Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sondid ja dilataatorid

Uudiskiri

Sundkinnipeetmine BDSM - peenise vibraator

Sunnitud orgasm ja sunnitud vabanemine mitme orgasmi abil! See stiilne seksimänguasja on kaunilt disainitud sunnitud orgasmi BDSM peenisevibraator, mis võimaldab sul täpselt stimuleerida kõiki sinu erogeenseid tsoone. See on varustatud 12 vibratsiooni seadistusega sunnitud orgasmi saavutamiseks, mida saab hõlpsasti reguleerida käepidemel oleva nupu abil.

Rohkem infot

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See stiilne seksimänguasju on kaunilt disainitud sunnitud orgasmi BDSM peenisevibraator, mis võimaldab teil täpselt stimuleerida kõiki teie erogeenseid tsoone. See on varustatud 12 vibratsiooni seadistusega sunnitud orgasmi jaoks, mida saab hõlpsasti reguleerida käepidemel oleva nupu abil.

     

    Penisevibraator on ideaalne mänguasi peenise stimuleerimiseks! Meie vibraatoril on ümmargune ots, millega saate stimuleerida oma tundlikku peenise avaust ja peenise serva. MEO peenisevibraator on varustatud 12 vibratsioonikiirusega ja seda saab laadida kaasasoleva USB-kaabli abil. Penisevibraator on pritsmekindel, seega saate seda kasutada ka duši all.

     

    Vibraator on luksuslikus hoiukotis, nii et saate oma seksimänguasja diskreetselt hoiustada.

     

    Puhastage vibraator enne ja pärast kasutamist meie Sextoy Cleaneriga VERYCLEAN või maheda antibakteriaalse seebiga, et tagada hea hügieen. Meie spetsiaalselt välja töötatud VERYDEEP libestusaine hõlbustab vibraatori sisestamist peenisesse.

     

    Sunnitud orgasm ja sunnitud emaslikatsioon mitme orgasmi abil

     

    "Seda peenisevibraatoriga sunnitud orgasmi vormi kasutatakse väga erinevates olukordades ja seda kasutatakse ka BDSM-is. Enamasti seotakse mees selliseks raviks kinni, et ta ei saaks ravist pääseda. Nüüd saab meest sundorgasmini viia 12 vibratsiooni seadistuse abil.

     

    Sundorgasmi raskus seisneb aga selles, et passiivset meest ei lasta pärast orgasmi puhata, vaid teda tuleb jätkuvalt seksuaalselt stimuleerida ja erutada, et oleks võimalik vallandada uus kliimaks. Siin mängivad eelkõige olulist rolli võimaluste variatsioonid. Esiteks tuleb mehe iha äratada, kuid mehe peenist tuleks alguses stimuleerida võimalikult mitmel viisil, et mitte saavutada mingit ülestimulatsiooni. Saavutatavate kliimakside hulk on aga meestel erinev ja sõltub paljudest erinevatest teguritest. Kui jõutakse punkti, kus mees ei suuda enam isegi suure pingutuse korral kliimaksini jõuda, on kaks võimalust.

     

    Lihtsa variandi puhul on jõulise emaslikatsiooni eesmärk saavutatud. Alistuvat meest "lüpsti", kuni teda ei ole enam võimalik orgasmini viia. Teise variandi puhul viiakse mees lõpuks veel viimast korda sunnitud orgasmi, kasutades meie CUMELOT ® stimulatoriga eesnäärme massaaži, et tõesti eemaldada kõik spermajäägid ja viia mees kaugele üle tema loomulike piiride.

     

    Kui see viimane kliimaks on saavutatud, ei ole mees enam võimeline lähitulevikus üldse kliimaksini jõudma. Tuleb siiski meeles pidada, et see protseduur võib olla mehele väga pingeline ja nõudlik ning pärast seda tuleb piisavalt puhkeperioode sisse jätta."

     

    Lisateave:

     

    • Vägivallatamise BDSM peenise vibraator peenise lüpsmiseks
    • Materjal: silikoon, ABS - ftalaadivaba
    • Kaal: 170 grammi
    • Reguleeritav vibratsioon / mitme kiirusega
    • Tööaeg: 60 min
    • Seaded: 12
    • Laius: 2,50 cm
    • Minimaalne läbimõõt: 0,50 cm
    • Pikkus: 14,70 cm
    • Penisvibraator on laetav kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Hindamine 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Sundkinnipeetmine BDSM - peenise vibraator

      Sundkinnipeetmine BDSM - peenise vibraator

      Sunnitud orgasm ja sunnitud vabanemine mitme orgasmi abil! See stiilne seksimänguasja on kaunilt disainitud sunnitud orgasmi BDSM peenisevibraator, mis võimaldab sul täpselt stimuleerida kõiki sinu erogeenseid tsoone. See on varustatud 12 vibratsiooni seadistusega sunnitud orgasmi saavutamiseks, mida saab hõlpsasti reguleerida käepidemel oleva nupu abil.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: