Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Anaalide venitamine 

Anaalvenitus on eriline, äärmiselt põnev seksuaalpraktika, mida võib harrastada üksi, kuid loomulikult ka koos partneriga. On olemas erinevaid tehnikaid ja vahendeid nii algajatele kui ka professionaalidele, et nautida anaalstimulatsiooni ja anaalvenitamist täiel määral ning saavutada rahuldavaid tulemusi:

12
lehekülje kohta
Näita 49 - 60 83 objektist 49 - 60
Näita 49 - 60 83 objektist 49 - 60

Anaalvenitus ja anaalvenitus: tooted algajatele ja edasijõudnutele

 

Anaalvenitus on eriline, äärmiselt põnev seksuaalpraktika, mida võib harrastada üksi, kuid loomulikult ka koos partneriga. Nii algajatele kui ka professionaalidele on olemas erinevad tehnikad ja vahendid anaalstimulatsiooni ja anaalvenituse maksimeerimiseks ning rahuldavate tulemuste saavutamiseks:

 

MEO kliendid kirjeldavad oma orgasmi anaalvenitamise ajal kui eriti intensiivset. Selle põhjuseks on päraku juures asuvad arvukad närvilõpud. Paljudele meestele ja naistele piisab lihtsast stimuleerimisest päraku puudutamisega, teised tahavad neid tundeid veelgi intensiivsemalt kogeda ja alustavad anaalvenitusega. Sulgurlihase venitamine võib olla lõbus nii üksi kui ka seksi ajal. Täna selgitab MEO, kuidas algajad ja edasijõudnud seksisõbrad saavad anaalvenitusest maksimaalset naudingut. Samuti tutvustame teile kõike, mida te peate teadma anaalvenitamisest.

 

Anaalide venitamine: valmistumine äärmuslikeks tunnetusteks

 

Päraku ehk sulgurlihase venitamine, st anaaldilatatsioon, nõuab põhjalikku ettevalmistust. Ilma selleta muutub anaalvenitus ebameeldivaks kuni valusaks ja suureneb nakkusoht. Kuid ettevalmistus ei ole mõttekas mitte ainult hügieenilistel põhjustel - see valmistab teid ette anaalstimulatsiooniks ja tagab lõdvestunud sulgurlihase.

 

Päraku hügieeniline puhastamine enne päraku laiendamist

 

Päraku puhastamine on eriti oluline anaaldilatatsiooni ajal. See tagab hügieeni ja suurendab heaolutunnet, kui esitlete oma pärakut oma partnerile. Parim viis päraku puhastamiseks on üks meie anaaldushi. Sellise dušipea saab ühendada otse dušivooliku külge. Algaja peaks jälgima, et dušiotsik oleks võimalikult õhuke, et harjutamata sulgurlihas harjuks venitusega. Spetsialistid võivad valida meie suuremaid anaaldushimudeleid - nad mõistavad seda tavaliselt esimese eelvenitusena enne tegelikku anaalvenitust.

 

Pange anaalvenituseks olulised vahendid valmis

 

Eriti oluline on, et anaaldilaiendamiseks oleks hea libestusaine - olenemata sellest, kas olete algaja või professionaal. Vigastusoht niiskuse kasutamata jätmisest on lihtsalt liiga suur. Hea anaallibestusaine püsib pikka aega niiske. Silikoonipõhine libestusaine nagu FuckSlut by MEO ® on ideaalne. Kuid olge ettevaatlik: kui tegemist on silikoonist, lateksist või TPE-st valmistatud dildode või pepupistikutega, on soovitatav kasutada veepõhist libestusainet nagu Aquameo, sest muidu muutuvad kvaliteetsed materjalid poorseks. Kui te ei saa korralikult lõõgastuda, kasutage anesteetilist libestusainet, näiteks meie EXTREMEO sprei. See muudab pärakusse tungimise eriti lihtsaks.

 

Lisaks libestusainele võivad ka muud abivahendid olla väga kasulikud. Näiteks hoia käepärast sobivaid anaalmänguasju, nagu anaaldildo või anaalhelmed, või kasuta meie praktilisi latekskindaid, kui tuleb kasutada sõrmi. Kui soovite pärast anaaldilatatsiooni edasi liikuda anaalseksi juurde, võivad kasulikud olla ka kondoomid.

 

See juhend aitab teil saavutada anaaldilatatsiooniga pikaajalisi tulemusi

 

Anaaldilatatsioon on eriline, äärmiselt põnev seksitegevus, mida võib teha üksi või koos partneriga. On olemas erinevaid tehnikaid ja vahendeid nii algajatele kui ka professionaalidele, et nautida anaalstimulatsiooni ja anaalvenitamist täiel määral ning saavutada rahuldavaid tulemusi:

 

Anaalide venitamine algajatele

 

Need, kes juba natuke seksimänguasjadest teavad, on varem või hiljem kokku puutunud meie "väga eriliste" anaalmänguasjadega. Anaalse hellitamise sensuaalne stimulatsioon on tavaliselt seotud esmase ületamisega. Anaalvenitusega algajatel on kõige parem alustada üksi ja lõdvestunult meie Ass Grommet suurusega XS või meie väikese anaalvenitusrõngaga ja töötama järk-järgult sisse anaalvenituse maailma.

 

Anaalvenitus - päraku venitamine üksi või koos partneriga

 

Kui soovite oma pärakut esimest korda venitada, on kõige parem seda teha üksi masturbeerimise ajal. See on ainus viis teada saada, kas anaalvenitus ja anaalseks on sinu jaoks üldse võimalus. Kui olete täiesti lõdvestunud, kasutage MEO ® libestusainet EZ2FUCK ja alustage aeglaselt anuse ümbruse masseerimist. Kui see on meeldiv, võite kõigepealt sõrmega pärakusse tungida. Järgmiste anaalimängude puhul võite olla julgem ja kasutada teist sõrme või väikest sõrme anaalitõmbamiseks butt plug anaalseks venitamiseks.

 

Kui kumbki partner on anaalvenitamist üksi nautinud, võite koos mängida ja avastada palju põnevat. Mõistmine on siin väga oluline, sest te mõlemad teate nüüd, mis teile meeldib ja peate seda oma partnerile edasi andma. Paarid alustavad ka teineteise stimuleerimisega massaaži ja sõrmega, enne kui anaalseksimänguasjad ja seksimänguasjad anaalvenitamiseks tulevad armatsemisse.

 

Näpunäited ja mänguasjad anaalvenitamiseks

 

Anaalseksimänguasjad algajatele anaalvenitamise valdkonnas

 

Kui olete valmis anaalseksimänguasjadeks, on soovitav alustada väikeste MEO ® mänguasjadega. Meie analgeddon ®-seeria anaalipistikud sobivad eriti hästi algajale. Kõige parem on kõigepealt valida silikoonist anaalpistikud. Need on väga meeldivad ja pehmed. Huvitavad võivad olla ka täispuhutavad anaalipistikud või dildod - nii saab suurust optimaalselt kohandada vastavalt teie soovidele. Hiljem muutuvad huvitavaks metallist või klaasist anaalipistikud. Järk-järgult saab anaalvenitusi teha suuremate mudelite ja vibratsiooniga pistikutega.

 

Anaalvenitus ja anaalvenitus edasijõudnutele

 

On olemas mõned võimalused, mida isegi anaalvenituse professionaalid saavad kasutada, et anaalvenituse tundmusi veelgi suurendada. Ühest küljest on olemas arvukad seksimänguasjad ja abivahendid, millel on kõik olemas, teisest küljest võite proovida ka meie Ass Grommet või meie anaalvenitusrõngaid suuremates suurustes. See, kui kaugele saab pärakut anaalvenituse ajal venitada, sõltub teie enda anatoomiast. Niikaua kui see on meeldiv, probleeme ei teki ja seiklus jääb esiplaanile, ei ole anaalvenituses suurte mänguasjadega midagi halba.

 

Seksimänguasjad edasijõudnute anaalvenitamiseks

 

Dildo, anaalpistik, anaalpallid - anaalseksimänguasju anaalvenitamiseks on mitmesuguse kujuga ja suurusega. Kui pärak on juba venitatud, võite valida suuremaid mänguasju MEO ®. Roostevabast terasest anaalpallid paljude pallidega on rasked ja avaldavad imelist survet. Iga pärakusse tungiva palliga suureneb erutav tunne. Mehed, kes soovivad kogeda päraku, eesnäärme, kõhupoole ja munade stimuleerimist, valivad vastavad kombinatsioonid meie Alphamale seeriast. Kogenud kasutajatele meeldib ka päraku venitamine 24/7 kogu päeva jooksul. Selleks sobivad meie Analgeddon ®-seeria suuremad anaalipistikud, mis annavad kogu päeva jooksul laialt avatud tunde. Professionaalidele sobivad eriti hästi ühe avaga anaalipistikud. Need avardavad pärakut - partneril on täielik vaade ja ta saab stimuleerida sõrme, dildo või vibraatoriga. Samuti saab sisestada erinevaid vedelikke. Siinkohal tahaksime mainida meie eriti populaarseid Ass Grommet tuleks mainida!

 

Mida peaksite päraku venitamisel silmas pidama?

 

Pärak on väga tundlik avaus. See on vähem venitatav kui suguelundid ja seetõttu tuleb sellega ettevaatlikult ja ettevaatlikult ümber käia.

 

Päraku venitamisel tuleks vältida järgmisi vigu:

 

Palun ärge kasutage päraku sulgurlihase venitamisel jõudu! Kui sulgurlihas ei ole lõdvestunud, on tungimine vaevalt võimalik. Kui olete liiga karm, võite tõsiselt vigastada sulgurlihast ja soole limaskesta. Seetõttu: kasutage alati rohkelt libestusainet ja venitage aeglaselt!

 

Palun kasutage ainult seksimänguasju! Kui magamistoas ei ole sobivat anaalseksimänguasja, on ahvatlev kasutada muid esemeid. MEOs soovitame seda mitte teha, sest need esemed suurendavad vigastuste ja nakkuste ohtu. On ka hea põhjus, miks turul on palju anaalmänguasju - neil on lai jalg, nn stopper. Muude esemete ja mänguasjade puhul on oht, et need kaovad pärakusse.

 

Palun ärge venitage pärakut ilma libestusaineta! Pärakus ise ei erita paremaks määrimiseks sellist eritist nagu tupp ja peenis toodavad. Seetõttu on oluline tagada niiskus anaalvoolus libestusvahendi näol. Ilma libestusaineta on päraku avanemine äärmiselt ebamugav ja võib põhjustada valu.

 

Anaalvenitus on uskumatult erutav seksitegevus. Ettevalmistus nõuab mõningast ettevaatust ja venitamise ajal tuleb olla piisavalt ettevaatlik, et mitte üle pingutada sulgurlihast. Meie anaalvenituse veebipoes MEO soovitame läheneda anaalvenituse teemale ettevaatlikult ja empaatiliselt - anaalvenituse valdkonnas on rõõm pidevalt midagi uut avastada ja mitte kõike kohe pärast esimest korda ära proovida. Edene aeglaselt ja ettevaatlikult - siis armastad anaaldilatatsiooni!