Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

Reie mansett koos käemansetiga

Sobivad käemansetid on kinnitatud MEO® mugavate, lukustatavate nahast reieluukeste külge, mis hoiavad käed kindlalt küljes.

Rohkem infot

1885/00

159,90 €


-40,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO® mugavate, lukustatavate nahast reiekäepidemete külge on kinnitatud sobivad käeraudad, mis hoiavad käed kindlalt küljes.

     

    Selle imelise sideme tehnilise teostuse jaoks on kaalutud ainult parimat nahka! Sest me tahtsime tagada mitte ainult kõrgetasemelist kandmismugavust, vaid ka absoluutset põgenemiskaitset, et saavutada täiuslik bondage-tunne.

     

    Nii tugevast rihmanahast valmistatud reiekäepael kui ka küljel kindlalt kinnitatud käerauad on lukustatavad. Maksimaalse mugavuse tagamiseks on käeraudad läbimõeldult polsterdatud. Oleme varustanud käeraudade reguleeritava suurusega ülemised rihmad spetsiaalse lukuga, kusjuures piik on varustatud auguga, mis võimaldab kinnitada tabalukke.

     

    Mitte ilmaasjata ei ole materjal nahk võlub bondage'i armastavaid inimesi kogu maailmas. Ehtsa naha lõhn ja tunnetus on lihtsalt võrreldamatu. Oluline on pöörata tähelepanu kõrgele kvaliteedile ja hoolikale töötlemisele, et nautida tooteid pikka aega. Seepärast peab MEO® väga oluliseks sobivate nahatüüpide valikut ja tagab koostöös riigi parimate sadulseppadega eriti kõrge kvaliteedi, mis vastab kõigile nõuetele.

     

    Lisateave:

     

    • Reie mansett koos käemansetiga
    • Tarne ulatus: 1 paar reielihasteid (vasakule ja paremale reiele) koos kindlalt ühendatud käemansettidega
    • Materjal: tugev nahk, neet ja pandlad terasest
    • Välja töötatud BDSM spetsialistide poolt

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wir lieben diese Fesseln.

    Wir lieben diese Fesseln. Sie sind sehr robust, aber bequem und halten im Spiel definitiv stand. Wer Bondage mag dem kann ich diese Fesseln nur empfehlen. In der Handhabung sehr einfach und vielseitig.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Reie mansett koos käemansetiga

    Reie mansett koos käemansetiga

    Sobivad käemansetid on kinnitatud MEO® mugavate, lukustatavate nahast reieluukeste külge, mis hoiavad käed kindlalt küljes.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: