Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - anaalipistik meestele

Parim anaalpistik, mida oled kunagi näinud - anaalpistik, mis teeb kõike. Gape Keeper butt plug , mida pakume 6 suuruses algajatele kuni fistingu ekspertideni, lubab ülimat eesnäärme orgasmi ja kestvat anaaldilatatsiooni!

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Parim pepupistik, mida te kunagi näinud olete - pepupistik, mis suudab teha KÕIKI. Gape Keeper butt plug , mida pakume 6 suuruses algajatele kuni rusikavõitlusekspertideni, lubab ülimat eesnäärme orgasmi ja kestvat anaalvenitust! Tänu oma anatoomiliselt täiuslikule kujule, mis on suunatud otse eesnäärmele, tagab see orgasmi intensiivsuse, mida te pole kunagi varem kogenud. Selle tugev imemisalus tagab ka piiramatud võimalused, kuna see kinnitub usaldusväärselt igale siledale pinnale ja pakub teile maksimaalset naudingut.

     

    Ideaalne eesnäärme stimuleerimiseks ja kestvaks anaalseks venitamiseks selgelt nähtavate tulemustega:

     

    Tänu oma ainulaadsele kujule suudab butt plug Gape Keeper jõuda ja masseerida eesnäärme sihipäraselt, mille tulemuseks on intensiivsemad ja kauem kestvad orgasmid. Pideva stimulatsiooni tunne koos võimalusega kasutada seda ööpäevaringselt annab butt plug pideva erootilise kohaloleku, mida paljud mehed kirjeldavad kui valdavat. Lisaks sellele on butt plug loodud nii, et see venitab pidevalt pärakut ja hoiab seda laialt avatud asendis. See pideva anaalse venitamise tunne võib oluliselt intensiivistada seksuaalkogemust ja viia teid võrratu naudingu maailma. Gape Keeper mitte ainult ei lükka teie piire, vaid määratleb ka selle, mida tähendab tõeline anaalmeelelahutus.

     

    Tahad õppida Gape Keeperi saladust?

     

    Meie tagumispistiku nimi "Gape Keeper" viitab ingliskeelsele sõnale "gape", mis tähendab "avaust". Selles kontekstis kirjeldab see päraku venitamist ja avatuna hoidmist. Extremeo sarja "Gape Keeper" butt plug on seega anaalpistik, mis on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et hoida pärakut teatud aja jooksul venitatuna või avatuna. Sellise anaalipistiku kasutamine võib anda mehele püsiva anaalse täidetuse ja anaalipikenduse tunde, mida paljud mehed peavad väga erutavaks ja rahuldust pakkuvaks. Mõiste "hoidja" tähendab ka seda, et tagumiktopper on mõeldud selle venituse "säilitamiseks" või "säilitamiseks".

     

    Tugeva imemisalusega varustatud tagumispistik kinnitub usaldusväärselt igale siledale pinnale, võimaldades käedeta seiklusi ja intensiivistades anaalset elamust. Kas vertikaalselt seinal või horisontaalselt põrandal - Gape Keeper jääb täpselt sinna, kuhu soovite.

     

    Õige butt plug nii algajatele kui ka väga kogenud meestele:

     

    • Suurus S: 3 kuni 5,5 cm läbimõõt, 9,5 cm sisestatav pikkus - Algajatele.
    • Suurus M: 3,5 kuni 6,2 cm läbimõõt, 10,7 cm sisestatav pikkus - edasijõudnutele.
    • Suurus L: 4 kuni 7,5 cm läbimõõt, 12 cm sisestatav pikkus - kogenud meestele.
    • Suurus XL: 4,5 kuni 8,5 cm läbimõõt, 13,8 cm sisestatav pikkus - Tundub nagu naise rusikas sinu tagumikus!
    • Suurus XXL: 5 kuni 9,5 cm läbimõõt, 15 cm sisestatav pikkus - Tundub nagu mehe rusikas sinu tagumikus!
    • Suurus XXXL: 5,5 kuni 10,5 cm läbimõõt, 17 cm sisestatav pikkus - Ainult anaalpiraatidele!

     

    Selle tagumispistiku tõeline võlu seisneb selle täpses kumeruses: Gape Keeper butt plug on välja töötatud meeste anatoomiat silmas pidades ja on suunatud otse eesnäärmele. See täpne stimulatsioon võib põhjustada võrratu intensiivsuse ja kestusega orgasmi - kogemus, mida iga mees peaks vähemalt korra kogema.

     

    Liquid Silicone valmistatud tagumispistik on nii paindlik, et see saab tõesti osaleda igas asendis ja tungida sinusse eriti sügavalt. Butt plug kohandub ideaalselt teie kehaga ja pakub igakülgselt rahuldust pakkuvat tunnet.

     

    Lühidalt: Gape Keeper on rohkem kui lihtsalt anaalpistik. See on avaldus, lubadus intensiivseteks naudingu hetkedeks ja ideaalne butt plug kõigile meestele, kes otsivad midagi erilist!

     

    Extremeo tagumispistiku puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: tagumispistiku sisestamine pärakusse võib olla ilus ja nauditav kogemus - eriti kui te teate, kuidas seda õigesti teha. Soovitame meie populaarset Extremeo Spray't, et muuta tagumispistiku sisestamine pärakusse lihtsamaks. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihast. See muudab tagumispistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, näiteks Extremeo butt plug'i puhul tuleks vältida silikoonipõhiste määrdeainete kasutamist, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid libestusaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need pakuvad meeldivat tunnet ja on ohutud silikoonist tagumikupillidega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, näiteks tagumispistikutega. See võimaldab libestusaine sügavamat ja ühtlasemat jaotumist anaalkanalis, mis muudab tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja turvalisemaks. Kuna pärak ei tooda ise libestusainet, vähendab piisav libestusainega varustamine hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne pealekandmine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo tagumispistikut tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Enamiku mustuse saab hõlpsasti eemaldada sooja vee ja maheda seebiga. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.



    Täiendavad üksikasjad:

     

    • butt plug Extremeo - Gape Keeper - tagumispistik meestele
    • Extremeo pepupistikud on ekspertide poolt välja töötatud anaalipistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Kasutage tagumispistikut ainult koos veepõhiste libestitega, nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Soovitame selle tagumispistiku jaoks meie Anal Relax Spray Extremeo: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uute Extremeo pepupistikutega pakume teile nüüd igakülgselt muretut paketti teie anaalseteks seiklusteks. MEO ei ole pioneer mitte ainult maailmakuulsate toodete nagu Extremeo Anal Relax Spray puhul, vaid otsib alati parimaid ja kõige uuenduslikumaid viise anaalseksi parandamiseks. Meie analtoodete kirgi loogiliseks jätkuks on Extremeo sarja innovatiivsete tagumispistikute turule toomine. Tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele, oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.
    • Soovite osta butt plug? Saate tellida meie tagumispistikuid kogu maailmas. Võite leida MEO seksipoode saksakeelsetes riikides, näiteks MEO poodi Saksamaal, MEO poodi Šveitsis või MEO bondage poodi Austrias. Me ei tegutse mitte ainult kogu Euroopas, näiteks Prantsusmaal, Itaalias, Hollandis, Iirimaal, Islandil, Rumeenias, Norras, Rootsis jne, vaid kogu maailmas, näiteks MEO seksipood Hispaanias, dildopood Taanis, samuti Soomes - ja kui te räägite tšehhi keelt, siis leiate kogu meie seksikaupade valiku veebist Tšehhi Vabariigis. Kui teie keel on eesti keel, siis saate meie butt plug valikut tellida veebis Eestis. Oleme saadaval ka Sloveenias, seksikauplus Bulgaarias ja lai valik BDSM- ja erootikatooteid Slovakkias. Rohkem MEO poode leiad USAs, Belgias, Kreekas, Ungaris, Jaapanis, Suurbritannias, Serbias, Luksemburgis, Maltal, Portugalis, Islandil, Poolas, Kanadas, Lõuna-Aafrikas ja Kosovos.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Größe XL

    Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
    Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

      Hindamine 

      Größe XL

      Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
      Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

        Hindamine 

        Davvero grosso

        L’ho provato appena è arrivato è davvero grosso fidatevi.
        Io non sono troppo esperto nella penetrazione anale e inizialmente ho fatto fatica.
        Con il tempo andrà meglio
        Materiale bellissimo è morbidissimo al tatto.
        Ventosa super forte, si attacca ovunque

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Fantástico

        Cuando lo ves te das cuenta realmente de lo grueso que es. De hecho personalmente me ha costado meterlo, pero una vez dentro la sensación es enorme. El tacto es firme, pero no rígido como una piedra. En definitiva, es un juguete lo suficientemente grande como para suponer un placentero reto a los que recien empiezan a experimentar tamaños considerables.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Comfortable all day

        Fits beautifully and is comfortable enough to wear all day. Stays in place even during a workout.

          Hindamine 

          Sehr füllend

          Habe den Gape Keeper in L bestellt und war erst ein wenig erschrocken. Aber der Plug hier ist so schön weich, flutschte sofort rein und füllt meinen Anus so schön aus. Sitze im Büro und liebe es. Später ein Spaziergang. Herrlich. Vielleicht hole ich ihn mir noch Xl. Totale Empfehlung von mir

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Sehr geil

          Mann muss sich ein bisschen Zeit, Ruhe und Gleitgel nehmen, um die Grösse aufnehmen zu können. Durch das weiche Material ist das Einführen allerdings viel einfacher als bei anderen Produkten dieser Grösse! Es passt sich perfekt an die Anatomie an. Es füllt einem richtig auf und drückt sehr angenehm auf die Prostata. Besonders gut gefällt mir auch die relativ breite Basis. Dadurch wird der Schliessmuskel auch nach erfolgtem Einführen immernoch schön gedehnt. Durch den grossen Durchmesser bleibt der Buttplug auch trotz breiter Basis immer an Ort und Stelle und rutscht nicht plötzlich raus. Sehr zu empfehlen!

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Highly recommended!

          I bought the XL and yes, this product is big! When I opened the package the first thing I thought. Ok, this is too big. I need to get one size smaller. But the material is just the right amount of flexible and soft that with just a small bit of lube you can get it in comfortably, it just squeezes in. I can even do it standing up in the shower.

          Once it's in you it fills you up the sensation is fantastic, it doesn't hurt as harder butt plugs this size sometimes do. It pleases you in the right way, it's very very comfortable and just the right amount of 'discomfort', it's always there. That said, I can wear it easily for more hours a day and 'ride' it while being in the office or doing my daily stuff.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Rund herum zufrieden

          Das Material des Gape Keeper ist unglaublich geol und anschmiegsam. Man glaubt kaum daran, dieses Ding rein zu bringen. Aber mit ein klein wenig Gleitgel geht das leichter als gedacht. Das Material gibt halt nach. Der Buttplug passt sich unglaublich an. Gleich nach dem Einführen hatte ich das Gefühl, dass da gar nichts wäre. Aber der Plug passt sich dermaßen gut an, dass man ihn kaum spürt (und das über Stunden). Der leichte Druck, den das Teil innen erzeugt, ist sehr anregend, auch wenn man nicht weiß, woher das kommt.
          Gefühlsmäßig das ALLERBESTE was ich je

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Great quality plug

          Once in it stays in pretty well and is surprisingly comfortable considering the relatively large base. Doesn't require a huge amount of lube (for me) but others may find it uncomfortable without plenty of lube. Only thing i don't like is that it attracts dust and hair due to the rubbery surface, but allot of toys have this same issue and the material used does make it very soft and comfortable so i am not going to take away a star for this. 5/5 would plug again!

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Awesome

          I have had the small and medium but the large fills me completely! I am very pleased with it and am going to recommend to all experts you will enjoy !

            Hindamine 

            Perfekt

            Perfekter Sitz. Lässt sich super tragen und das einführen klappt tadellos mit ein wenig Gleitgel.
            Mein persönlicher Lieblingsplug. Viel Spass mit dem Ding.

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - anaalipistik meestele

            Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - anaalipistik meestele

            Parim anaalpistik, mida oled kunagi näinud - anaalpistik, mis teeb kõike. Gape Keeper butt plug , mida pakume 6 suuruses algajatele kuni fistingu ekspertideni, lubab ülimat eesnäärme orgasmi ja kestvat anaaldilatatsiooni!

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: