Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Mystim - Elektrostimulatsioon

Uudiskiri

TINGLING APARTE E-Stim vibraator naistele - Mystim Electrosex

Tingling Aparte on e-stimulatsioonivibraator, mis on alati valmis stimuleerima teid kliitori, vaginaalselt ja anaalselt ning hellitama teid samaaegselt vibratsiooni ja stimulatsioonivooluga. Sest topelt on lihtsalt parem.

Rohkem infot

2065/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See universaal vibreerib, kipitab ja pulseerib sinu sees ilma stimulatsiooniseadme või kaabli kasutamiseta. E-Stim vibraatori painduv 25 cm pikkune ja kuni 4,3 cm laiune silikoonkeha paneb sind imeliselt värisema - oled kuum kui vulkaan. Süda, mida sa veel tahad. Kaks võimsat kätt ei aja sind oma mitmekülgsusega mitte ainult hulluks.

     

    Vibratsioon

    Tingling Aparte'il on kaks vibratsiooniallikat: üks tipus ja teine võllis. 8 erinevas programmis ja 5 erinevas tugevuses mängivad need kaks osavalt koos. Koos annavad nad endast parima, et ajada teid ekstaasi võimalikult suure vaheldusrikkusega.

    Erootiline E-Stim

    Iga E-Stim vibraatori viiest stimulatsioonivooluprogrammist on loodud selleks, et pakkuda teile uut kihelustunnet. Tingling Aparte juhtpinnad kulgevad pikisuunas mööda külgi ja neil on 10 erinevat intensiivsuse taset, et stimuleerimine oleks võimalikult laialt ja ühtlaselt levinud.

    Vaagnapõhja treenimine

    Ja kuna 8 vibratsiooniprogrammi ja 5 erinevat stimulatsioonivoolu varianti ei olnud meile veel piisav, on meie Tingling Aparte'il kaasas ka treeningprogramm. See tugevdab teie vaagnapõhjalihaseid, mis tõendatult parandab orgasmi. Erinevaid funktsioone on lihtne kasutada käepidemel olevate juhtnuppude abil. Saate valida, kas soovite kasutada stimulatsioonivoolu ja vibratsiooni koos või ainult ühte neist kahest.

    Puhastamine

    Tingling Aparte on valmistatud 100% meditsiinilisest plaatina silikoonist. See muudab selle mitte ainult tõeliselt hügieeniliseks, vaid ka hõlpsasti puhastatavaks niiske lapiga ja kerge seebiga. Selle kauakestvat liitium-ioonakut saab laadida kaasasoleva Mystim magnetlaadimise USB-kaabli kaudu. Isegi kui stimulatsioonivool ja vibratsioon on samaaegselt kõrgeimal seadistusel, kestab täislaetud Tingling Aparte vähemalt 3 tundi pidevat kasutamist, enne kui selle tõhusus hakkab vähenema. Nii et valmistuge lõputuks naudinguks.

     

    Tähtsündmused:

     

    • 8 vibratsiooniprogrammi 5 intensiivsuse tasemega
    • 5 E-Stim programmi 10 intensiivsustasemega
    • 2 käsivart ülimaks kõrghetkedeks
    • Naiste vaagnapõhja treeningprogramm parandab orgasmi võimet
    • Meditsiiniline silikoon annab meeldiva tunde ja on väga nahasõbralik
    • Eriti vaikne vaatamata kahele võimsale mootorile
    • Veekindel ja seetõttu sobib ka sooloseksiks duši all ja vannis

     

    Tehnilised andmed:

     

    • E-stim vibraator naistele, erootiline elektriline stimulatsioon
    • Pikkus 25 cm
    • Läbimõõt 4,3 cm
    • Valmistatud 100 % meditsiinilisest plaatinast silikoonist
    • Intensiivsus 0-90 mA
    • Sagedusvahemik 5-70 Hz
    • Impulsi laius 90-140 µs
    • Komplektis magnetlaadija ja USB-laadimiskaabel
    • Ei vaja täiendavat stimuleerimisvoolu seadet

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Völlig begeistert, multiple Orgasmen

    Vor ab geiler Estim-Vibrator, muss man einfach so sagen, deswegn danke MEO. Der Tingling Aparte ist jetzt nicht unbedingt für jede Nacht geeignet aber meine Frau schwebt auf Wolke Sieben wenn ich damit anfangen in ihr zu spielen ;) Der E-Stim Vibrator ist von der Größe her genau richtig für sie. Er ist sehr leicht sauber zu halten und er fühlt sich toll an sagt sie. Wenn man sich als Mann nicht zu dumm anstellt ist die Bedienung auch kinderleicht. Er funktioniert sehr gut ist gar nicht laut hält lange durch und in Verbindung mit der Elektrostimulation ein sehr geiles Sextoy. Meine Freundin hat dadurch multiple Orgasmen bei denen sie richtig abgeht und laut schreit und stöhnt.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    TINGLING APARTE E-Stim vibraator naistele - Mystim Electrosex

    TINGLING APARTE E-Stim vibraator naistele - Mystim Electrosex

    Tingling Aparte on e-stimulatsioonivibraator, mis on alati valmis stimuleerima teid kliitori, vaginaalselt ja anaalselt ning hellitama teid samaaegselt vibratsiooni ja stimulatsioonivooluga. Sest topelt on lihtsalt parem.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: