Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Butt plug Extremeo - perse Diamond

On palju klassikalisi tagumispistikuid, kuid see MEO Design Studios'i anaalipistik on tõesti midagi erilist. Kuigi turg on üle ujutatud pepupistikutega, esitleme uhkusega seda erakordset anaalipistikut Extremeo seeriast. Butt plug Diamond seab uued standardid disaini, funktsiooni ja stimulatsiooni mitmekesisuse osas ning sobib eriti hästi ratsutamiseks!

Rohkem infot

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    On palju klassikalisi tagumispistikuid, kuid see MEO Design Studios'i anaalipistik on tõesti midagi erilist. Kuigi turg on üle ujutatud pepupistikutega, esitleme uhkusega seda erakordset anaalipistikut Extremeo seeriast. Butt plug Diamond seab uued standardid disaini, funktsiooni ja stimulatsiooni mitmekesisuse osas ning sobib eriti hästi ratsutamiseks!

     

    Miks eksperdid nimetavad seda anaalpistikut "MUST-HAVE"!

     

    Unikaalne disain, see anaalpistik veenab üksikasjalike soonte - milles libestusaine eriti hästi kinnitub - ja silmatorkava väikeste rombikujuliste kühmudega rõngaga. Need ei ole mitte ainult visuaalne esiletõstmine, vaid lubavad ka täiendavat, intensiivset stimulatsiooni iga sisse- ja väljaminekuga, viies teid anaalmeeleolu uutesse kõrgustesse. Täiusliku suurusega butt plug kael tagab pärakusse sisestamisel mugava ja turvalise pidamise. Nii võid olla kindel, et anaalpistik ei libise sinust välja ega kao sinu sees isegi kõige intensiivsemate hetkede ajal. Ümmargune alus, mille läbimõõt varieerub sõltuvalt mudelist 32 ja 42 mm vahel, pakub täiendavat turvalisust. See hoiab ära soovimatu libisemise ja ebameeldivad üllatused. Kuid see pole veel kõik: ftalaadivaba silikoonmaterjal ei ole mitte ainult kehale kahjutu, vaid sellel on ka siidiselt sile pind, mis koos meie Aquameo libestusainega võimaldab õrna ja meeldivat sisseviimist pärakusse. Butt plug , mis kasvab koonusekujuliselt suurema läbimõõduga, muudab sisestamise puhtaks naudinguks ja tagab pideva naudingu suurenemise, kui istute butt plug peal ja lasete sellel sügavale anaalkanalisse libiseda.

     

    butt plug Diamond on saadaval kolmes suuruses - alates algtasemel mudelist kuni keerulise profimõõduni - ja see meeldib paljudele anaalseksi fännidele:

     

    • Suurus S: pikkus 68 mm, läbimõõt 12 kuni 27 mm
    • Suurus M: pikkus 80 mm, läbimõõt 17 kuni 36 mm
    • Suurus L: pikkus 95 mm, läbimõõt 19 kuni 42 mm

     

    Avastage ratsutamise kunst butt plug ja kogege seninägematuid kõrghetki!

     

    Ratsutamine butt plug, eriti butt plug Diamond , on ainulaadne ja eriline kogemus, mida paljud meie kliendid hindavad. Siin on mõned põhjused, miks butt plug Diamond on selleks eriti sobiv.

     

    • Disain: Butt plug Diamond kooniline pea hõlbustab anaalset kasutamist ja pakub meeldivat venitust sissetoomise ja väljatõmbamise ajal. Ratsutamine butt plug suurendab seda tunnet, kuna pistiku läbimõõt muutub pidevalt, kui see üles- ja allapoole libiseb.

     

    • Alus: Butt plug Diamond lai, ümmargune alus tagab täiusliku pidamise. See võimaldab kasutajal istuda butt plug peal ja sõita sellega ohutult, ilma et butt plug tungiks liiga sügavale.

     

    • Materjal: Pehme, kuid mõõtmete poolest stabiilne, ftalaadivaba silikoon ei paku mitte ainult meeldivat ja nahale õrna kogemust, vaid on ka piisavalt libe, et tagada sujuv sõit, eriti kui seda kombineerida kvaliteetse libestusainega, nagu Aquameo.

     

    • Stimulatsioon: Pehmed sooned ja rombikujulised sooned pakuvad ratsutamise ajal lisastiimulatsiooni. Iga üles- ja allapoole tehtava liigutusega masseerivad struktuurid anaalikanalit, tekitades intensiivseid aistinguid.

     

    Unustage rodeo: See butt plug annab teile elu kõige metsikuma sõidu! Me ütleme teile, kuidas!

    Parima elamuse saamiseks lõdvestu esmalt ja kanna nii butt plug kui ka pärakule piisavalt määrdeainet. Parim asend tagumispistiku ratsutamiseks on põlvili või kükitades, kusjuures tagumispistiku ümmargune alus toetub kindlalt põrandale või voodile. Alustage butt plug ülemisest, õhukesest osast ja sisestage see ettevaatlikult pärakusse. Kui butt plug on sisestatud, võib alustada tegelikku ratsutamist. Kiirust ja sügavust võib varieerida vastavalt meeleolule, kuid ümmargune alus tagab alati vajaliku turvalisuse ja stabiilsuse. Selline butt plug nagu Diamond pakub anaalstimulatsiooni uut mõõdet ning õigesti ja ohutult kasutatuna väga intensiivset naudingut.

     

    butt plug Diamond ei ole välja töötatud mitte ainult meie ekspertide poolt, vaid ka tihedas koostöös mõnede meie kõige kogenumate klientidega. On aeg, et ka teie saaksite nautida seda uuenduslikku anaalpistikut....

     

    Extremeo Butt Plug'i puhastamine ja kasutamine:

     

    • Lihtne kasutada: Poltpistiku sisestamine võib olla ilus ja nauditav kogemus, eriti kui te teate, kuidas seda õigesti teha. Selleks, et tagumispistiku tagumikku sisestamine anusesse oleks lihtsam, soovitame meie populaarset Extremeo Spray't. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab pärakupesa sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    • Õige libestusaine ja libestusvahendid: Õige libestusaine võib teha kogu erinevuse. Silikoonist toodete, nagu Extremeo Butt Plug, puhul tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid libestusaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need annavad meeldiva tunde ja on ohutud silikoonist tagumispistikutega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, nagu näiteks tagumikpistikutega. See võimaldab libestusainet sügavamalt ja ühtlasemalt anaalkanalis jaotada, muutes tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja ohutumaks. Kuna pärak ei tooda ise määrdeainet, vähendab piisav määrdeainevaru hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne paigaldamine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    • Puhastamine: Teie Extremeo Butt Plug'i tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Soe vesi ja mahe seep eemaldavad hõlpsasti enamiku lisanditest. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Elegantne lisa: anaalpistiku alus on viimistletud särava kristalliga, mis meenutab tõelise teemandi sära. Meie anaalpistik ühendab luksusliku esteetika ja praktilise kasutuse: Särava juveeliga kristalli baasil saab hõlpsasti eemaldada. See ei võimalda mitte ainult anaalpistikut vaevata puhastada, vaid rõhutab ka selle seksika aksessuaari mitmekülgsust.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Kasutage anaalpistikut ainult veepõhiste libestitega, nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Selle anaalpistiku jaoks soovitame meie toodet Extremeo: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab teil saavutada ohjeldamatut seksuaalset ekstaasi.
    • Uue Extremeo Butt Plug'iga pakume teile nüüd anaalseiklusteks igakülgselt muretut paketti. MEO ei ole pioneer mitte ainult maailmakuulsate toodete nagu Extremeo Anal Relax Spray puhul, vaid ka alati parimate ja innovatiivsemate viiside otsimisel anaalseksi parandamiseks. Meie analtoodete kirgi loogiliseks jätkuks on innovatiivsete Extremeo seeria tagumispistikute turule toomine. Tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja meie lojaalsete klientide tagasisidele, oleme välja töötanud tagumispistikud, mis seavad uusi standardeid disaini, mugavuse ja funktsionaalsuse osas.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Hindamine 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Hindamine 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Hindamine 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Butt plug Extremeo - perse Diamond

          Butt plug Extremeo - perse Diamond

          On palju klassikalisi tagumispistikuid, kuid see MEO Design Studios'i anaalipistik on tõesti midagi erilist. Kuigi turg on üle ujutatud pepupistikutega, esitleme uhkusega seda erakordset anaalipistikut Extremeo seeriast. Butt plug Diamond seab uued standardid disaini, funktsiooni ja stimulatsiooni mitmekesisuse osas ning sobib eriti hästi ratsutamiseks!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: