Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ultimate Bondage

Uudiskiri

Bondage magamiskott - Neopreenist BDSM magamiskott

Olge täielikult tema armu all ja kogege põnevat seiklust domineerimisest, allumisest ja seksuaalsest alistumisest. See BDSM magamiskott resp. Bondage Body Bag avab väravad sensoorse ilmajätmise ja intensiivsete köitmise kogemuste maailma, mis määratlevad uuesti teie erootiliste fantaasiate ja soovide piirid.

Rohkem infot

289,90 €


-20,00 €

269,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Olge täielikult tema armu all ja kogege põnevat seiklust domineerimisest, allumisest ja seksuaalsest alistumisest. See BDSM magamiskott resp. Bondage Body Bag avab väravad sensoorsete puuduste ja intensiivsete köitmiskogemuste maailma, mis määratlevad uuesti teie erootiliste fantaasiate ja soovide piirid.

     

    Neopreenist bondage-magamiskott on täiuslikult disainitud BDSM-aksessuaar, mis mähib kogu keha mõnusasse, paindlikku, kuid samas tugevasse materjali, mis piirab täielikult liikumist. Partneri viimine pimeduse, piiratud liikumise ja intensiivse sensoorse keskendumise maailma võimaldab intensiivset emotsionaalset ja füüsilist reaktsiooni, mis on rohkem kui rahuldust pakkuv nii domineerivale kui ka alistuvale partnerile.

     

    Tähtsündmused

     

    • Materjal: Kvaliteetne neopreen tagab tiheda, kuid mugava tunde.
    • Sisemised varrukad: Need piiravad kasutaja käte ja käte liikumist ning suurendavad fikseerimise tunnet.
    • Avaused: Avad seljas ja suguelundite piirkonnas võimaldavad erinevaid mängu- ja suhtlemisvõimalusi, kui alluv partner on seotud.
    • Vastupidavus: Ainulaadne siksakiline õmblus piki avasid annab BDSM Sleep Sackile muljetavaldava vastupidavuse ja pikaealisuse.
    • Neopreen on suurepärane valik neile, kes soovivad viia oma BDSM-kogemuse järgmisele tasemele, kuna sellel on ainulaadne võime luua füüsilisi piiranguid, ilma et see ohverdaks mugavust ja turvalisust.

     

    Ohutu, seksikas, sensatsiooniline: meie neopreenist BDSM Sleep Sack!

     

    BDSM Sleep Sack on valmistatud esmaklassilisest neopreenist, mis on tuntud oma suurepärase kvaliteedi ja meeldiva tekstuuri poolest. See materjal ei ole mitte ainult äärmiselt vastupidav, vaid ka üllatavalt pehme ja mugav naha vastu, mistõttu on see ideaalne pikemateks seanssideks Sleep Sackis.

     

    Neopreenile on omane pehme ja sile pind, mis võimaldab nii suurt paindlikkust kui ka optimaalset liikumisvabadust materjali sees. Isegi kui passiivne partner on BDSM magamiskotis ohjeldatud, kohandub neopreen õrnalt keha kontuuridega, pakkudes teatavat mugavust ka bondage'i ajal.

     

    2,0 mm paksune neopreen pakub ideaalset tasakaalu mugavuse ja funktsionaalsuse vahel: see on piisavalt paks, et tagada BDSM-sessioonil soovitud fikseerimine ja füüsiline kinnipidamine, olles samas kohandatav erinevatele kehakujudele.

     

    Teine neopreenist eelis on selle vastupidavus erinevatele vedelikele. See on vett hülgav ja kergesti puhastatav, mis on eriti oluline, et magamiskott oleks pärast iga kasutuskorda puhas ja kasutusvalmis. Materjal on vastupidav ka õlide ja kreemide suhtes, mis teeb Sleep Sackist ideaalse kaaslase igasuguste tegevuste jaoks.

     

    BDSM Sleep Sack'i sisemised varrukad on peamine omadus, mis süvendab liikumispiirangu ja allumise kogemust. Need varrukad on loodud nii, et need piiravad kandja käte ja käte liikumisvõimalusi turvaliselt ja mugavalt, suurendades samal ajal piirangutunnet ja intensiivistades allumise kogemust.

     

    Spetsiaalselt kavandatud avad neopreenist BDSM Sleep Sackis - seljas ja suguelundite piirkonnas - on midagi enamat kui lihtsalt avad. Need on loodud selleks, et võimaldada maksimaalset suhtlemist ja loovust BDSM-seansi ajal, hoides samal ajal passiivset partnerit turvaliselt ja mugavalt seotud.

     

    • Tagumine avaus: Tagumine avaus pakub domineerivale partnerile võimalust stimuleerida või karistada passiivset partnerit erinevatel viisidel. Siin saab kasutada erinevaid seksimänguasju, nagu dildod, seksimasinad, piitsad või vedrupillid, et intensiivistada passiivse partneri tundmusi.
    • Avamine suguelundite piirkonnas: See eriline juurdepääs on mõeldud selleks, et muuta partneri kõige intiimsemad piirkonnad kättesaadavaks, kui ta on BDSM-magamiskotis kinni. See ligipääs võimaldab erinevaid seksuaalseid mänge ja seda saab kasutada ka "tease & deny" stsenaariumide või muude seksikate tegevuste jaoks.

     

    Neopreenist BDSM Sleep Sacki vastupidavus on üks selle silmapaistvaid omadusi, mille üheks oluliseks aspektiks on selle intelligentne ja tugev konstruktsioon. Eelkõige rõhutab meie pühendumist toote kvaliteedile ja vastupidavusele unikaalne, ülitugev siksakiline õmblus magamiskoti sissepääsu ääres.

     

    Siksakilised õmblused ei ole mitte ainult esteetiline omadus, vaid täidavad ka praktilist eesmärki: need on eriti vastupidavad pingele, kulumisele ja rebenemisele, mis on eriti oluline intensiivsetes ja dünaamilistes stsenaariumides, nagu need, mida sageli BDSM-sessioonidel kohatakse. Need õmblused tagavad erakordse stabiilsuse ja turvalisuse, ilma et see kahjustaks materjali paindlikkust.

     

    Kuna magamiskoti avaus on sageli pinge all, kui kasutaja magamiskotti libiseb või liigub kasutamise ajal, tagavad siksakilised õmblused suurema vastupidavuse ja vastupidavuse. See aitab tagada, et materjal ei rebeneks ega kahjustuks isegi korduva venitamise või pingutamise korral.

     

    Suurused:

     

    Pakume BDSM Sleep Sack'i suurustes S kuni XL, et tagada parim sobivus erinevate kehasuuruste ja -vormide jaoks.

     

    • S: rinnaümbermõõt 91-99 cm, vöökoht 71-81 cm, kehasuurus 168-175 cm.
    • M: rinnaümbermõõt vahemikus 99-107 cm, vöökoht vahemikus 81-86 cm, pikkus vahemikus 175-183 cm.
    • L: rinnaümbermõõt 107 kuni 112 cm, vöökoht 84 kuni 91 cm, pikkus 178 kuni 188 cm.
    • XL: rinnaümbermõõt 112-117 cm, vöökoht 89-97 cm, pikkus 178-188 cm.

     

    See teave peaks aitama teil valida õige suuruse, et saada optimaalne kogemus neopreenist BDSM magamiskottiga. Pange tähele, et hea sobivus on oluline, et tagada ohutus ja mugavus kasutamise ajal.

     

    Lisateave:

     

    • Neopreenist BDSM magamiskott
    • Bondage Body Bag
    • Materjal: Smooth Skin Neopreen
    • Materjali paksus: umbes 2 mm
    • Neopreenist toodete hooldamine ja puhastamine: Neopreen on tuntud oma vastupidavuse ja vastupidavuse poolest, kuid vajab oma kvaliteedi säilitamiseks ka korralikku hooldust. Neopreeni tuleks pesta käsitsi maheda seebiveega või spetsiaalse neopreenipuhastusvahendiga. Leotage BDSM Sleepsack seebivees ja puhastage seda õrnalt käsitsi või pehme harjaga, et eemaldada higi, õlid ja muud jäägid. Laske BDSM Sleepsackil õhu käes kuivada ja vältige otsest päikesevalgust või soojusallikaid. Riputage BDSM Sleep Sack üles või pange see lamama, et see säilitaks oma kuju. Hoidke BDSM Sleep Sacki jahedas ja kuivas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Vältige BDSM Sleep Sack'i rullimist või voltimist pikema aja jooksul, et vältida selle kortsumist või deformeerumist. Need hooldusjuhised tagavad, et teie ja teie partner saate nautida palju põnevaid ja intensiivseid seansse oma BDSM Sleep Sackiga.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr zufrieden

    Top Qualität und supergutes preisleistungsverhältnis. Wir sind echt sehr zufrieden.

      Kirjutage oma ülevaade

      Bondage magamiskott - Neopreenist BDSM magamiskott

      Bondage magamiskott - Neopreenist BDSM magamiskott

      Olge täielikult tema armu all ja kogege põnevat seiklust domineerimisest, allumisest ja seksuaalsest alistumisest. See BDSM magamiskott resp. Bondage Body Bag avab väravad sensoorse ilmajätmise ja intensiivsete köitmise kogemuste maailma, mis määratlevad uuesti teie erootiliste fantaasiate ja soovide piirid.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      8 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: