Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Analtunnel butt plug anaalseks venitamiseks - Anal Stretchers - Anal Stretchers

See anaaldilataator on Anal Tunnel Plug anaalvenituseks, mis peab oma lubadust. Selle anaalpistikuga saavad nii algajad kui ka kogenud kasutajad teha kestvat anaalvenitust ja saavutada muljetavaldavaid tulemusi.

Rohkem infot

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See anaalvenitaja on Anal Tunnel Plug anaalvenituseks, mis hoiab oma lubadust. Selle anaalpistiku abil saavad nii algajad kui ka kogenud kasutajad teha püsivat anaalvenitust ja saavutada muljetavaldavaid tulemusi.

     

    Anal Tunnel Plug by MEO ® hoiab päraku laialt lahti, tagab äärmuslikud tunded ja venitab pärakut ringikujuliselt, kusjuures tulemused on selgelt nähtavad. Ideaalne anuse püsivalt avatuna hoidmiseks. Niimoodi avatud olemine on lihtsalt vinge!

     

    Olulised valikukriteeriumid: Me ei teinud materjali valikul mingeid kompromisse. Anal Tunnel Plug on valmistatud eriti kvaliteetsest silikoonist, mille pind on sametiselt pehme. See on piisavalt kõva, et seda oleks väga lihtne sisestada, tagab väga kõrge kandmismugavuse ja püsib kindlalt paigal, ilma et see välja libiseks.

     

    Kuidas kasutada Anal Tunnel Plug anaaldilatatsiooniks?

     

    MEO Anal Tunnel Plug on konstrueeritud nii, et seda saab enne sisestamist kokku suruda ja see laieneb maksimaalse suuruseni alles siis, kui see on täielikult sisestatud! Kasutamine on väga lihtne! Enne kasutamist pigistatakse anaalpistiku mõlemad pooled kokku. Niipea, kui Anal Tunnel Plug on täielikult sisestatud, laienevad mõlemad küljed laiali ja laiendavad päraku rohkem kui kahekordseks. Muide, regulaarne anaaltreening koos Anal Tunnel Plug tagab ka selle, et tulemus (laialt avatud pärak) võib püsivalt püsida.

     

    Anaalitõmbamine algajatele ja edasijõudnutele! Võrreldes teiste anaalvenitustega sobib Anal Tunnel Plug KÕIGILE, kes armastavad ekstreemset anaalvenitamist ja soovivad eksperimenteerida anaalseksimänguasjadega. Olenemata sellest, kas tegemist on algaja või kogenud kasutajaga, kas mehed või naised, Anal Tunnel Plug teeb tõesti kõiki õnnelikuks!

     

    Millised on Anal Tunnel Plug või avaga anaalpistiku eelised?

     

    Õõnes anaalipistik, mida nimetatakse ka Anal Tunnel Plug, on anaalipistik, mis on seestpoolt õõnes. See sisestatakse pärakusse ja hoiab päraku avatuna, et saaksite takistamatult sisse vaadata. Lisaks kasutatakse Anal Tunnel Plug mängimiseks erinevate vedelikega, näiteks libestiga või veega. Anal Tunnel Plug pakub ka võimalust anaalseks penetratsiooniks pika anaaldildoga, pumpdildoga või peenisega. Avaga anaalpistikut või tunneliga anaalpistikut saavad kasutada nii mehed kui ka naised ning see on mõeldud neile, kellele meeldib katsetada erinevaid anaalstimulatsiooniliike.

     

    Anaalitõmblus, anaalitõmblus või sulgurlihaste treenimine?

     

    Inimesed viitavad sageli ekslikult sulgurlihaste treenimisele, kui nad harjutavad anaalvenitamist. Anaaltunneli pistiku kandmine, anaalpistiku kasutamine või rusikaga keppimise harjutamine ei ole sulgurlihase treening, sest "treening" hõlmab uute lihaskiudude ehitamist. Seda ei toimu anaalvenitusega. Meditsiinilisest vaatenurgast lähtudes on tegemist seega sulgurlihase ülepingutamisega.

     

    Ei ole kindel, milline tunneli anaalpistik sobib teile?

     

    Meie anaaltunnelipistikud on saadaval erinevates suurustes. MEO-st leiad ka laia valiku anaalipistikuid anaalvenituseks, tagumispistikuid anaalialgajaile ja isegi anaalvenitusrõngaid. Muide, algajad peaksid valima väiksema suurusega tunneli anaalpistiku. Meie MEOs võime soovitada ka meie edukat anaalvenituskomplekti, mis koosneb 3 anaalipistikust.

     

    Anaalvenitus: tähtsad näpunäited anaaltunnelipistiku puhastamiseks!

     

    Enne kui kasutate Anal Tunnel Plug või anaalpistikut, peaksite selle põhjalikult puhastama. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Hügieenilist puhastamist saab teha meie pihustiga VERYCLEAN. Meie silikoonist Anal Tunnel Plug on mittepoorse pinnaga, nii et bakterid ja mustuseosakesed ei saa liiga tugevalt kinni jääda. Loomulikult on puhastamine eriti oluline ka pärast kasutamist. Enne sulgurlihase venitamist võite kasutada ka anaaldushti, et puhastada soolestik.

     

    Millist libestusvahendit peaksin kasutama anaaldilaiendamiseks?


    Siin on, mida peaksite enne anaalsfinkteri venitamist arvesse võtma: Soovitame analtunneli pistikupesa sisestamiseks veepõhist libestusainet, näiteks Aquameo. Kasutage määrdeainet nii päraku kui ka Anal Tunnel Plug niisutamiseks. Meie EXTREMEO sprei hõlbustab anaalsuunalist venitamist ja võimaldab ka kogenematuil kasutajatel analtunnelipistikut hõlpsasti sisestada. Palun ärge kasutage silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need kahjustaksid analtunnelipistiku kvaliteetset materjali!

     

    Kuidas toimib anaaltunnelipistikuga anaalne laienemine?

     

    Järgige meie nõuandeid ja nippe anaalitunneli venitamise, analtunneli butt plug ja anaaldilatatsiooni teemal:

     

    1.) Võta õige asend: Kõige parem on lamada põrandal või voodis. On teada, et anaalvenitust on lihtsam teha lamavas asendis, sest sinu keha on selles asendis palju lõdvestunum. Võite kasutada rätikut või ühte meie vetthülgavatest seksiliinidest, et kaitsta oma linu. 2.) Tunnetage oma pärakut: tunnetage oma pärakut oma nimetissõrmega ja niisutage seda mõne anaalvenituslibestiga, näiteks Aquameo (vajadusel kasutage kõigepealt meie Extremeo anaalspreid). Hoidke teises käes Anal Tunnel Plug ja suunake see sulgurlihase suunas. 3.) Sisestage Anal Tunnel Plug: Nüüd võite aeglaselt sisestada kokkusurutud Anal Tunnel Plug. Sulgurlihas avaneb järk-järgult. Andke sellele aega ja sisestage Anal Tunnel Plug aeglaselt ja ettevaatlikult. Vältige liigset survet. Sisestage Anal Tunnel Plug ainult nii kaugele, et sulgurlihas ei oleks üle pingutatud ja et see oleks teile mugav. 4.) Tehke päraku venitus: Hoidke Anal Tunnel Plug enda sees umbes 15 minutit. Ärge muutke anaaltunneli pistiku asendit. Sulgurlihas lõdveneb venitusega ja kokkutõmbumine väheneb. Soovitame selle tegemise ajal masturbeerida, kuid loomulikult on see teie enda otsustada! 5.) Lõpetage anaalse venitamine: Kui aeg on läbi, võite aeglaselt välja lükata Anal Tunnel Plug ja lasta sellel välja libiseda. Ärge tehke seda liiga kiiresti, sest teie sulgurlihasel peaks olema aega kohaneda. 6.) Puhastage anaalpistikut anaaldilaienduseks: Puhastage Anal Tunnel Plug sooja vee, maheda seebi ja meie pihustiga VERYCLEAN. Samuti peaksite puhastama oma genitaalpiirkonda ja võimalusel kasutama anaaldushti.

     

    Kui tihti peaksin anaalpiirkonda venitama?

     

    Võite teha anaalvenitust vahetult enne anaalseksi. Isegi 45 minutit pärast anaalvenitamist on piisav, et teie sulgurlihased oleksid lõdvestunud. Loomulikult võite nautida anaalstimulatsiooni meie Anal Tunnel Plug abil nii tihti, kui soovite. Paljud meie kliendid kasutavad ka meie poleeritud alumiiniumist anaalvenitusrõngaid, sest need näevad eriti elegantsed välja. Neid saab kasutada ka intiimse ehteks eelmängu ajal.

     

    Ostunipid - Milline anaalseksimänguasju sobib anaalvenitamiseks?

     

    Meie MEO ®-s oleme anaalvenitamise spetsialistid. Meie poest leiad alati selle, mida otsid, kui soovid osta mänguasja sulgurlihase venitamiseks! Tahate sfinkterit ulatuslikult või äärmiselt venitada? Siis soovitame meie anaalvenitajat või butt plug anaalide venitamiseks. Meil on ka lai valik anaalpistikuid sulgurlihase treenimiseks ja muid põnevaid anaalmänguasju, nagu anaalpump või anaalvenitusrõngad. Meie informatiivsetest tootekirjeldustest leiate ka täiendavaid näpunäiteid ja nippe teemadel "anaalpistiku sisestamine", "anaal algajatele" ja "anaalpistiku kandmine".

     

    Anal Tunnel Plug 3 suuruses:

     

    • SMALL, kui olete algaja: 7 cm pikk, 3,5 kuni 7 cm läbimõõt, 5,7 cm jala läbimõõt, avaus 2,7 cm läbimõõt
    • MEDIUM, kui olete juba treenitud: 8 cm pikk, 3,7 kuni 8 cm läbimõõt, 6,5 cm jala läbimõõt, avaus 3 cm läbimõõt
    • LARGE, kui olete professionaal või Butt SLUT oled: 10 cm pikk, läbimõõt 4,5-10 cm, jala läbimõõt 7,7 cm, avaus 3,5 cm läbimõõt

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Anal Tunnel Plug äärmuslikuks anaalseks venitamiseks
    • Saadaval on erinevad suurused.
    • Sobib nii algajatele kui ka professionaalidele.
    • Laiendab pidevalt pärakut.
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba.
    • Anal Tunnel Plug saab kasutada kõigi MEO ® veepõhiste libestitega.
    • Extremeo ® sprei hõlbustab anaalvenitust!
    • Soovitanud MEO, anaalvenitamise eripood.
    • Sobivad punnid tihendamiseks: Artikkel 2481/S01 sobib stopperile 8631 suuruses L, artikkel 2481/S02 sobib stopperile 8631 suuruses L, artikkel 2481/S03 sobib stopperile 8631 suuruses XL.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Good & very sexy

    Soft yet firm but a true pleasure of a time.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Love it!!!

    Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Dangerous

    Can slip inside.. fun to read but not at all to experiment with, I strongly advise against this article.

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Meglio di quanto pensassi

    Ho spavaldamente preso una misura M e pensavo di pentirmene perché è il mio primo plug, invece esperienza impeccabile. Usato in coppia e apprezzatissimo da entrambe le parti. Sensazione forte e allo stesso tempo confortevole

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Empfelenswert!

    Hallo.

    Habe mir den Tunnel in der Grösse S geholt und muss sagen: der ist Spitze! Das Material ist weiches, angenehmes Silikon. Der gleitet ganz schön gut und sanft rein und bleibt bis zum Wiederrausnehmen an seinem Platz! Das Dauertragen ist somit wunderbar machbar, was die Dehnung auch ausmacht. Allerdings sollte Meo die Stopper überarbeiten! Lange Zeit tragen ja, bloss nach dem Spülen setze ich den Tunnel rein, damit es nicht unangenehm wird, dazu den Stopper und der ist dann, nach ner Zeit nicht mehr rauszubekommen ohne den Tunnel komplett raus ziehen zu müssen! Da soll noch ein Kettchen oder ein Ring oder Seil dran und den Stopper ohne den Tunnel rausziehen zu können.

    Ach ja, werde mit noch mindestens die Grösse M holen, maximum die beiden restlichen Grössen M und L.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

      Hindamine 

      Klasse Gefühl

      Es freut mich jedesmal den Plug zu tragen!
      Egal ob ich mich nur kurz auf ein Spiel vorbereite oder auch Mal den ganzen Tag, der Plug in Größe M ist mein absoluter Liebling.
      Sobald er drin ist und innen schön alles ausfüllt, bekommt man das Gefühl gar nicht mehr aus dem Kopf. Er erinnert regelmäßig auf eine angenehme Art was man gerade trägt.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Funktioniert einwandfrei

      Bin komplett begeistert von diesem Analplug der auch bei längerem Tragen nicht verrutscht. Im Vergleich zu anderen Analplugs sitzt dieser optimal und sorgt für ein ständiges Gefühl das man einen Dehnungsplug drin hat. Kann den Plug nur empfehlen.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      tolle Idee, aber ....

      dieser Plug rutscht immer wieder von alleine raus. Für mich ist der Plug leider nicht nutzbar. Der äußere Teil müsste auch grösser sein, damit nicht der ganze Plug innen verschwinden kann. Das Material ist super.

        Hindamine 

        Geiles Teil!!!

        Einfach nur ein geiles Teil! hab mir größe M bestellt und paßt super!! Geht zwar ein bisschen zach rein, aber wenn er mal drinnen ist, ist es einfach nur geil. Das Loch ist schön offen und man hat geile Einblicke!!

          Hindamine 

          It doesn't take long to stretch your hole.

          Very comfortable to wear for long periods. I've worn them at work and while out and about. They feel very secure. It doesn't take long to stretch your hole.

          • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Anal Tunnel Plug für Analdehnung

          Nicht der erste Analplug dieser Art, den ich habe. Im Vergleich zu anderen ist er wirklich sehr gut und führt zu einer extra Stimulation da er sich zwangsläufig sehr weit auseinanderspreizt. Passt bei mir 1A, ein Stöpsel wäre toll.

          • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Top Anal Dehner

          Mega geil um geile Spielchen damit zu machen oder um Flüssigkeiten in den Anus reinlaufen zu lassen.
          Aber Vorsicht, denn die Suchtgefahr ist groß :)

            Kirjutage oma ülevaade

            Analtunnel butt plug anaalseks venitamiseks - Anal Stretchers - Anal Stretchers

            Analtunnel butt plug anaalseks venitamiseks - Anal Stretchers - Anal Stretchers

            See anaaldilataator on Anal Tunnel Plug anaalvenituseks, mis peab oma lubadust. Selle anaalpistikuga saavad nii algajad kui ka kogenud kasutajad teha kestvat anaalvenitust ja saavutada muljetavaldavaid tulemusi.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: