Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM 2.0: Bullock Tie Yoke see on kohustuslik bondage fännidele! Kõik, kes otsivad ülimat bondage-kogemust, ei tohiks seda tarvikut vahele jätta. Bullock Tie Yoke on just õige alluvale orjale, sest see piller ühendab kaela peenise ja munanditega ning tagab tugeva alistumise, distsipliini ja kontrolli tunde.

Rohkem infot

3458/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke ja miks see on bondage'i fännidele kohustuslik! Kui otsite ainulaadset ja ülimalt head bondage'i kogemust, ei tohiks te seda MEO aksessuaari vahele jätta. Bullock Tie Yoke on just see, mis sobib alistuvale orjale, sest see muljetavaldav pillory ühendab kaela peenise ja munanditega ning tagab tugeva alistumise, distsipliini ja kontrolli tunde.

    The Bullock Tie Yoke - sild mineviku ja tänapäeva vahel!

    Ajalooliselt on pillory'l paljudes kultuurides sügavalt juurdunud tähendus. Prügimägi ei olnud mitte ainult karistusinstrument, vaid ka alistumise ja kuulekuse sümbol valitsusele ja kõrgematele võimudele. Meie prussakas, mille nimi on Bullock Tie Yoke, ühendab selle ajaloolise päritolu kaasaegse BDSM-i maailmaga, ühendades traditsioonilise käsitöö ja kaasaegse disaini.

    Tähtsündmused ja eelised alistuvale mehele, kes soovib oma piire uuesti määratleda:

    • Kvaliteetne käsitöö: see puidust valmistatud sammas ei avalda muljet mitte ainult oma esteetilisuse, vaid ka oma tugeva ja usaldusväärse konstruktsiooniga.
    • Mitmekülgne kasutusvõimalus: Kas alandamine, piitsutamine, Ballbusting, CBT või kuuma vahaga mängimine - võimalused on sama mitmekesised kui teie fantaasiad.
    • Ohutus ja mugavus: Vaatamata oma tugevusele on Bullock Tie Yoke konstrueeritud nii, et seda saab mugavalt kasutada pikema aja jooksul. Kuid olge ettevaatlik, rohkem kui pool tundi võib olla tõeline väljakutse!
    • Täielik kontroll: Struktureeritud kolmest osast koosneva ühendusega, mis on kinnitatud tihvtidega ja meie ühesuguse võtmega tabalukkudega, on võimatu pillerist välja pääseda.


    See puidust täpselt valmistatud muljetavaldav püstloode pakub ainulaadset kombinatsiooni traditsioonidest ja modernsusest! Alistuva mehe jaoks annab Bullock Tie Yoke edasi alistumise intensiivsust, mida on raske sõnadega kirjeldada. Prussakate ei ole mitte ainult füüsiline piirang, vaid ka täieliku alistumise sümbol. Kaela, peenise ja munandite üheaegne sidumine suurendab tunnet, et ollakse teiste armu all, ning võimaldab sügavamat emotsionaalset sidet ja intensiivsemat alistumise kogemust. Domineerivad partnerid hindavad Bullock Tie Yoke selle otsese väljendusrikkuse tõttu. Pille saab kasutada mitte ainult tõhusa allutamisvahendina, vaid ka domineerimise ja võimu visuaalse sümbolina. Asjaolu, et pillory seob nii kaela kui ka alistuva mehe kõige tundlikumaid piirkondi, võimaldab erinevaid mänguvariante ja tugevdab võimusuhet.

    Rohkem üksikasju:

    • Pillory - Bullock Tie Yoke
    • Sidumisvahendid
    • Mõõdud: Pillory - Pillory - Pillory - Pillory - Pillory: Kogupikkus 58 cm. Ümmargune avaus 14 cm kaela jaoks ja ümmargune avaus 50 mm peenise ja munandite jaoks, sobib ideaalselt igale mehele. Materjali paksus: 32 mm tugev materjalipaksus lubab vastupidavust ja vastupidavust.
    • Kaal: Tugev kaal ca 1 kg tagab stabiilsuse ja tugeva kohaloleku.
    • Materjal: puit, metall
    • Puhastamine ja hooldus: Bullock Tie Yoke väärib parimat hooldust, et see püsiks alati parimas seisukorras. Soovitame seda pärast igat kasutamist puhastada meie VERYCLEAN spreiga. See ei taga mitte ainult hügieenilist kasutamist, vaid ka püstoli pika kasutusaja.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr geiler Pranger

    Für uns top !! Handwerklich erste klasse, made in Germany

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM 2.0: Bullock Tie Yoke see on kohustuslik bondage fännidele! Kõik, kes otsivad ülimat bondage-kogemust, ei tohiks seda tarvikut vahele jätta. Bullock Tie Yoke on just õige alluvale orjale, sest see piller ühendab kaela peenise ja munanditega ning tagab tugeva alistumise, distsipliini ja kontrolli tunde.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: