Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

Nahast biitsepsimansetid / käemansetid

MEO® sidumisseade koosneb kahest kõhulihase mansetist, mis on kindlalt ühendatud küünarvarrega, mis sunnivad Sub alistunud, liikumisvõimetusse asendisse.

Rohkem infot

1884/00

159,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO® sidumisseade koosneb kahest kõhulihase mansetist, mis on kindlalt ühendatud küünarvarrega, mis sunnivad Sub alistuvasse, liikumisvõimetusse asendisse.

     

    MEO® bitsepsipiirang võimaldab teil radikaalselt piirata oma partneri liikumist. Tihedalt ühendatud nahast mansetid kinnitatakse ümber biitsepside ja ka küünarvarre keskel ning takistavad Sub tõstmist, laialipaiskamist või käte ettepoole liikumist. Vööga sarnane luku sulgemine võimaldab reguleerimist erinevate käesuuruste järgi.

     

    See kvaliteetne bondage-bitsepside kinnitus on valmistatud äärmiselt vastupidavast nahast ja tarvikud on valmistatud roostevabast terasest. Kui bitsepside kinnipidamine on peale pandud ja mõõtu võetud, piirab see oluliselt igasugust liikumist. Sub on praktiliselt võimatu liigutada käsi, kui bitsepsipiirang on paigas. Seda väga piiravat biitsepsimansetti on võimalik kombineerida ka paari käeraudadega, et teie orja liikumist veelgi piirata.

     

    Hõimemansett on täielikult reguleeritava suurusega ja äärmiselt vastupidav, et kohaneda kõigi kehatüüpide või suurustega ning seista vastu kõigile teie alluva püüdlustele välja murda.

     

    Mitte ilmaasjata ei ole nahk materjal, mis võlub bondage'i entusiaste kogu maailmas. Ehtsa naha lõhn ja tunne on lihtsalt võrreldamatu. Oluline on pöörata tähelepanu kõrgele kvaliteedile ja hoolikale töötlemisele, et nautida tooteid pikka aega. Seepärast peab MEO® väga oluliseks sobivate nahatüüpide valikut ja tagab koostöös riigi parimate sadulseppadega eriti kõrge kvaliteedi, mis vastab kõigile nõuetele.

     

    Lisateave:

     

    • Ülalõualuu- ja alläärmemansettidest koosnev mansett
    • Tarne ulatus: 1 paar mansette (vasakule ja paremale käele)
    • Välja töötatud BDSM spetsialistide poolt
    • Materjal: Tugev nahk, neet ja pandlad on valmistatud terasest

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Weiterempfehlung

    Ihr erhaltet zwei Bizeps-Fesseln, die ihr jeweils am Oberarm fixieren könnt und daran direkt die Option habt, das jeweilige Handgelenk gleich parallel zu fesseln. So könnt ihr die Beweglichkeit von euch oder eurem Partner radikal einschränken und auch gegebenenfalls in eine stark ausgelieferte Position bringen. Das alleine hat schon einen hinreißenden Anreiz meiner Ansicht nach. Die Position ist zwar anfangs etwas ungewöhnlich und sie dienen auch nicht der Selbstfesselung (das wäre einfach nicht zu bewerkstelligen). Aber mit etwas Hilfe steht ihr schnell gefesselt da und könnt nicht mehr auf eure Arme zurückgreifen.

    Qualität:
    Die Bizeps-Fesseln sind extrem strapazierfähig und anfangs noch sehr steif. Wie üblich muss man das Leder erst mal etwas eintragen, damit es weicher wird. Die nieten und Schnallen bestehen aus echtem Edelstahl und sind somit auch bruchfest (außer ihr legt es darauf an, ich traue euch und mir zu, fast alles kaputt zu bekommen)

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Schnell und einfach zu fixieren.

    Super für meinen Freund ! Schnell und einfach zu fixieren.
    Wer auf so etwas steht liegt mit diesem super Produkt genau richtig.
    Ein Tipp: Kaufen Dir noch die passende Augenbinde dazu!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Nahast biitsepsimansetid / käemansetid

    Nahast biitsepsimansetid / käemansetid

    MEO® sidumisseade koosneb kahest kõhulihase mansetist, mis on kindlalt ühendatud küünarvarrega, mis sunnivad Sub alistunud, liikumisvõimetusse asendisse.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: