kinnituspunkti ootavad sinu avastamist. Seo oma partnerit nii, nagu sulle meeldib, ja võta seksis või BDSM-sessiooni ajal täielik kontroll enda kätte.
    • Valmistatud ilma niklita: lihtne puhastada ja sobib allergikutele. Muretu ja intensiivsete naudingu hetkede jaoks, sest kõik metallosad on niklivabad ja vegannahk on pärast kasutamist kergesti puhastatav.

     

    Elustage oma kõige tumedamad BDSM-fantaasiad!

     

    Veebilehe Bareback Submission Horse abil saate oma fantaasiad reaalsuseks muuta. Mida sa veel ootad? Kujutage oma partnerit, kes lamab võrgutavalt Bareback Submission Horse mustal nahal ja ootab teid pühendunult. Aheldatud ja valmis kõigeks, mis pähe tuleb. Alates sensuaalsest kimbutamisest sulgedega kuni seksimänguasjade või piitsa intensiivse kasutamiseni - teie kujutlusvõimele ei ole piire. Mugavus ja optimaalne kõrgus lasevad teil väga mugavalt sukelduda nendesse BDSM-maailmadesse, millest olete seni vaid unistanud.

     

    Bareback Submission Horse: Täiuslikum Doggy Style seks!

     

    Bareback Submission Horse ei ole mitte ainult täiuslik BDSM-mööbel, vaid avab ka uusi mõõtmeid füüsilise läheduse ja intensiivsuse jaoks, eriti seksi ajal Doggy Style asendis. Polsterdatud tugi ja stabiilsed kinnituspunktid on ideaalsed partneri paigutamiseks ja fikseerimiseks ideaalsel kõrgusel ja asendis, et saavutada maksimaalne nauding ja kontroll. Bareback Submission Horse on anatoomiale ideaalselt kohandatud ning pakub teile ja teie partnerile Doggy Style kogemust, mida on raske ületada mugavuse, ohutuse ja intensiivsuse poolest.

     

    Ja nii see töötab:

     

    Asetage oma partner: laske tal ronida tugitoolis nii, et ülakeha toetub ülemisele toele, käed ja põlved alumisele toele. See asend tõstab vaagnat ja esitab alumist osa ahvatlevalt.

    Kinnipidamispunktid suurema kontrolli saavutamiseks: Kasutage kinnipidamispunkte pea ning randmete ja pahkluude fikseerimiseks. See mitte ainult ei anna alistujale absoluutse alistumise tunnet, vaid annab domineerivale partnerile ka suurema kontrolli tema liigutuste üle.

    Nautige intensiivsust: Bareback Submission Horse'i suurem nurk ja tugi võimaldavad sügavat ja täpset tungimist Doggy Style seksi ajal.

     

    • Rohkem üksikasju:

     

    • BDSM mööbel, spanking tool, seksimööbel
    • Mõõdud: Välismõõtmed: pikkus 96,5 cm x laius 75 cm x kõrgus 70 cm, sadula kõrgus 24 cm, põlvealune 18 cm x 96,5 cm
    • Kandevõime: umbes 300 kg
    • Materjal: PU nahk, puit, vahtpolüstri, niklivaba metall
    • Värv: sügavmust

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ein echt geiles Bondage-Möbel!

    Seitdem wir das MEO Bareback Submission Horse in unseren Play Room integriert haben, sind unsere Sessions auf ein neues Level gehoben worden. Die Kombination aus elegantem Design und funktionaler Robustheit hat uns überzeugt. Mein Partner liegt verführerisch auf dem schwarzen Leder, gefesselt und bereit für alles, was ich mir perverses ausgedacht habe. Die Bequemlichkeit und die perfekte Höhe des Bocks lassen uns Dinge machen, von denen ich bisher nur geträumt habe. Die einfache Reinigung ist ein zusätzlicher Bonus. Dieses Möbel hat unsere Erwartungen übertroffen und ist jeden Cent wert!

      Hindamine 

      Pleasure achieved!

      Not gonna lie, I use this on myself and it's soooo goood! When my Dom wants to strap me in and watch, it's great. But I can also strap my own legs in and one arm,then I grab the remote and control the fuck machine myself. I like to pretend I can't change the controls and keep it on a really intense speed for a while until I find myself screaming! There's nothing like a good fuck that is exactly what you need, when you want it. I just feel bad for my neighbors if they hear me! They probably think I have men over all the time that they never see!! Little do they know… it's just my fucking machine!

        Kirjutage oma ülevaade

        Bareback Submission Horse - Seksmööbel

        Bareback Submission Horse - Seksmööbel

        Sukeldu maailma, kus seks ja alistumine ühinevad - koos Bareback Submission Horse saab see unistus teoks. BDSM-mööbliese, mis on palju enamat kui lihtsalt sangpomm. Kas intensiivne peksmine, põnev sidumine, kirglik seks Doggy Style või kõigi nende sensuaalsete mänguliikide kombinatsioon - see mööbliese pakub ideaalset lahendust kõigile teie soovidele.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: