Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM gaasimaskid

Uudiskiri

MSX gaasimask koos täisnäo visiiriga - BDSM hingamismask

See gaasimask ei ole mitte ainult alistumise sümbol, vaid ka mugavuse ja heaolu garantii BDSM-sessiooni ajal. Kvaliteetsed materjalid tagavad kandmisel meeldiva tunde ja võimaldavad teil täielikult osaleda domineerimismängus.

Rohkem infot

3365/00

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See gaasimask ei ole mitte ainult alistumise sümbol, vaid ka mugavuse ja heaolu garantii BDSM-sessiooni ajal. Kvaliteetsed materjalid tagavad kandmisel meeldiva tunde ja võimaldavad teil täielikult osaleda domineerimismängus. Kogege ekstaasi, mida saab saavutada ainult kontrolli ja domineerimise täiusliku kombinatsiooni abil.

     

    MSX Full Visor gaasimask on futuristliku välimusega gaasimask, mis avaldab muljet nii oma disaini kui ka funktsionaalsusega. Tänu oma laiale visiirile pakub see suurepärast nähtavust ja võimaldab kandjal ümbrust selgelt näha. Gaasimaskil on standardne M40 ühendus gaasimaskide voolikute jaoks ees, mis võimaldab hõlpsasti ühendada erinevaid lisaseadmeid. See ühendus tagab ohutu ja usaldusväärse õhuvarustuse BDSM-seansi ajal või muudes olukordades, kus kontroll või BC mängib rolli. MSX Full Visor gaasimask on varustatud mugava reguleeritava nailonrihmaga ja rihmaga seljal. See võimaldab lihtsat ja individuaalset kohandamist kandja pea suurusele ning tagab turvalise ja mugava istuvuse.

     

    Olenemata sellest, kas soovite sukelduda BDSM-i sügavustesse või lihtsalt kogeda kontrolli ja võimu tunnet: MSX Full Visor gaasimask pakub teile võimaluse sukelduda teise maailma. Futuristliku disaini, suure visiiri ja praktiliste funktsioonidega on see gaasimask kohustuslik aksessuaar neile, kes armastavad täielikku alistumist.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • BDSM gaasimask
    • Lai visiir optimaalse nähtavuse tagamiseks.
    • Eesmise M40 standardse gaasimaskide voolikuühendusega.
    • Lihtsalt reguleeritavate nailonrihmade ja sidemetega seljas.
    • Ettevaatust See toode on mõeldud kogenud isikutele, kes tegelevad konsensusliku BDSM tegevusega. Suhtlemine, ohutus ja kõigi asjaosaliste heaolu on alati esmatähtsad!

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    The Ultimate BDSM Sensation – 5 Stars

    The MSX Full Visor Gas Mask is a true masterpiece, embodying both form and function. As an avid BDSM enthusiast, the gas mask has become an essential part of my play, symbolizing submission and heightening the intensity of each session. This particular model has provided me with an unparalleled experience.

    The moment I slipped it on, I was immediately impressed by the comfort it offers. The materials are clearly of the highest quality, and it's evident that every detail has been thoughtfully designed. I was able to lose myself in the world of dominance, fully embracing the ecstasy that comes with it, without any distractions.

    The wide visor is a standout feature. It offers impeccable clarity, allowing me to observe my surroundings with precision. This adds another layer of excitement to our sessions, ensuring I'm always in the moment.

    Functionality is top-notch. The standard M40 connection at the front makes it incredibly versatile, accommodating various accessories seamlessly. The assurance of a steady and reliable air supply during BDSM sessions, especially when control or BC comes into play, is vital. This gas mask delivers flawlessly in that aspect.

    Lastly, the adjustable nylon strap and the rear straps ensure a perfect fit, catering to various head sizes. This means I can indulge in our sessions without any concerns about the mask shifting or getting uncomfortable.

    If you're seeking a gas mask that promises both aesthetics and an unbeatable experience, look no further than the MSX Full Visor Gas Mask. It's truly in a league of its own.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Geil mit Poppers

    Diese Maske hat nur eine der Geilsten Erfahrungen zusammen mit Poppers beschert

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    MSX gaasimask koos täisnäo visiiriga - BDSM hingamismask

    MSX gaasimask koos täisnäo visiiriga - BDSM hingamismask

    See gaasimask ei ole mitte ainult alistumise sümbol, vaid ka mugavuse ja heaolu garantii BDSM-sessiooni ajal. Kvaliteetsed materjalid tagavad kandmisel meeldiva tunde ja võimaldavad teil täielikult osaleda domineerimismängus.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    21 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: