Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

Anal Monster - Anaaldildo - butt plug Extremeo

Nagu seks välismaalasega! The Anal Monster on muljetavaldav must hübriidseksimänguasju, mis ühendab endas tagumispistiku ja anaaldildo parimad omadused. Nimi Anal Monster viitab eelkõige imposantsele suurusele ja ebatavalisele disainile.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Nagu seks välismaalasega! The Anal Monster on muljetavaldav must hübriidseksimänguasju, mis ühendab endas tagumispistiku ja anaaldildo parimad omadused. Nimi Anal Monster viitab eelkõige imposantsele suurusele ja erakordsele disainile.

     

    Tulnukate anaalseks naudinguks, mida sa ei unusta kunagi:

     

    Mõistet "koletis" kasutatakse sageli millegi ülisuure või erilise kirjeldamiseks, ja see kehtib kindlasti ka selle anaalmänguasja kohta. Mitte ainult välimus ei ole muljetavaldav, vaid ka topeltfunktsioon. Anal Monster extremeo seeriast eristub teistest anaalmänguasjadest, sest see sobib nii intensiivseks anaalmänguks kui ka pikaajaliseks kasutamiseks. See tähendab, et "anaalmonstrum" lubab maksimaalset stimulatsiooni, mis läheb kaugemale sellest, mida tavalised seksimänguasjad suudavad pakkuda. Tulemus? "Maaväline" nauding, mis on võrratu.

     

    Anaaldildo teisest dimensioonist!

     

    Nagu seks välismaalasega! Meie Extremeo sarja kuuluv seksimänguasja on muljetavaldav anaaldildo, mida pakume erinevates suurustes. Selle kuju on hirmuäratav, kuid see garanteerib sulle uskumatuid aistinguid, kui sa seda kasutad. Ja kui aus olla, siis nõuab natuke julgust, et seda lõpuni sisestada. Aga me oleme kindlad: Sa suudad seda teha!!!

     

    Kas oled valmis selleks kogemuseks, mis tundub väljapoole seda maailma? Butt plug Anal Monster sarjast Extremeo ühendab tundmatut ja tuttavat, et luua ainulaadne nauding:

     

    • Maaväline disain: Inspireerituna sellest, millisena võiksite ette kujutada tulnuka ülisuurt peenist, on sellel "peenisel" silmatorkav peenis ja väga väljakutsuv tekstuur. Selle veider, kuid põnev välimus tõotab kindlasti hingematvaid anaalseiklusi.

     

    • Kvaliteetne materjal: See Monster on valmistatud vedelast silikoonist ja libiseb õrnalt sinu kehasse. See on piisavalt paindlik, et kohaneda iga sinu keha keerdumisega ja järgida iga asendit seksi ajal, kuid samas piisavalt kindel, et sisestamine oleks lihtne.

     

    • Käedeta nauding: Tänu anaaldildo aluses olevale integreeritud iminapile saab anaalmonstrumendi vaevata kinnitada mis tahes sileda pinna külge. See jätab käed vabaks teiste erogeensete tsoonide uurimiseks.

     

    Olenemata sellest, kas olete algaja või kogenud anaalseksimänguasjade tundja, on Anal Monster on saadaval kolmes suuruses ja sobib igale tasemele:

     

    • Suurus S: Ideaalne algajatele - pikkus 16 cm ja sissetõmmatav läbimõõt 2 kuni 3,5 cm.
    • Suurus M: Julgematutele teie seas - 21 cm pikkune ja 3,3 kuni 4,4 cm läbimõõduga.
    • Suurus L: Tõelistele naudingute meistritele - 29,2 cm pikk ja muljetavaldav läbimõõt 4,5 kuni 6,2 cm.

     

    butt plugAnal Monster ei ole lihtsalt seksimänguasja, see on avaldus, kutse seni tundmatutesse naudingute maailmadesse. Julge astuda tundmatusse ja lase sellel Monster viia sind teistesse sfääridesse!

     

    Extremeo Butt Plug'i puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: tagumispistiku sisestamine pärakusse võib olla ilus ja nauditav kogemus - eriti kui sa tead, kuidas seda õigesti teha. Soovitame meie populaarset Extremeo Spray't, et muuta tagumispistiku sisestamine pärakusse lihtsamaks. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihast. See muudab tagumispistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, nagu Extremeo Butt Plug, puhul tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid määrdeaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need annavad meeldiva tunde ja on ohutud silikoonist tagumispistikutega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, nagu näiteks tagumikpistikutega. See võimaldab libestusainet sügavamalt ja ühtlasemalt anaalkanalis jaotada, muutes tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks. Kuna pärak ei tooda ise määrdeainet, vähendab piisav määrdeainevaru hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne paigaldamine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo Butt Plug'i tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Soe vesi ja mahe seep eemaldavad hõlpsasti enamiku lisanditest. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Lisateave:

     

    • Hübriid analtoy sarjast Extremeo
    • Extremeo Butt Plugs on ekspertide poolt välja töötatud anaalpistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Kasutage anaalpistikut ainult koos veepõhiste libestitega nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Selle anaalpistiku juurde soovitame meie Extremeo Anal Relax Spray: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab teil saavutada ohjeldamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uute Extremeo Butt Plug'idega pakume teile nüüd igakülgselt muretut paketti teie anaalseteks seiklusteks. MEO ei ole pioneer mitte ainult maailmakuulsate toodete nagu Extremeo Anal Relax Spray puhul, vaid ka alati parimate ja innovatiivsemate viiside otsimisel anaalseksi parandamiseks. Meie analtoodete kirgi loogiliseks jätkuks on innovatiivsete Extremeo seeria tagumispistikute turule toomine. Tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele, oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.
    • Soovite osta anaalpistikut? Saate tellida meie tagumispistikuid kogu maailmas. Leiad MEO seksipoode saksakeelsetes riikides, nagu MEO pood Saksamaal, MEO Šveitsis või MEO Bondage pood Austrias. Me ei tegutse mitte ainult kogu Euroopas, nagu Prantsusmaal, Itaalias, Hollandis, Iirimaal, Islandil, Rumeenias, Norras, Rootsis jne, vaid kogu maailmas, nagu MEO Sex Shop Hispaanias, dildo pood Taanis, samuti Soomes - ja kui räägite tšehhi keelt, siis leiate kogu meie sextoy sortimendi veebis Tšehhi Vabariigis. Kui eesti keel on teie keel, saate meie butt plug valiku tellida veebis Eestis. Oleme saadaval ka Sloveenias, seksikauplus Bulgaarias ja lai valik BDSM- ja erootikatooteid Slovakkias. Teised MEO kauplused asuvad USAs, Belgias, Kreekas, Ungaris, Jaapanis, Suurbritannias, Serbias, Luksemburgis, Maltal, Portugalis, Islandil, Poolas, Kanadas, Lõuna-Aafrikas ja Kosovos.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Hindamine 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Hindamine 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Hindamine 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Hindamine 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Kirjutage oma ülevaade

              Anal Monster - Anaaldildo - butt plug Extremeo

              Anal Monster - Anaaldildo - butt plug Extremeo

              Nagu seks välismaalasega! The Anal Monster on muljetavaldav must hübriidseksimänguasju, mis ühendab endas tagumispistiku ja anaaldildo parimad omadused. Nimi Anal Monster viitab eelkõige imposantsele suurusele ja ebatavalisele disainile.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: