Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Käeraudad

Uudiskiri

Nahast käeraudad, polsterdatud - must / punane - AMSTERDAM

Väljendavates värvideskäeraudad, mis mitte ainult ei näe hea välja ja mida on väga mugav kanda, vaid veenavad ka hea hinnaga. Bondage-käeraudad on varustatud D-rõngastega, mille külge saab kinnitada ahelaid või köisi.

Rohkem infot

2555/00

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Maksimaalne funktsionaalsus kombineerituna klassikaliselt kauni disainiga! Tulemus: ekspressiivsete värvidega käerauad, mis mitte ainult ei näe hea välja ja mida on väga mugav kanda, vaid avaldavad muljet ka hea hinnaga. Bondage-käeraudad on varustatud D-rõngastega, mille külge saab kinnitada ahelaid või köisi.

     

    Nende ehtsast nahast valmistatud kahetooniliste käeraudade puhul on võimalik valida erinevate värvide vahel, nagu must, roheline, punane, sinine ja valge. Need värvid on analoogsed kogu maailmas tuntud käerauakoodiga. See värvikood ei jäta ühtegi küsimust vastuseta ja võimaldab Sub potentsiaalsetele partneritele ette öelda, mis neile meeldib või milline on nende fetiš.

     

    Sisseehitatud terasrõngad võimaldavad käeraudasid suurepäraselt integreerida oma bondage-sessiooni, näiteks kinnitada ahelad haakekonksudega või bondage-köied. Nahast käeraudade suurus on reguleeritav vööpaelte abil ja neid saab kohandada praktiliselt igale randmesuurusele.

     

    Mis on nende nahast käeraudade juures erilist?

     

    MEO ® Amsterdam Bondage kollektsioonikäeraudade valmistamiseks kasutatakse ainult valitud lehmanahka, mis muudab käeraudad eriti tugevaks ja tagab, et neid on bondage'i ajal väga mugav kanda.

     

    Bondage käeraudad sobivad tihedalt ümber randmete. Neid käeraudu saab kinnitada ja suurust reguleerida metallsõelaga. Mõlemale käeraudale on kinnitatud rõngas, nii et mõlemad käeraudad saab ühendada keti, köie või meie ühendavate topeltkinnituskonksudega. Loomulikult saab neid rõngaid kasutada ka kellegi voodi külge sidumiseks.

     

    Kvaliteetsed pandlad ja neetid MEO ® logoga teevad meie käeraudad mitte ainult võltsimiskindlaks, vaid ka nii vastupidavaks, et need sobivad ideaalselt pikemateks, kuid ka raskemateks BDSM-sessioonideks.

     

    Kas neid käeraudu saab kombineerida teiste bondage aksessuaaridega?

     

    Lisaks nendele nahast käeraudadele sisaldab meie "Amsterdam" seeria ka pahkluu käeraudu ja BDSM-kaelarihma. Saate valida erinevate värvide vahel. Eriti kui kombineerida käeraudasid meie pahkluu käeraudade, kurgi või ehk silmaklapiga, on suurepärased võimalused. Või võite kasutada neopreenist maski, mis annab erootilise kõrgendatud taju ja muudab võimu ja usalduse põneva koosmõju bondage ' is veelgi muljetavaldavamaks. Tahate minna veidi kaugemale? Siis võib-olla integreerite oma seanssi isegi sellist voorusvööd nagu CELLMATE. Kasulikud tarvikud meie käeraudadele on kindlasti meie bondage-köied või meie spetsiaalsed haakekonksud ahelate kinnitamiseks.

     

    Järgnevad näpunäited aitavad teil käeraudadega sidumise ajal turvaliselt püsida ja end lihtsalt vabaks lasta:

     

    Niinimetatud turvasõnas kokkuleppimine aitab tagada ohutuse bondage'i ajal. See tähendab, et bondage-sessiooni saab igal ajal katkestada. A Safeword on osa BDSM-i põhimõttest "SSC" (Safe, Sane & Consensual). See tähendab turvalist, vastutustundlikku ja konsensuslikku, sest subi turvalisus on bondage'i seansside puhul kõrgeim prioriteet. Mõlemad partnerid võtavad bondage'is vastutuse eelnevate kokkulepete kaudu Safeword ja tabudest, et seanss saaks toimuda ohutult ja konsensuslikult.

     

    Kuidas hooldada ja puhastada nahast käeraudu?

     

    Lihtsalt puhastage käeraudu niiske lapiga. Nahast käeraudade hooldamiseks kasutatakse mõnikord head siledast nahast rasva. See hoiab käeraudade naha eriti elastseks. Ainult siis, kui nahast käeraudade eest korralikult hoolitseda, püsivad need optimaalses seisukorras ning on vastavalt vastupidavad ja vastupidavad.

     

    Millele peaksin tähelepanu pöörama, kui ostan nahast käeraudasid?

     

    MEO ® käeraudade puhul ei ole te mitte ainult kindlal järjel, vaid saate ka 100% nautida oma partneriga koos köitmist. Käeraudade ostmisel peaksite veenduma, et teie valitud käeraudad sobivad ja on individuaalselt reguleeritava suurusega! See suurendab kandmismugavust ja tagab teile aastatepikkuse naudingu. Käeraudade materjal peaks olema vastupidav ja vastupidav, nagu meie kasutatav kvaliteetne nahk. Selleks, et te jääksite hea tuju ka pärast aheldamist, peaksite järgima ka meie hooldusjuhiseid, mida me loomulikult igale käeraudade paarile lisame.

     

    Parimad käeraudad MEO ®:

     

    Bondage ja SM muudavad teie seksuaalelu põnevamaks ja erootilisemaks. Kas teile meeldib ka olla seotud ja allutatud? Või tahaksite ise oma partnerit siduda, et teda domineerida? Siis on MEO ® teie jaoks õige koht! MEO ®-st ei leia mitte ainult laia valikut nahast ja neopreenist käeraudu, politseikäeraudu ja teraspaelasid, vaid ka pahkluu käeraudu, nahast maske ja muid BDSM aksessuaare, et muuta teie seksuaalelu põnevamaks. Käeraudade ja sobivate pahkluu käeraudade abil on teie partner vaid mõne sammuga liikumisvõimetuks muudetud ja allutatud teie seksuaalsetele soovidele ja käskudele. Sirvige meie bondage-poodi ja avastage meie bondage-toodete lai valik - olgu need siis nahast, terasest või neopreenist, BDSM-kaelarihmad, pahkluu- või käeraudad: MEO-st leiate teile sobivad ahelad ja SM-mänguasjad.

     

    Lisateave:

     

    • 1 paar nahast bondage käeraudu, millest igaühel on terasrõngas.
    • Kui otsite oma BDSM põhivarustuseks odavaid, kuid vastupidavaid ja kauakestvaid käeraudu, on meie "Amsterdam" sarja käeraudad suurepärane valik.
    • Mõõtmed: umbes 6,5 cm lai ja 23 cm pikk
    • Reguleeritava suurusega, luku kinnitusega
    • MEO ® kaubamärgiga reljeefsed neetid ja pandlad
    • Saksamaal valmistatud disain
    • Materjal: ehtne nahk, metallist pandlad ja neetid
    • Kvaliteet: Läbimõeldud käsitöö tagab kõrgeima kvaliteedi.
    • Looduslik toode: Nahk on looduslik materjal, mis sobib eriti hästi käeraudade valmistamiseks.
    • Unikaalsus: Meie kinnituskäeraudad on unikaalsed ja käsitsi valmistatud.
    • Diskreetsus: Need saadetakse neutraalses pakendis.
    • Suur valik: Kas SM piits, voorusvöö, spandex mask, nahast mask, käeraudad, pahkluu käeraudad, BDSM krae, Hogtie kinnipidamisvahendid, kurgid, nahast peavõru, self bondage tooted ja palju muud; leiad kõik meie online bondage poest.
    • MEO ® ühendab klassikalise disaini esteetika valitud nahkade tugevuse ja stabiilsusega. Tulemuseks on hämmastavalt ilusad nahast käeraudad, mis on täiesti veenvad ja muudavad iga sessiooni ülimaks bondage-kogemuseks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Worth it!

    These wrist restraints are absolutely fabulous! Love them!

      Kirjutage oma ülevaade

      Nahast käeraudad, polsterdatud - must / punane - AMSTERDAM

      Nahast käeraudad, polsterdatud - must / punane - AMSTERDAM

      Väljendavates värvideskäeraudad, mis mitte ainult ei näe hea välja ja mida on väga mugav kanda, vaid veenavad ka hea hinnaga. Bondage-käeraudad on varustatud D-rõngastega, mille külge saab kinnitada ahelaid või köisi.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: