Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

ASSMUSEMENT Eesnäärme stimulaator - Extremeo seeria

ASSMUSEMENT: Ülim seksimänguasja ekstaatiliseks eesnäärme stimuleerimiseks! Sukeldu meeste naudingute sügavustesse koos eesnäärme stimulaatoriga ASSMUSEMENT tuntud Extremeo seeriast - teie võti seni tundmatute, intensiivsete eesnäärme orgasmide universumisse.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage nüüd ASSMUSEMENT - Sinu värav võrratu anaal ekstaasi ja revolutsioonilise eesnäärme stimuleerimise juurde! See esmaklassiline eesnäärme stimulaator sarjast Extremeo ei avalda muljet mitte ainult oma meheliku-sensuaalse esteetika, vaid ka keerulise funktsionaalsusega. Saadaval kolmes suuruses, pakub see igale mehele täiuslikku naudingut. Tänu erikujulisele peenisele, ainulaadsele libedale pinnale ja tugevale iminapile vabakäelise naudingu saamiseks, on ASSMUSEMENT anaalmeeleolu uued mõõtmed. Sukeldu oma naudingu seni uurimata sügavustesse ja koge hämmastavaid kliimaksiid!

    Avasta anaalmeeleolu uued mõõtmed!

    ASSMUSEMENT ei ole mitte ainult absoluutne pilkupüüdja oma meheliku välimuse tõttu, vaid tänu oma funktsionaalsusele ka tõeline kõrghetk igas seksimänguasjakollektsioonis. See anaalpistik on välja töötatud sensuaalse kuju, stimuleeriva pinnastruktuuri ja täpse funktsionaalsuse oskusliku kombinatsiooniga, mis viib eesnäärme stimuleerimise täiesti uuele tasemele.

    Täpsus kohtub kirglikkusega: Teie eesnäärme orgasm ootab!

    Eesnäärme stimulaatori ASSMUSEMENT paelub oma õrnalt kumera kujuga, mis võimaldab vaevata juurdepääsu ja eesnäärme stimuleerivat massaaži. Seksimänguasja ühetaoline peenikene peenike pakub mitte ainult intensiivset, vaid ka täpset stimulatsiooni. Sukeldu unustamatusse naudingusse ja elamusse eesnäärme stimulaatoriga ASSMUSEMENT

    Unikaalne disain: Sinu reis avastamata naudingute sfääridesse!

    Looduseunikaalsetest mustritest ja tekstuuridest inspireeritud eesnäärme dildo avaldab muljet oma erakordse pinnakujundusega. See mitte ainult ei paku lisastiimulatsiooni pärakule dildot sisestades, vaid võimaldab ka libestusainel optimaalselt kinni pidada, et saavutada eriti libe ja sensuaalne kogemus.

    Ülimalt naudingu saladus Aquameo abil:

    Veelgi intensiivsema ja sujuvama naudingu saamiseks soovitame kasutada meie Aquameo veepõhist libestusainet. See libestusaine on ideaalselt sobitatud meditsiinilise silikooniga ASSMUSEMENT ja tagab kauakestva naudingu.

    Alati värske ja kasutusvalmis koos VeryCleaniga!

    Mugavaks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks soovitame meie VERYCLEAN sprei. See hoiab teie eesnäärme dildo parimas vormis järgmiseks põnevaks seikluseks. Sprei VERYCLEAN abil saate eesnäärme dildot kiiresti ja lihtsalt puhastada, nii et see on alati hügieeniliselt puhas ja valmis järgmiseks unustamatuks kliimaksiks.

    Tugev haardumine, käed-vabad nauding: Teie ASSMUSEMENT jääb sinna, kuhu soovite.

    Tänu tugevale iminapale kleepub eesnäärme dildo kindlalt kõikidele siledatele pindadele ASSMUSEMENT kleepub kindlalt kõikidele siledatele pindadele. See võimaldab turvalist ja stabiilset kinnitust, jättes samal ajal käed vabaks, et tegeleda muude seksikate tegevustega. Olenemata sellest, kas paigutad dildo seinale, põrandale või mõnele muule sobivale pinnale, püsib see kindlalt paigal ASSMUSEMENT jääb kindlalt paigale. Nii et saate täielikult keskenduda oma naudingule ja kogeda unustamatuid ekstaasi hetki, ilma et peaksite muretsema dildo paigal hoidmise pärast.

    Teie valik, teie nauding: Valige oma ideaalne ASSMUSEMENT!

    Valikus on kolm erinevat mudelit, mis on saadaval ASSMUSEMENT igaühele sobiv variant:

    • S = läbimõõt 26 mm, pikkus 132 mm: Algaja - Ideaalne uudishimulikele, kes soovivad avastada eesnäärme stimuleerimise maailma.
    • M = läbimõõt 32 mm, pikkus 159 mm: Edasijõudnud - Suurem läbimõõt ja suurem pikkus kogenud kasutajatele, kes soovivad oma anaalseiklusi süvendada.
    • L = läbimõõt 37 mm, pikkus 185 mm: Ekspert - Laiem ja pikem eesnäärme dildo neile, kes soovivad maksimaalset täitmist ja stimulatsiooni.


    Laske end võrratu intensiivsusega võrgutada ASSMUSEMENT Eesnäärme dildo ja avastage oma isiklik võti anaalsesse ekstaasi. Sukelduge unustamatusse naudingusse ja kogege kujuteldamatut intensiivsust, mida eesnäärme dildo teile pakkuda suudab ASSMUSEMENT Eesnäärme dildo võib teile pakkuda.

    Rohkem üksikasju:

    • ASSMUSEMENT - Anaaldildo eesnäärme stimuleerimiseks
    • Anaalpistik koos iminapaga Extremeo sarjast.
    • Saadaval kolmes suuruses.
    • Extremeo Butt Plugid on ekspertide poolt välja töötatud anaalpistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud meditsiinilisest silikoonist, ftalaadivaba.
    • Anaaldildo kasutamine võib olla imeline kogemus, kui te teate, kuidas seda õigesti teha. Sisestamise lihtsustamiseks soovitame Extremeo sprei, mis lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab sisestamise eriti õrnaks.
    • Silikoonist toodete, näiteks anaaldildo kasutamisel ASSMUSEMENT tuleks vältida silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad materjali rünnata. Selle asemel soovitame veepõhiseid libestusvahendeid, nagu Aquameo või Alphamale Aqua, mis pakuvad meeldivat tunnet ja mida on ohutu kasutada koos silikooniga butt plug. Lube Shooter või määrdeaine aplikaator optimeerib kogemust veelgi, võimaldades määrdeaine sügavamat ja ühtlasemat jaotamist. See muudab anaaldildo sisestamise ASSMUSEMENT mugavamaks ja ohutumaks, kuna piisav määrdeaine vähendab hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Anaaldildot tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Selleks soovitame kasutada VERYCLEAN sprei, mis tagab põhjaliku ja hügieenilise puhastamise ning teeb anaaldildo valmis järgmiseks seikluseks ASSMUSEMENT valmis järgmiseks seikluseks.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Hindamine 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Hindamine 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Hindamine 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Hindamine 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Hindamine 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Kirjutage oma ülevaade

                ASSMUSEMENT Eesnäärme stimulaator - Extremeo seeria

                ASSMUSEMENT Eesnäärme stimulaator - Extremeo seeria

                ASSMUSEMENT: Ülim seksimänguasja ekstaatiliseks eesnäärme stimuleerimiseks! Sukeldu meeste naudingute sügavustesse koos eesnäärme stimulaatoriga ASSMUSEMENT tuntud Extremeo seeriast - teie võti seni tundmatute, intensiivsete eesnäärme orgasmide universumisse.

                Kirjutage oma ülevaade

                Ka teised kliendid ostsid:

                30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: