Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

COCK SHOCK 2.0 - Penisrõngas koos elektrostimulatsiooniga - komplektne komplekt

COCK SHOCK 2.0 komplekt võimaldab teil täielikku ja absoluutselt domineerivat kontrolli peenise üle - tänu elektrostimulatsioonile ja vibratsioonile. Saate valida hellitamise ja mõnusa karistuse vahel, pehmest kuni kõvani. Ja seda kõike kaugjuhtimispuldi abil, mis töötab kõikjal. Kodus, klubis, jõusaalis või poes käies.

Rohkem infot

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    COCK SHOCK 2.0 komplekt võimaldab teil täielikku ja absoluutselt domineerivat kontrolli peenise üle - tänu elektrostimulatsioonile ja vibratsioonile. Saate valida hellitamise ja karistamise vahel, pehmest kõvani. Ja seda kõike kaugjuhtimispuldi abil, mis töötab kõikjal. Kodus, klubis, jõusaalis või poes käies.

     

    Mis on COCK SHOCK 2.0 juures nii erilist?

     

    Elektrostimulatsiooniga COCK SHOCK 2.0 riistarõngaga saad anda oma Sub korraliku särtsu! See sobib ideaalselt BDSM-rollimängudeks, sest COCK SHOCK 2.0 on hetkega teie peenise ja munandite ümber mähitud; seejärel peate vaid veenduma, et ta kuulab teie käske. Kui ta keeldub, kasuta lihtsalt puldi abil peenisrõnga karistavate "impulsside" aktiveerimiseks ja juhtimiseks. Kui ta käitub hästi, võite teda vibratsioonidega hellitada! Või võite kasutada COCK SHOCK 2.0 komplekti tundidepikkuseks naudinguks edging ja lülitada ümber vibratsiooni ja elektrostimulatsiooni vahel!

     

    See silikoonist riistrõngas ei ole mõeldud mitte ainult tema erektsiooni parandamiseks, vaid ka selleks, et anda teie Sub nupuvajutusega elektrilist särtsu. COCK SHOCK 2.0 E-Stim Cock Ring sobib ideaalselt eelseisva elektrilöögi põnevuse nautimiseks ilma TENS-seadme, kaablite või elektroodideta. Seda seetõttu, et kogu vajalik tehnoloogia on juba kukerõnga sisse integreeritud.

     

    Meie COCK SHOCK 2.0 Cock Ring on valmistatud sametisest silikoonist, mis on kindel, kuid kergelt paindlik ja sobib ideaalselt enamiku peenise suurustega. Ribitud pind pakub täiendavat stimulatsiooni. 3 taset ja 2 elektrilöögimustrit ning 3 kiirust ja 2 vibratsioonimustrit saab nautida samaaegselt või sõltumatult! Vahetage erinevate šoki- ja vibratsioonikombinatsioonide vahel, hellitamise ja karistamise vahel. Või kasuta COCK SHOCK 2.0 seksimise ajal ja leia, milline režiim teeb tema peenise kõige kõvemaks, samal ajal kui kahekordsed mootorid ja elektroodid kuklasõrmuses stimuleerivad seksi ajal nii sind kui ka sinu armukest.

     

    Komplektil COCK SHOCK 2.0 on traadita kaugjuhtimispult, millel on suur, kergesti loetav ekraan, mis näitab täpselt, milline vibratsiooni ja löögi intensiivsus on parajasti aktiivne. Ideaalne võimalus leida ideaalne vibratsioonide ja löökide kombinatsioon, et viia oma naudingut absoluutsele tippu!

     

    Komplekt on laetav kaasasoleva USB-laadimiskaabli kaudu ning on valmistatud sametpehmest silikoonist, mis on kehasõbraliku kogemuse tagamiseks ftalaatide ja lateksivaba. Kvaliteetne materjal ühildub siiski ainult veepõhiste libestitega, nagu E-SHOCK või Aquameo.

     

    Millega veel arvestada?

     

    Palun kasutage meie elektroodigeeli E-SHOCK. Elektroseksi ajal stimuleeritakse keha erinevaid piirkondi intensiivselt stimuleerimisvooluga. See on kihelus, mida meie E-SHOCK geeliga äärmiselt intensiivistatakse. Tänu elektrijuhtivusele parandab meie elektroodigeel ESHOCK kontakti COCK SHOCK 2.0 ja naha vahel ning toimib ka peenisrõnga "pealekandmise abivahendina". Pärast kasutamist saate peenisrõnga puhastada meie VERYCLEAN spreiga.

     

    Lisateave:

     

    • Dr. Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Kategooria: E-Stim Penis
    • Mõõtmed: välisläbimõõt 81 mm, siseläbimõõt 45 mm või 50 mm, rõnga paksus 19 mm.
    • Materjal: Silikoon, ABS plastik
    • Märkus: Kaugus on umbes 7 - 8 meetrit ja vajab CR2032 patareid (kaasas).
    • Elektrostimulatsioon ja vibratsioon: Nautige 3 elektrostimulatsiooni taset ja 2 mustrit ning 3 kiirust ja 2 vibratsioonimustrit, mida saate kasutada samaaegselt või eraldi.
    • Kaugjuhtimispult: Kaugjuhtimispuldi ulatus on umbes 7-8 meetrit. Saate seda kasutada üksi või usaldada seda oma partnerile, et muuta seadistusi, samal ajal kui kannate rõngast ümber oma riista. LCD-ekraanilt on lihtne näha, millised seaded on valitud või kuidas funktsioone kontrollida!
    • See riistrõngas on sile ja paindlik, valmistatud pehmest, venivast silikoonist. Kõik materjalid on ftalaadivabad ja kehakindlad.
    • Palun kasutage ainult veepõhiste määrdeainetega.
    • Laetav ja veekindel:
    • Kasutage USB-laadimiskaablit, et laadida COCK SHOCK 2.0 Estim Cock Ring Kit.
    • IPX5 veekindel ja pritsmekindel.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Hindamine 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      COCK SHOCK 2.0 - Penisrõngas koos elektrostimulatsiooniga - komplektne komplekt

      COCK SHOCK 2.0 - Penisrõngas koos elektrostimulatsiooniga - komplektne komplekt

      COCK SHOCK 2.0 komplekt võimaldab teil täielikku ja absoluutselt domineerivat kontrolli peenise üle - tänu elektrostimulatsioonile ja vibratsioonile. Saate valida hellitamise ja mõnusa karistuse vahel, pehmest kuni kõvani. Ja seda kõike kaugjuhtimispuldi abil, mis töötab kõikjal. Kodus, klubis, jõusaalis või poes käies.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: