Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

Kitsede nahast BDSM kaelarihm koos rihmaga - FAUBOURG

Kollektsiooni Faubourg BDSM kaelarihm koos rihmaga on valmistatud imeliselt elastsest ja kvaliteetsest kitsedest nahast, et tagada eriti kõrge mugavus köitmise ajal. Kaelarihma täiuslik disain, peen nahk ja sametist sisemine vooder tagavad, et kaelal ei jää ka pika kandmise ajal mingeid survejälgi.

Rohkem infot

3160/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Faubourg kollektsiooni BDSM-kaelarihm koos rihmaga on valmistatud imeliselt elastsest ja kvaliteetsest kitsedest nahast, et tagada eriti kõrge mugavus bondage'i ajal. Kaelarihma täiuslik disain, peen nahk ja sametist sisemine vooder tagavad, et kaelal ei jää ka pika kandmise ajal mingeid survejälgi.

     

    Kitsenaha omadused ja eelised:

     

    Kitsenahk on tugev ja vastupidav, kuid samas paindlik, paindlik ja vetthülgav, meeldiva ja käesoojendava tunnetusega ning väga kerge. Ümberringi täiuslikud omadused, et sellest erilisest nahast valmistada MEO® jaoks kvaliteetseid ohjeldusi ja BDSM-tarvikuid.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Nautige, kui teie peremees või perenaine viib teid rihma otsas avalikult või kodus selle Faubourg kollektsiooni luksusliku bondage aksessuaariga.
    • Sametvoodriga kaelamansett, D-rõngas ja juhtköis
    • Reguleeri kaelamansett luku sulgemisega nii tihedaks, kui soovid.
    • Ehtne kitse nahk, mis on kvaliteediga, mida tavaliselt kasutavad ainult luksusettevõtted.
    • Sametiselt pehme nahk, samas vastupidav.
    • Ajatu, elegantne disain ja kõrgeima kvaliteediga töö.

     

    Mis on Faubourg kitsenahast kaelarihmaga kaelarihma juures nii erilist?

     

    Naudi seda eriti pehmest, ehtsast kitsenahast valmistatud bondage-must-have'i! Ajatu, elegantne ja kvaliteetne disain, mis annab teie BDSM-sessioonile rafineeritud välimuse. Kaelarihm pakub teile unenäolist kandmismugavust tänu pehmele sisevoodrile. Lukk võimaldab bondage-kaelarihma optimaalselt kohandada kaela ümbermõõdule. 90 cm pikkune pide on varustatud kvaliteetsest nahast valmistatud mugava käesilmusega, mis on ühendatud ketiga. Selle väärika bondage aksessuaari abil saab Sub väga täpselt tunda, kes on suhetes vastutav ja kes annab juhtnööre. Kaelarihma D-rõngas, mis ühildub enamiku kettide, köite ja ahelatega, võimaldab hõlpsasti kinnitada rihma konksu abil. Väärika tumepruuni kitsenaha ja eriti pehme sameti kombinatsioon loob kontrastse esteetika ranguse ja õrnuse vahel.

     

    MEO® kollektsiooni Faubourg jaoks kasutatakse ainult kitsenahka, mis vastab kõrgeimatele kvaliteedi- ja keskkonnastandarditele. Kõik tooted valmistavad kogenud sadulsepad, kellel on aastakümnete pikkune käsitöökogemus. Tootmine toimub ülima hoolikusega - alates lõikest kuni õmblusteni, et saavutada täiuslik tulemus.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • BDSM kaelarihm koos rihmaga, mis on valmistatud kitsedest Faubourg
    • Luksuslik bondage aksessuaar MEO® Faubourg kollektsioonist
    • Faubourg kollektsiooni kuuluvad käeraudad, pahkluude käeraudad, palliklapp ja kaelarihm koos rihmaga. Valmistatud nii kvaliteetselt, et see vastab kõrgeimatele standarditele.
    • 9 rihma auku, et kaelarihma saaks reguleerida kaelale sobivaks.
    • Materjal: kitsenahk, ülipehme samet (seestpoolt), metall
    • Kaelarihma värv: Tumepruun
    • Metalli värvus: hõbedane
    • Kaelamanseti ümbermõõt: 49,5 cm
    • Kaelamanseti laius: 4,5 cm
    • Reguleeritav vahemik: 36-48 cm
    • Rihma pikkus: 88 cm

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Questo collare è stupendo!

    Questo collare è stupendo! Il materiale sembra molto resistente, il design è fantastico, e la parte interna è realizzata in tessuto morbidissimo e assolutamente comodo.

      Hindamine 

      Ottimo prodotto

      Ottimo prodotto, molto intrigante esteticamente, decisamente valido e consigliato con il resto del set per un tocco di eleganza nei momenti intimi. Resistenza ottima e materiale morbido.

        Hindamine 

        Qualitativ sehr hochwertig

        Bei uns stand wieder mal ein Neukauf eines Sklavenhalsbands für meinen Sklaven an, da haben wir uns für dieses Produkt von MEO entschieden. Mir war es besonders wichtig, dass das Halsband schlicht und elegant ist, aber auch für den Sklaven angenehm zu tragen ist. Ich habe mich dann schließlich für dieses edle Halsband mit Leine entschieden.

        -Die Größenangabe ist korrekt, es passt ganz wunderbar
        -Das Material ist wie beworben weich und riecht natürlich nach Leder. Besonders gut gefällt mir die Polsterung innen, die den Tragekomfort für den Sklaven nochmal erhöht.
        -Nach einem ersten Test-Spaziergang mit meinem Sklaven kann ich auch bestätigen, dass die Leine stabil ist und ihrenn Zweck voll erfüllt.

        Insgesamt also ein tolles Sklavenhalsband in höchster Qualtät für einen angemessenen fairen Preis

          Hindamine 

          Comfortable and fits perfectly

          Comfortable and fits perfectly.

            Hindamine 

            Lo consiglio tranquillamente , grazie !

            Il guinzaglio è estremamente robusto , veramente ben fatto , la presa è ottima , mi è sembrato solo un po’ troppo pesante , pure il moschettone !
            L’ho accorciato di 20 cm in ferramenta e adesso è perfetto !

              Kirjutage oma ülevaade

              Kitsede nahast BDSM kaelarihm koos rihmaga - FAUBOURG

              Kitsede nahast BDSM kaelarihm koos rihmaga - FAUBOURG

              Kollektsiooni Faubourg BDSM kaelarihm koos rihmaga on valmistatud imeliselt elastsest ja kvaliteetsest kitsedest nahast, et tagada eriti kõrge mugavus köitmise ajal. Kaelarihma täiuslik disain, peen nahk ja sametist sisemine vooder tagavad, et kaelal ei jää ka pika kandmise ajal mingeid survejälgi.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: