Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

The Manhandler - Käepidemega dildo

Rohkem võimu ja kontrolli kui kunagi varem! Uuri, miks Manhandler Dildo on parim seksimänguasju intensiivseks, eriti sügavaks anaalseks tungimiseks!

Rohkem infot

3400/00

saadaval

Rohkem infot

Manhandler on seksimänguasja, mis on väga populaarne. See on pikk dildo, mille otsas on käepide, mis meenutab kepi haaret. See disain muudab Manhandleri väga käepäraseks ja lihtsaks kasutamiseks. Nii mehed kui ka naised saavad käepidemega dildot kasutada suurema kontrolli ja võimenduse saavutamiseks. See on eriti kasulik, kui dildo tuleb sisestada sügavamale või suurema jõuga.

 

Realistlikud detailid, nagu veenid ja rõhutatult väljapaistev peenis, eristavad MEO Manhandlerit. See on valmistatud kehasõbralikust vinüülist ja on ftalaadivaba. Tänu oma pikkusele ja haardele kasutatakse Manhandlerit sageli anaalseksiks. Kuid seda saab kasutada ka vaginaalseks penetratsiooniks või muudeks erootilisteks mängudeks, nt sügavale suhu võtmise treenerina.

 

Käepidemega dildo pakub teile mitmeid eeliseid, eriti anaalseks penetratsiooniks:

 

Parem kontroll: käepidemega on teil või teie partneril stabiilsem ja kindlam haare. See võimaldab täpseid liigutusi ja sihipärast stimulatsiooni. Saate paremini kontrollida tungimise nurka, sügavust ja kiirust.

 

Mugavus: Käepide muudab dildo hoidmise ja liigutamise lihtsamaks. See võib olla eriti kasulik, kui kasutate seda üksi, kuna saate dildot kergemini sisestada ja liigutada. Käepide vähendab ka teie käte ja randmete koormust, eriti pikemaajalisel kasutamisel.

 

Ohutus: Anaalseksimänguasjadel peaks alati olema käepide või lai alus, et vältida nende liiga sügavale sisestamist ja seda, et neid ei saaks eemaldada. Käepide pakub lisaturvalisust ja annab teile kindlustunde, et saaksite keskenduda oma naudingule.

 

Mitmekülgsus: Käepidemega dildot saab kasutada ka vaginaalseks stimulatsiooniks või sügavale suhu võtmise harjutamiseks. See laiendab teie naudinguvõimalusi ja võimaldab erinevaid seksuaalseid mänge.

 

Käepidemega dildo on suurepärane seksimänguasja, mis annab teile kontrolli ja turvalisuse, mida vajate oma anaalmeeleolu maksimeerimiseks. See pakub teile uut stimuleerimise mõõdet, olenemata sellest, kas kasutate dildot üksi või koos partneriga.

 

Nagu iga dildot, tuleks ka meie Manhandlerit alati kasutada koos sobiva libestusainega ja pärast iga kasutuskorda põhjalikult puhastada. Soovitame meie veidi paksemat silikoonipõhist määrdeainet EZ2FUCK. Dildo puhastamiseks piisab soojast veest ja mahedast seebist või meie pihustist VERYCLEAN.

 

Rohkem üksikasju:

 

  • Manhandler - käepidemega dildo
  • Mõõtmed: 38 cm pikk, sissetõmmatav pikkus ca 25 cm, läbimõõt 4,2 cm.
  • Materjal: Vinüül, ftalaadivaba
  • Info: Nimi "Manhandler" on pigem humoorikas viide ja on mõeldud rõhutama võimu ja kontrolli tunnet, mida kasutaja selle dildo käsitsemisel tunneb.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

The Manhandler - Käepidemega dildo

The Manhandler - Käepidemega dildo

Rohkem võimu ja kontrolli kui kunagi varem! Uuri, miks Manhandler Dildo on parim seksimänguasju intensiivseks, eriti sügavaks anaalseks tungimiseks!

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: