Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sidumisköis

Uudiskiri

Lilla puuvillane köis - professionaalne köis BDSM - lilla

Lummava iha sõbrad saavad erootiliste, domineerivate hetkede jaoks väga erilise aksessuaari lilla puuvillase köiega. Meie professionaalse BDSM-köie abil saavad teie kaua ihaldatud bondage-fantaasiad lõpuks teoks. Professionaalsel köiel on ka suur tõmbetugevus ja äärmiselt vastupidav; köie otsad on suletud otsakorkidega. Saadaval erinevates värvides ja pikkustes.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Roosa köis on valmistatud 100% puuvillast, mis on keeruliselt punutud. See tähendab, et see ei lõika ja on mugav ka bondage'ile, mis on mõeldud kestma pikka aega. Professionaalsel köiel on ka suur tõmbetugevus ja see on äärmiselt vastupidav; köie otsad on suletud otsakorkidega. Saadaval erinevates värvides ja pikkusega 5, 10 ja 20 meetrit.

     

    Õige pikkusega köis bondage'i jaoks:

     

    Kõik sõltub teie kujutlusvõimest ja sellest, mida soovite teha. Bondage-köie ostmisel tuleb küsida endalt ennekõike üht küsimust: milleks seda kasutatakse? Loomulikult sidumiseks. Aga mida sa tahad siduda? Käte või jalgade sidumiseks sobivad eriti hästi lühikesed, viie meetri pikkused köied. Tahate oma partnerit voodi või tooli külge siduda? Siis on keskmise pikkusega kümnemeetrine köis parim valik. Kahekümne meetri pikkused sidumisköied nõuavad veidi rohkem vaeva, sest sellega saab partnerit täielikult siduda. Siinkohal on aga vaja teatavat kogemust. Selle eest on kunstilised bondage-tehnikad, mis tekivad, seda muljetavaldavamad. Õige pikkus sõltub sellest, kuidas ja keda siduda. Aga kui sa seda valesti teed, ei ole see nii hullu. Liigse bondage-köie saab lihtsalt kokku keerata (mitu korda ümber teise köie, et see ei rippuks lihtsalt alla) ja liiga lühikest bondage-köit saab pikendada teise köiega, nii et saate lihtsalt jätkata sidumist.

     

    MEO bondage-köiega saab stimuleeriva bondage'i kiiresti ja lihtsalt realiseerida. Kvaliteetne köis on meeldivalt pehme ja sobib seetõttu ka tundlikule nahale. Sellel on suurepärane tõmbetugevus ja erinevalt paljudest teistest köitest ei pea seda eeltöötlema, nii et seda saab kasutada paljale nahale ilma kriimustusteta. Bondage-köit saab sõlmida tihedalt ja kindlalt ning see on väga viimistletud.

     

    Kuigi bondage'i võib teostada ka käeraudade, nahast käeraudade või kettidega, seostab enamik inimesi mõistet "bondage" peamiselt köitega seotud erootilise ohjeldamisega. Alates käte ja jalgade sidumisest üle kogu keha sidumise kuni Jaapani sidumiskunstini, saab sidumisköie abil realiseerida väga erinevaid sidumistavasid.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Parimast puuvillast valmistatud punutud köis
    • Top Kvaliteet: Eriti väärikate bondage-kunstide jaoks.
    • Kohustuslik algajatele ja professionaalidele: kiireks ja tõhusaks bondage'iks või Shibari-stiilis bondage'i kunstiks.
    • Meeldiv pinnastruktuur: Tundub nahal pehme - isegi pikemate bondage-sessioonide ajal.

     

    Mis on bondage-köie juures erilist?

     

    See kvaliteetne bondage-köis võimaldab teil oma partneriga oma bondage-fantaasiaid piiranguteta välja elada. Kaunis bondage-köis sobib nii bondage-algajaile kui ka bondage-professionaalidele, kes soovivad teostada keerulisi bondage-tehnikaid. Väärikas optikas köis on rebenemiskindel ja vastupidav, kuid tundub nahal väga meeldiv. See ei lõika ebamugavalt - isegi pikemate seansside ajal! Köie mõlemad otsad on suletud otsakorgiga, mis muudab bondage-köie vastupidavamaks ja takistab selle kulumist.

     

    Lisaks põnevale lust- ja domineerimismängule on oma partneri sensuaalne sidumine ka väga põnev visuaalne kogemus. Mitte ainult seetõttu, et Sub liikumisvabadus on piiratud, vaid sõltuvalt sõlmekunstist saab erilise tähelepanu alla võtta ka näiteks rinna, tagumiku, tupe või peenise.

     

    Milliseid tarvikuid soovitatakse?

     

    Rope Master, sest see on kindlasti kõige rafineeritum ja samal ajal kõige tõhusam aksessuaar köiega sidumises! Rope Master on terasest anaalkonks (kõlab hullemini kui on). Suurepärane aksessuaar, mis lisab teie bondage seanssile erootilise domineeriva komponendi. Anaalikonks stimuleerib oma kuuliga sihipäraselt anaalnärve ja pakub ka lihtsat fikseerimisvõimalust. Tõmmake bondage-köit või läbi anaalkonksu avause, et siduda oma partner kiiresti, kuid väga tõhusalt. Lisainfo saamiseks klõpsake siin.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Bondage köis
    • Saadaval kolmes pikkuses: 5 meetrit, 10 meetrit ja 20 meetrit
    • Läbimõõt: 10 mm
    • Köis on valmistatud kvaliteetsest puuvillast
    • Katkestuskindlad otsad
    • Teine MEO® sidumisköite eelis on see, et neid on lihtne pesta. Seega võite võtta oma bondage-köie kaasa BDSM-sessioonile või klubisse ja pärast seda hõlpsasti puhastada.
    • Toodame bondage-köisi erinevates värvides.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    German quality

    Tie up your girl, it's strong, and attractive. Will get another's one in pink eventually.

      Hindamine 

      Vielseitig einsetzbar

      Das Seil ist tatsächlich sehr gut und auch dehnbar. Lässt sich vielseitig beim Bondage einsetzen

        Hindamine 

        Pas mal

        Cordage de bonne qualité

          Hindamine 

          Smooth and stable

          We’re new to rope play, but this rope makes it easy. It is soft to the touch, so it is comfortable sliding on skin. It also offers the right amount of give under tension to make it easy to tie a harness that stays comfortably tight without the addition of more tension than seems pleasant.

            Hindamine 

            Morbide e sensuali


            Noi le abbiamo trovate perfette.

              Kirjutage oma ülevaade

              Lilla puuvillane köis - professionaalne köis BDSM - lilla

              Lilla puuvillane köis - professionaalne köis BDSM - lilla

              Lummava iha sõbrad saavad erootiliste, domineerivate hetkede jaoks väga erilise aksessuaari lilla puuvillase köiega. Meie professionaalse BDSM-köie abil saavad teie kaua ihaldatud bondage-fantaasiad lõpuks teoks. Professionaalsel köiel on ka suur tõmbetugevus ja äärmiselt vastupidav; köie otsad on suletud otsakorkidega. Saadaval erinevates värvides ja pikkustes.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: