Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Käeraudad

Uudiskiri

Luksuslikud metallist käeraudad, kuldsed

Lase kirgul võtta kontrolli ja seo oma partneri randmed turvaliselt ja elegantselt nende kullatud metallist luksuslike käeraudadega.

Rohkem infot

3375/00

saadaval

    Rohkem infot

    Lase kirgul võtta kontrolli ja seo oma partneri randmed kindlalt ja elegantselt nende kuldse värvi metallist käeraudadega. Luksuslikud käeraudad sobivad võrdselt nii naistele kui ka meestele ning pakuvad mugavat istuvust ka pikemaajalisel kandmisel. Tänu kiirlülituskinnitusele on käeraudu lihtne avada või sulgeda ning see muudab iga BDSM-kogemuse kiiresti teostatavaks naudinguks!

     

    Selle MEO käeraudade paariga sisenete BDSM-erootika uude dimensiooni. Need on ideaalne aksessuaar unustamatuteks, põnevateks tundideks kahele! Niklivabast metallist valmistatud käeraudad on vastupidavad ja mitmekülgsed. Tugev kett ühendab kaks käeraudu ja võimaldab teil oma orja või orjatüdruku liigutusi soovi korral kontrollida ja piirata. Need elegantsed käeraudad sobivad ideaalselt bondage'i algajatele ja saadavad teid teel sensuaalselt intensiivsele bondage'i seansside'ile!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Elegantne metallist käeraudade
    • Materjal: niklivaba metall
    • Käeraudade läbimõõt: 6,2 cm
    • Keti pikkus: 7 cm
    • Värv: kuldne

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Positiv überrascht

    Als eine Frau, die Wert auf Qualität und Eleganz legt, war ich auf der Suche nach den perfekten Handfesseln, die sowohl ästhetisch als auch funktional sind. Diese goldfarbenen Metall-Handfesseln haben meine Erwartungen bei Weitem übertroffen. Schon beim ersten Anblick war ich von ihrer luxuriösen Ausstrahlung begeistert. Sie fühlen sich nicht nur hochwertig an, sondern sind auch wunderschön gestaltet.

    Das Tragen über einen längeren Zeitraum hat bestätigt, was versprochen wurde: Sie sind wirklich bequem. Es gibt nichts Schlimmeres, als sich in einer intimen Situation unwohl zu fühlen, aber diese Fesseln haben eine ideale Passform, die für stundenlangen Komfort sorgt.

    Ein weiteres Highlight ist der Schnellverschluss. Es hat das gesamte Erlebnis so mühelos und spontan gemacht. Es ist toll, wenn man sich keine Sorgen um komplizierte Verschlüsse machen muss und sich stattdessen auf das eigentliche Erlebnis konzentrieren kann.

    Abschließend kann ich sagen, dass diese Handfesseln ein absolutes Must-Have für alle sind, die Bondage auf ein höheres, luxuriöses Level heben wollen. Sie sind eine wunderbare Mischung aus Komfort, Funktionalität und atemberaubender Schönheit. Ein echter Gewinn für meine Kollektion!

      Hindamine 

      Sind sehr edel

      Sind sehr edel, qualitativ hochwertig und 100% ausbruchsicher. In Natur noch schöner als auf dem Photo.

        Kirjutage oma ülevaade

        Luksuslikud metallist käeraudad, kuldsed

        Luksuslikud metallist käeraudad, kuldsed

        Lase kirgul võtta kontrolli ja seo oma partneri randmed turvaliselt ja elegantselt nende kullatud metallist luksuslike käeraudadega.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: