Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Mystim - Elektrostimulatsioon

Uudiskiri

DARING DANNY E-Stim vibraator - Mystim Electrosex

DARING DANNY on e-stimulatsioonivibraator, mis rahuldab teie soovi täiuslikuks penetratsiooniks kaks korda, vaginaalselt ja kliitori kaudu.

Rohkem infot

2064/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Daring Danny on valmis stimuleerima teie kliitorit ja hellitama teid samal ajal vibratsiooni ja stimulatsioonivooluga.

     

    Sest topelt on lihtsalt parem. See universaal vibreerib, kipitab ja pulseerib sinu sees ilma stimulatsiooniseadme või kaabli kasutamiseta. E-Stim vibraatori painduv 27 cm pikkune ja kuni 4,3 cm laiune silikoonkeha paneb sind imeliselt värisema - oled kuum kui vulkaan. Mida sa veel tahad...

     

    Vibratsioon

    Daring Danny'l on kaks vibratsiooniallikat: üks tipus ja teine võllis. 8 erinevas programmis ja 5 erinevas tugevuses mängivad need kaks oskuslikult koos. Koos annavad nad endast parima, et ajada sind orgasmini kõige mitmekesisemal viisil.

    E-Stim

    Iga E-Stim vibraatori viiest stimulatsioonivooluprogrammist on loodud selleks, et pakkuda teile uut kihelustunnet. Daring Danny juhtivad pinnad kulgevad piki külgi ja neil on 10 erinevat intensiivsuse taset, et stimuleerimine oleks võimalikult laiaulatuslik ja ühtlane.

    Vaagnapõhja treenimine

    Ja kuna 8 vibratsiooniprogrammi ja 5 erinevat stimulatsioonivoolu varianti ei olnud meile veel piisav, siis on Daring Dannyl ka treeningprogramm kaasas. See tugevdab sinu vaagnapõhjalihaseid, mis tõestatult parandab orgasmi. Erinevaid funktsioone on lihtne kasutada käepidemel olevate juhtnuppude abil. Saate valida, kas soovite kasutada stimulatsioonivoolu ja vibratsiooni koos või ainult ühte neist kahest.

    Puhastamine

    Daring Danny on valmistatud 100% meditsiinilisest plaatina silikoonist. See muudab selle mitte ainult tõeliselt hügieeniliseks, vaid ka hõlpsasti puhastatavaks niiske lapiga ja kerge seebiga. Selle kauakestvat liitium-ioonakut saab laadida kaasasoleva magnetlaadimise USB-kaabli abil. Isegi kui stimulatsioonivool ja vibratsioon on samaaegselt kõrgeimal seadistusel, kestab täislaetud Daring Danny vähemalt 3 tundi pidevat kasutamist, enne kui selle tõhusus hakkab vähenema. Nii et valmistuge lõputuks naudinguks.

     

    Tähtsündmused:

    • 8 vibratsiooniprogrammi 5 intensiivsuse tasemega
    • 5 E-Stim programmi 10 intensiivsustasemega
    • Naiste vaagnapõhja treeningprogramm parandab orgasmi võimet
    • Meditsiiniline silikoon annab meeldiva tunde ja suure nahasobivuse
    • Eriti vaikne vaatamata kahele võimsale mootorile
    • Veekindel ja seetõttu sobib sooloseksiks duši all ja vannis

     

    Tehnilised andmed:

     

    • E-stim vibraator naistele, erootiline elektrostimulatsioon
    • Pikkus 27 cm
    • Läbimõõt 3,5 - 4,3 cm
    • Valmistatud 100 % meditsiinilisest plaatina silikoonist
    • Värv: seksikas must
    • Intensiivsus 0-90 mA
    • Sagedusvahemik 5-70 Hz
    • Impulsi laius 90-140 µs
    • Komplektis magnetlaadija ja USB-laadimiskaabel
    • Ei vaja täiendavat stimuleerimisvoolu seadet

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Weiterempfehlung

    Weiterempfehlung:
    Mit dem Daring Danny könnt ihr euch auf ein neues Level wagen und euch der E-Stimulation hingeben. Im Vergleich zu dem bereits getesteten Electric Eric aus der Reihe hat der Daring Danny den klaren Witz der zusätzlichen Klitorisstimulation. Natürlich merkt ihr auch im Ärmchen und durch das extern erhältliche Leitgel ein kitzliges und neues Gefühl. Wenn ihr gerne ausprobiert oder einfach euch für E-Sim interessiert, kann ich euch den Daring Danny wärmstens empfehlen. Er fühlt sich angenehm an, lässt sich gut steuern und bringt auch gleich ein Trainingsprogramm mit. Was will man noch mehr von einem Vibrator? Zwar mag ich nicht so sehr das Bedienfeld, da es sich einfach etwas locker im Druckempfinden der Knöpfe anfühlt, aber das ist ja auch nur meine Sicht der Dinge. Insgesamt handelt es sich um ein wirklich qualitatives Produkt mit Charme und Technik. Gerade die zwei starken Vibratoren halten euch auf Trab.
    Vollständige Rezension unter: https://thebluebirdproject.com/2019/11/15/daring-danny-e-stim/

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Kann frau nur empfehlen

    Ein sehr guter Vibrator mit Elektrostimulation. Mitlerweile ist es mein Lieblingsvibrator. Die Funktionen sind einfach super - sehr vielseitig. Kann frau nur empfehlen

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    DARING DANNY E-Stim vibraator - Mystim Electrosex

    DARING DANNY E-Stim vibraator - Mystim Electrosex

    DARING DANNY on e-stimulatsioonivibraator, mis rahuldab teie soovi täiuslikuks penetratsiooniks kaks korda, vaginaalselt ja kliitori kaudu.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: