Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Anal Stretch Extreme - anaalipistik anaalide venitamiseks

Anaalvenitus on muutumas üha populaarsemaks ja seda ka tänu sellele fantastilisele butt plug, mis sobib ideaalselt anaalvenituseks. Mitte ainult kolm erinevat suurust (150 mm - 215 mm ø) ei veena kogu joonel, vaid ka suurepärane pinnastruktuur, millele libestusaine eriti pikalt kinnitub!

Rohkem infot

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Anaalvenitus on muutumas üha populaarsemaks ja seda ka tänu sellele fantastilisele butt plug, mis sobib ideaalselt anaalvenituseks. Mitte ainult kolm erinevat suurust ei veena kogu joonel, vaid ka suurepärane pinnastruktuur, millele libestusaine eriti pikalt kinnitub! Ideaalne püsivaks anaalvenituseks meestele. Muide, meie modellile meeldib väga suur ja ta valis väga suure butt plug, suurus XL.

     

    Mis on selle anaalipistiku juures nii eriline meeste püsivaks anaaldilaienduseks?

     

    Täiesti veenev kuju ja täpselt õiged mõõtmed, mis tagavad päraku kestva ja selgelt nähtava venitamise. Lisaks veenev materjal, mis on piisavalt stabiilne ja samas paindlik, nii et butt plug on tunda täpselt õigetes kohtades. Meie butt plug täidab teid täielikult ja tagab maksimaalse rahulolu. Need on suured ja rasked ning jäävad seetõttu sõidu ajal stabiilselt maapinnale. Need tagumikupillid on seega ideaalsed treeninguks ja venitamiseks. Pinna struktuur tagab, et kasutatav libestusaine kinnitub paremini butt plug ja saate nautida naudingut pikka aega ilma pausideta.

     

    Millist libestusainet peaksin kasutama selle suure anaalpistiku jaoks ekstreemseks anaalvenitamiseks?

     

    Soovitame nende tagumispistikutega kasutamiseks meie hübriidlibestit MANCUNT. See geel ühendab kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja loputatakse välja sama kergesti kui vesi. MANCUNT muudab nende suurte tagumispistikute kasutamise hingematvaks naudinguks. Määrige piisavalt määrdeainet butt plug ja sisestage meie "Lube Shooter" abil veidi oma pärakusse. Soovitame kasutada ka meie Extremeo Spray't. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka kogenud ekstreemse anaalvenituse fännile. Extremeo eriefekt soodustab kergemat tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. Sprei toimib ilma tunnetuse kadumiseta, kuid vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada ohjeldamatut lõbu nende suurte tagumispistikutega.

     

    Olulised näpunäited suure pepupistiku kasutamiseks ja puhastamiseks ekstreemse anaalvenituse jaoks:

     

    See butt plug on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast vinüülist. Materjal on paindlik ja libe. Tänu fantastilisele pinnastruktuurile püsib libestusaine eriti kaua. Lisaks on kasutatud materjal väga stabiilne, nii et teie butt plug kestab kaua. Enne butt plug kasutamist tuleb see siiski põhjalikult puhastada. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Võite seda põhjalikult puhastada meie pihustiga VERYCLEAN. Loomulikult on eriti oluline puhastamine pärast kasutamist. Enne anaalpistiku kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada soolestik. Meie poe kategoorias "Anaalidüüsid" leiate suure valiku.

     

    Mida peaksite päraku venitamisel silmas pidama?

     

    Pärak on väga tundlik avaus. See on vähem venitatav kui suguelundid ja seetõttu tuleb seda käsitleda ettevaatlikult ja ettevaatlikult.

     

    Päraku venitamisel tuleks vältida järgmisi vigu:

     

    Palun ärge kasutage päraku sulgurlihase venitamisel jõudu! Kui sulgurlihas ei ole lõdvestunud, on tungimine vaevalt võimalik. Kui tegutsete liiga jõhkralt, võite tõsiselt vigastada sulgurlihast ja soole limaskesta. Seetõttu: kasutage alati rohkelt MANCUNT libestusainet ja venitage aeglaselt!

     

    Palun kasutage ainult seksimänguasju! Kui magamistoas ei ole sobivat anaalseksimänguasja, on ahvatlev kasutada teisi esemeid. MEOs soovitame seda mitte teha, sest need esemed suurendavad vigastuste ja nakkuste ohtu. On ka hea põhjus, miks turul on palju anaalmänguasju - neil on lai jalg, nn stopper. Muude esemete ja mänguasjade puhul on oht, et need kaovad pärakusse.

     

    Anaaldilatatsioon on uskumatult põnev seksuaalpraktika. Ettevalmistus nõuab mõningast ettevaatust ja venitamise ajal tuleb olla piisavalt ettevaatlik, et mitte üle pingutada sulgurlihast. Meie, MEO, anaalvenituse veebipood, soovitame läheneda anaalvenituse teemale ettevaatlikult ja tundlikult - anaalvenituse vallas on alati lõbus avastada midagi uut ja mitte kõike kohe pärast esimest korda proovida. Edene aeglaselt ja ettevaatlikult - siis armastad anaaldilatatsiooni meie tagumispistikutega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Suur anaalvenitus butt plug kolmes suuruses äärmuslikuks anaalvenituseks
    • Ideaalne anaalvenituseks meestel püsivalt.
    • Eriti raske laia alusega
    • Erakordne disain intensiivseks naudinguks!
    • Suure jalaga käedeta sisestamiseks
    • Kasutage ainult vees lahustuvate libestite (nt Aquameo) või meie hübriidlibestitega (Mancunt või Formula X)
    • Materjal: need pepupistikud on valmistatud kvaliteetsest vinüülist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Hooldusjuhised: Peske enne ja pärast iga kasutamist ning puhastage hügieeniliselt VERYCLEAN spreiga.
    • butt plug palun hoidke eraldi ja mitte koos teiste silikoonist seksimänguasjadega.
    • Maksimaalne anaalvenitus ehk püsiv anaalvenitus ja ka anaalvenitus meestele võib olla väga lõbus. Kas soovite ka oma pärakut venitada anaalvenituse abil? Siis peaksite hankima endale spetsiaalse anaalpistiku anaalvenituseks, anaalpistiku XL või butt plug XXL. MEO on spetsialiseerunud kuulsale anaalvenitusrõngale, suurimale anaalvenitusplugile ja eriti teemale "anaalvenitusmees". Pakume anaalvenituspistikuid paljudes disainides ja värvides, mis erinevad selgelt teistest anaalvenituseks või ekstreemse anaalvenituse toodetest. Need ühendavad endas mitmeid eeliseid, mida te ei leia teistest anaalmänguasjadest. Anaalne laienemine ja ekstreemne anaalvenitus nõuavad õiget toodet, näiteks seda spetsiaalset, eriti suurt anaalipistikut maksimaalseks anaalvenituseks.
    • Medium: 180 mm x 150 mm ø, Large 220 mm x 180 mm ø, X-Large 260 mm x 215 mm ø.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Gut geweitet - ziemlich sichtbar

    Die 18 cm Durchmesser bei Größe M sind schon nur unter großer Anstrengung zu bewältigen.. Ich habe es bis jetzt noch nicht ganz geschafft die letzten Millimeter zu bezwingen, aber man sagt ja "Übung macht den Meister" Der Erfolg der Analdehnung ist auf jeden Fall schon gut sichtbar. Ich denke ein paar Versuche noch und dann schaffe auch ich es komplett. Weiten tut man seine Rosette damit auf jeden Fall auch als Mann ziemlich schnell. Erwähnen wollte ich noch das Material und die Oberfläche. Ist echt perfekt und das Mancunt Gleitgel trocknet quasi überhaupt nicht aus.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    I made it

    I made it ... got it completly up my ass!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sono davvero ossessionata da questo plug anale

    Sono davvero ossessionata da questo plug anale. È così massiccio. Ma quando quel grosso but plug scivola dentro, che delizia.
    Mi ci siedo letteralmente sopra due volte al giorno. Dopo 2 giorni ero già alla quinta nervatura...

      Hindamine 

      Ottimo butt plug

      Ottimo butt plug per allenarsi alle dimensioni più grandi. Materiale comodo

        Hindamine 

        Viel Spass damit!!!

        Habe diesen Anal Plug in Größe XL jetzt ungefähr seit 4 Tagen, und jetzt erst habe ich seine volle Größe in mir spüren können . WOW!!! GEIL!!! Es dauert ein wenig, bis man ihn komplett drin hat, aber wenn er seinen maximalen Durchmesser in Dir überwunden hat, dann kannst du dich auf das geilste Gefühl, was du jemals hattest gefasst machen! Viel Spass damit.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Davvero carino e robusto.

        Questo è il miglior plug che abbia provato finora. È meraviglioso quando la testa entra e il resto scivola dentro più facilmente rispetto alla maggior parte degli altri plug. Non si allarga nemmeno troppo velocemente: il cono si allarga gradualmente.

          Hindamine 

          more more more

          This thing is unreal! I have used lots of Mancunt lube and just recently had it fully enter my ass. luv pounding up and down on this thing, my anal orgasms are phenom, luv sucking a rubber dildo while i work the ass stopper up my back end. more more more

            Hindamine 

            So gaped

            I like giant plugs in my ass. this is a great way to blow my butt apart! i lube & shove it all the way in.then i tape it to my ass so it stays in all day at work.oh!oh! it feel good.then i pull it out 3 hrs later and im so gaped

              Hindamine 

              BON PLAISIR ANAL

              SUPER PRODUIT DE TRES BONNE QUALITEE

                Hindamine 

                Molto soddisfatto

                Ho comprato tutti e 4 i butt plugs di questa serie e sono estremamente soddisfatto. Hanno un peso elevato e una base larga, quindi sono perfetti per lo stretching anale. Ma il vero punto forte è il materiale (non troppo duro e non troppo morbido) così come la superficie speciale su cui il lubrificante aderisce a lungo e non si asciuga. Posso raccomandare vivamente il butt plug. Forse non è adatto ai principianti, ma ci sono tre misure tra cui scegliere.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Anal Stretch Extreme - anaalipistik anaalide venitamiseks

                  Anal Stretch Extreme - anaalipistik anaalide venitamiseks

                  Anaalvenitus on muutumas üha populaarsemaks ja seda ka tänu sellele fantastilisele butt plug, mis sobib ideaalselt anaalvenituseks. Mitte ainult kolm erinevat suurust (150 mm - 215 mm ø) ei veena kogu joonel, vaid ka suurepärane pinnastruktuur, millele libestusaine eriti pikalt kinnitub!

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: