Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

Shibari Bondage - Hogtie köie komplekt

Shibari bondage Hogtie komplektiga, mis on valmistatud käsitsi punutud köiest, saad kiiresti ja tõhusalt oma Sub kontrolli alla võtta. Ühendatud käsi- ja jalarihmad on valmistatud punutud köiest ja pakuvad suurt mugavust igas asendis.

Rohkem infot

3154/00

saadaval

    Rohkem infot

    Shibari bondage Hogtie komplektiga, mis on valmistatud käsitsi punutud köiest, saad kiiresti ja tõhusalt oma Sub kontrolli alla võtta. Ühendatud randme- ja pahkluude mansetid on valmistatud punutud köiest ja pakuvad suurt mugavust igas asendis. Käe- ja pahkluu käeraudade ümbermõõtu saab reguleerida lukustussõlmede abil ning need sobivad nii meestele kui ka naistele. Shibari Bondage Hogtie komplekti saab kasutada mitmel viisil ja see asetab teie Sub kaitsetus koeratüüpi või hogtie asendisse. Tänu lihtsale käsitsemisele ja paindlikkusele sobib Shibari Bondage Hogtie komplekt eriti hästi ka algajatele. Rikastage oma järgmist bondage-sessiooni selle imelise ohjeldusrihmaga, mis kastab teid traditsioonilise Jaapani Shibari bondage'i võlu väga eriliselt.

    Mis on selle MEO Shibari-seeria toote juures nii erilist?

     

    Shibari on traditsiooniline Jaapani köie sidumise kunst. Kõlab keeruliselt, aga see ongi nii. Just sellepärast on MEO ® tootearendajad Saksamaalt teinud koostööd Tokyo juhtivate BDSM-ekspertidega ja kujundanud sarja valmis sidumisvahendeid, mis põhinevad Shibari-köitlusel. Kuna need ahelad on juba Jaapanis käsitsi valmistatud, saate kohe alustada, ilma et peaksite keerulist sõlmitehnikat omandama.

     

    Lisaks bondage'i hammustuskapslile, Shibari bondage'i kaelarihmale koos köie rihmaga, sisaldab sari ka Shibari käeraudu, Jaapani piitsa ja isegi täielikku Hogtie komplekti. Puuvillasest köiest valmistatud sõlmedega ahelad ei näe mitte ainult Shibari moodi ja stiilsed välja, ahelad ja tarvikud on ka mugavad kanda, on nahale pehmed ja ei lõika sisse. Sidumisrihmad on kiiresti paigaldatavad - ideaalsed kõigile bondage'ile ja ka algajatele!

    Tähtsündmused:

     

    • Käsitsi valmistatud hogtie komplekt koos shibari välimusega käe- ja jalarihmadega.
    • Vähendatud, kuid elegantne disain erootilise bondage esteetika jaoks.
    • Punutud looduslik köis, 100% kehakindel ja kemikaalivaba
    • Kõrge kandmise/ bondage mugavus: puuvillased köied on pehmed ja ei lõika sisse.
    • Kindlasti vajalik kõigile, kes on Dom/sub suhe.

     

    Mida tähendab Shibari Bondage?

     

    Shibari pärineb Jaapanist ja tähendab midagi sellist nagu "siduda". Seetõttu räägitakse sageli Jaapani bondage'ist. Shibari on aga palju rohkem seotud bondage'i kunsti endaga kui võimu ja domineerimise teostamisega. Kui puhas BDSM-köitlus on selle selgitamine, kes on Top ja kes on Bottom, siis shibari on seotud köitmise kunstiga ise. Bondage'i praktiseerija jaoks seisneb rahulolu tavaliselt selles, et ta näeb, kuidas köidetud isik kunstlikult seotud ja liikumisvõimetult tema ees lamab. Selle täiusliku sidumise jaoks on palju erinevaid tehnikaid. Mõnda kasutatakse lihtsalt selleks, et liikumatuks muuta Bottom isik. Teised on ajalooliselt inspireeritud ja nende eesmärk on rõhutada ja rõhutada seotud keha esteetilisust.

     

    Kuidas toote eest hoolitseda?

    Puhastage köis jooksva vee all kerge seebiga. Kui soovite põhjalikumat puhastamist, kasutage meie sprei VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Shibari Bondage Hogtie Köie komplekt
    • Käeraudade avaus: 6 cm - 9 cm
    • Põlvepidemete avaus: 7 cm - 12 cm
    • Universaalne suurus
    • Materjal: parim Jaapani puuvill, metall
    • Meie Shibari sarja toodetega tunned väga sensuaalset köie tunnet oma nahal. Kõik selle sarja tooted on MEO jaoks Jaapanis käsitsi kootud pehmest, siledast puuvillast.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Hindamine 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Hindamine 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Shibari Bondage - Hogtie köie komplekt

        Shibari Bondage - Hogtie köie komplekt

        Shibari bondage Hogtie komplektiga, mis on valmistatud käsitsi punutud köiest, saad kiiresti ja tõhusalt oma Sub kontrolli alla võtta. Ühendatud käsi- ja jalarihmad on valmistatud punutud köiest ja pakuvad suurt mugavust igas asendis.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: