Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

BDSM ristmansett - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

Noblesse'i kollektsioonist pärit ristsideme - nn hogtie-ühendaja - on hädavajalik aksessuaar orjastamise jaoks. Jaapani lehmanahast valmistatud hogtie-ühendaja abil saab kiiresti ja lihtsalt luua erinevaid sidemeteid.

Rohkem infot

3168/00

saadaval

    Rohkem infot

    Noblesse'i kollektsioonist pärit ristsideme - nn hogtie-ühendaja - on hädavajalik aksessuaar orjastamise jaoks. Jaapani lehmanahast valmistatud hogtie-ühendaja abil saab kiiresti ja lihtsalt luua erinevaid sidumisviise. Ristkinnituse tugevad rihmad on hoolikalt valmistatud ja kindlalt neetitud, nii et need peavad kergesti vastu ka vastumeelsete alluvate tugevale tõmbamisele.

     

    See MEO® kollektsioon ei sümboliseeri oma väljendusrikka värviga, sügava bordoopunase värviga mitte ainult elegantsi, armastust, kirge, romantikat ja soojust, vaid on mõeldud ka rõhutama emotsionaalset sidet Top ja Sub vahel bondage'i ajal. Roosakuldsed metallelemendid, mis sobivad värvilt ideaalselt disainiga, annavad toodetele kauni kontrasti.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Ristmansett, mida tuntakse ka kui Hogtie ühendust.
    • Kiire ja lihtne viis sidumiseks. Kinnituskonksud kinnitatakse lihtsalt käe- ja pahkluu mansettide D-rõngaste külge.
    • Hogtie connector on ristsidumine, mis võimaldab partnerit immobiliseeritud asendisse panna. Saate selle kinnitada kas ees või taga, kuidas iganes soovite oma positsiooni Sub. See on ideaalne neile, kes ei saa liikuda. See on ideaalne neile, kellel ei ole aega keerulisemaks bondage'iks.
    • Elegantne hogtie-ühendaja on valmistatud Jaapani lehmanahast ja sellel on fantastiliselt pehme lambanappanahast sisemus. Neli sujuvalt kulgevat karabiini võimaldavad hõlpsasti rakendada mitmeid bondage-variatsioone.
    • Burgundia värvi seostatakse tihedalt kirglikkuse ja aadlikusega, kuid see sümboliseerib ka erootika tumedat külge.
    • Suurepäraste materjaliomadustega Jaapani lehmanahk.
    • Kvaliteetne, vastupidav, kuid kerge, kuigi paksust lehmanahast valmistatud.
    • Elegantne disain ja kõrgeima kvaliteediga töö.

     

    Mis on Noblesse ristmanseti Hogtie bondage'ile mõeldud manseti juures erilist?

     

    Sügava musta ja elegantse roosakulla väärikas kombinatsioon näeb eriti luksuslik välja ja muudab teie bondage-sessiooni stiilseks seikluseks. Ristmanseti neli karabiini saab kinnitada käe- ja pahkluude mansettidele ja piirata teie liikumisvabadust. Teie partner on täiesti teie käsutuses - mida te temaga teete, sõltub teie fantaasiast. Kõik kasutatud materjalid on vegan ja niklivabad.

     

    MEO® Noblesse kollektsiooni jaoks kasutatakse ainult Jaapani lehmanahka ja pehmet lambanahka, mis vastab kõrgeimatele kvaliteedi- ja keskkonnastandarditele. Kõik tooted on valmistatud kogenud sadulseppade ja kotivalmistajate poolt, kellel on aastatepikkune käsitöökogemus. Meie läbimõeldud töötlus ja taimne parkimine annavad lehmanahale kauni pinna ja meeldiva tunde. Tootmine toimub ülima hoolikusega - alates lõikest kuni õmblusteni, et saavutada täiuslik tulemus.

     

    Kuidas kasutada Noblesse'i ristsidumist Hogtie bondage'is?

     

    Nautige oma Sub klassikalises hogtie asendis, ühendades käte- ja jalarihmad selga või sundides oma Sub seisva seisuga ettepoole painutatud asendisse. Hogtie ühendaja on selleks otstarbeks varustatud 4 sujuvalt kulgeva haakekonksuga. Sulle meeldib näha oma partnerit kaitsetult tooli külge seotud? Lihtsalt kinnitage risti kinnitus seljatoe taha ja teil on suurepärane alus imelisteks, loomingulisteks sidumisvõimalusteks.

     

    Mis on Hogtie bondage?

     

    Selle bondage-tehnika puhul asub Sub kõhuli ning tema randmed ja pahkluud on seotud selja taha. Seejärel seotakse ka seotud randmed ja pahkluud kokku. Põlved on tugevalt kõverdatud ja jalapead näitavad ülespoole. BDSMis on Hogtie väga populaarne eriline sidumisviis, kuna Bottom ei saa absoluutselt liikuda ja on täielikult Top armu all. Et seda veelgi suurendada, võib pea integreerida sidumisse, näiteks peavõru abil. Liikumisvõimetuse tõttu on Bottom ülemuse kõigi edasiste fantaasiate meelevallas. Näiteks põhja erogeensete tsoonide takistamatu manipuleerimine. Seda võib kasutada preemiaks, aga ka karistuseks. Fantaasial on siin vaevalt, et piirid on olemas.

     

    Jaapani lehmanahkade omadused ja eelised:

     

    Jaapani lehmanahal on palju suurepäraseid omadusi, sest see on - nagu teine nahk - nõtke, paindlik, painduv, veniv ja elastne. Peaaegu vastupidiselt sellele muudab taimne parkimine selle samal ajal ka tugevaks ja rebenemiskindlaks. Ümberringi täiuslikud omadused, et teha sellest MEO® jaoks kvaliteetseid ohjeldusi ja BDSM-tarvikuid.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Bordeaux punane ristmansett 4 karabiiniga
    • Luksuslik bondage aksessuaar MEO ® Noblesse kollektsioonist
    • Noblesse kollektsiooni kuuluvad käeraudad, pahkluude käeraudad, palliklapp, laialipaiskuraam, hogtie-ühendaja ja rihmaga kaelarihm. Valmistatud väga heast kvaliteedist, mis vastab kõrgeimatele nõudmistele.
    • Materjal: Jaapani lehmanahk, metall, lambanahk
    • Värv: bordoopunane, must
    • Lukkude värvus: Roosa kuld
    • Ülikiire ja lihtne viis sidumiseks. Kinnituskonksud kinnitatakse lihtsalt käe- ja pahkluu mansettide D-rõngaste külge.
    • Hogtie-ühendaja on ristmansett, mis võimaldab teil panna oma partneri immobiliseeritud asendisse. Saate selle kinnitada kas ees või taga, kuidas iganes soovite oma positsiooni Sub. See on ideaalne neile, kes ei saa liikuda. See on ideaalne neile, kes ei soovi mitte ainult keerulist bondage'i, vaid soovivad ka nautida parima naha ja terase visuaalset atraktiivsust ja vastupidavust oma bondage-sessioonide ajal.
    • Materjal: lehmanahk, lambalammaste nappanahk (vooder), metall
    • vastupidav ja kerge
    • vastupidavad metallelemendid
    • Rihma pikkus: 9,5 cm
    • Pikkus karabiinist karabiinini: 15 cm
    • Karabiini pikkus: 5,5 cm
    • Rõnga läbimõõt: 2 cm
    • Näidatud koos Noblesse kollektsiooni käe- ja jalamansettidega. Need ei kuulu komplekti. Palun tellige eraldi.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Hindamine 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Hindamine 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Hindamine 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Kirjutage oma ülevaade

            BDSM ristmansett - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            BDSM ristmansett - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            Noblesse'i kollektsioonist pärit ristsideme - nn hogtie-ühendaja - on hädavajalik aksessuaar orjastamise jaoks. Jaapani lehmanahast valmistatud hogtie-ühendaja abil saab kiiresti ja lihtsalt luua erinevaid sidemeteid.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: