Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalide venitamine

Uudiskiri

Analdilatsioon - butt plug Extremeo - Pointer

Extremeo sarja butt plug Pointer abil ootab meest ees ülim anaalne nauding! "Pointer" anaalpistiku eripära on see, et lisaks anaaldilatatsioonile pakub see ka eesnäärme intensiivset stimuleerimist. Selle kuju ja pikkus võimaldavad tal tabada täpselt õiget kohta kehas.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Extremeo sarja butt plug Pointer abil ootab meest ees ülim anaalne nauding! "Pointer" anaalpistiku eripära on see, et lisaks anaaldilatatsioonile pakub see ka eesnäärme intensiivset stimuleerimist. Tänu oma kujule ja pikkusele tabab see täpselt õiget kohta kehas.

     

    Anaaldilatatsioon uuesti defineeritud: Te ei usu, mida see butt plug suudab!

     

    Alustades õhukesest otsast, võimaldab "osuti" sujuvat ja lihtsat sisestamist. See on eriti oluline algajatele või analdilatatsiooni alguses, et valmistada sulgurlihas aeglaselt ette tulevaseks venituseks. Kui butt plug on sisestatud, suureneb selle läbimõõt pidevalt, tagades pideva anaaldilatatsiooni. Anaaldilatatsiooni intensiivsust ja kiirust saab individuaalselt reguleerida, sisestades anaalpistikut pidevalt sügavamale. "Pointer" anaalpistiku mahukas disain saavutab intensiivse anaaldilatatsiooni, mis sobib nii anaaldilatatsiooni ekspertidele kui ka vähem kogenud kasutajatele. Selline anaaldilatatsioon võib põhjustada intensiivseid tundeid, kuna anusesse jäävaid tundlikke närvilõpmeid stimuleeritakse äärmiselt tugevalt. Tulemus: anaaltihendamine selgelt nähtavate tulemustega!

     

    Kas olete valmis oma elu kõige intensiivsemaks eesnäärmeorgasmiks?

     

    Ja nautides suurepärase anaaldilatatsiooni tunnet, on veel üks lisaboonus: tänu oma pikkusele ja kujule tungib butt plug piisavalt sügavale, et jõuda otse eesnäärme juurde ja seda masseerida. Kui pidev anaaldilatatsioon pakub juba niigi võimsat stimulatsiooni, siis eesnäärme stimuleerimine lisab naudingu lisataseme. Eesnäärme stimuleerimise ajal "pointeriga" võivad naudingulained levida kogu alakõhus kuni peenise aluseni. See võib viia eesnäärme orgasmi, intensiivse tundega, mis läbib kogu keha ja mida sageli kirjeldatakse kui pulseerivat või lainelist. Paljud meie kliendid teatavad, et eesnäärme stimuleerimine võimaldab neil kogeda mitmeid orgasme ilma tavapärase taastumisaegadeta orgasmi vahel.

     

    Vaba käsi orgasmini? See butt plug teeb selle võimalikuks!

     

    Anaalpistiku tugev imemisalus kleepub kõikidele siledatele pindadele ja võimaldab teil seiklusi ilma käedeta. Tänu tugevale konstruktsioonile ja tugevale iminapale saab butt plug kinnitada peaaegu igale siledale pinnale. Kas vannitoas plaatidel, meie Love Arc või isegi seinal - "Pointer" hoiab kindlalt ja võimaldab teil avastada uusi asendeid ja võimalusi. Nii saate keskenduda seksikale tunnetusele ja teil on mõlemad käed vabad muude sensuaalsete tegevuste või seksimänguasjade, näiteks masturbeerija jaoks. Veel üks eelis on see, et imemisalus toimib ka statiivina, mis hõlbustab ohutut ja mugavat sisestamist. Nii et laske oma fantaasial vabalt tegutseda ja nautige paljusid võimalusi, mida "Pointer" butt plug teile pakub!

     

    Kahekordne efekt - anaalse laienemine ja eesnäärme stimuleerimine - annab teile võrratu naudingu, mida te vaevalt kogete ühegi teise anaalpistiku puhul.

     

    Tänu kvaliteetsele materjalile Liquid Silicone, mis on täiesti ftalaadivaba, tundub "Pointer" siidiselt pehme ja kvaliteetne.

     

    Suur, keskmine või väike - need tagumispistikud on igaühele sobiva suurusega:

     

    • Suurus S: 20 cm pikk, maksimaalne läbimõõt 6 cm
    • Suurus M: 26,5 cm pikk, maksimaalne läbimõõt 8,5 cm
    • Suurus L: 32 cm pikk, maksimaalne läbimõõt 10 cm

     

    Kas suurus S, millel on juba palju pakkuda 20 cm pikkuse ja 6 cm läbimõõduga, või suurus L, mille pikkus on 32 cm ja läbimõõt 10 cm - butt plug Pointer viib teid anaalekstaasi uude mõõtmesse.

     

    Extremeo Butt Plugs'i puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: tagumispistiku sisestamine pärakusse võib olla ilus ja nauditav kogemus - eriti kui sa tead, kuidas seda õigesti teha. Soovitame meie populaarset Extremeo Spray't, et muuta tagumispistiku sisestamine pärakusse lihtsamaks. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihast. See muudab tagumispistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, nagu Extremeo Butt Plug, puhul tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid määrdeaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need annavad meeldiva tunde ja on ohutud silikoonist tagumispistikutega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, nagu näiteks tagumikpistikutega. See võimaldab libestusainet sügavamalt ja ühtlasemalt anaalkanalis jaotada, muutes tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks. Kuna pärak ei tooda ise määrdeainet, vähendab piisav määrdeainevaru hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne paigaldamine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo Butt Plug'i tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Soe vesi ja mahe seep eemaldavad hõlpsasti enamiku lisanditest. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Lisateave:

     

    • butt plug Extremeo - Pointer - Anaalse laienemiseks ja eesnäärme stimuleerimiseks.
    • Extremeo Butt Plugs on ekspertide poolt välja töötatud anaalpistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, ftalaadivaba.
    • Kasutage anaalpistikut ainult koos veepõhiste libestitega nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Selle anaalpistiku juurde soovitame meie Extremeo Anal Relax Spray: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab teil saavutada ohjeldamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uute Extremeo Butt Plug'idega pakume teile nüüd igakülgselt muretut paketti teie anaalseiklusteks. MEO ei ole pioneer mitte ainult maailmakuulsate toodete nagu Extremeo Anal Relax Spray puhul, vaid ka alati parimate ja innovatiivsemate viiside otsimisel anaalseksi parandamiseks. Meie analtoodete kirgi loogiliseks jätkuks on innovatiivsete Extremeo seeria tagumispistikute turule toomine. Tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele, oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.
    • Soovite osta anaalpistikut? Saate tellida meie tagumispistikuid kogu maailmas. Leiad MEO seksipoode saksakeelsetes riikides, nagu MEO pood Saksamaal, MEO Šveitsis või MEO Bondage pood Austrias. Me ei tegutse mitte ainult kogu Euroopas, nagu Prantsusmaal, Itaalias, Hollandis, Iirimaal, Islandil, Rumeenias, Norras, Rootsis jne, vaid kogu maailmas, nagu MEO Sex Shop Hispaanias, dildo pood Taanis, samuti Soomes - ja kui räägite tšehhi keelt, siis leiate kogu meie sextoy sortimendi veebis Tšehhi Vabariigis. Kui eesti keel on sinu keel, saad meie butt plug valiku tellida veebis Eestis. Oleme saadaval ka Sloveenias, seksikauplus Bulgaarias ja lai valik BDSM- ja erootikatooteid Slovakkias. Teised MEO kauplused asuvad USAs, Belgias, Kreekas, Ungaris, Jaapanis, Suurbritannias, Serbias, Luksemburgis, Maltal, Portugalis, Islandil, Poolas, Kanadas, Lõuna-Aafrikas ja Kosovos.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Magnífico

    Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    This feels so great

    This feels so great it it’s my p-spot just right.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Hits All The Right Spots

    This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Trifft gut die Prostata

    Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Analdilatsioon - butt plug Extremeo - Pointer

    Analdilatsioon - butt plug Extremeo - Pointer

    Extremeo sarja butt plug Pointer abil ootab meest ees ülim anaalne nauding! "Pointer" anaalpistiku eripära on see, et lisaks anaaldilatatsioonile pakub see ka eesnäärme intensiivset stimuleerimist. Selle kuju ja pikkus võimaldavad tal tabada täpselt õiget kohta kehas.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: