Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Silmamaskid ja silmakatted

Uudiskiri

BDSM Silikoonist silmamask

Kogege intensiivsete tunnete maailma meie täiesti läbipaistmatu silikoonist silmamaskiga. Erinevalt tavalistest silmamaskidest on meie BDSM silmamask äärmiselt mugav kanda, kuna see istub tihedalt teie näo ümber ja te peaaegu unustate, et kannate seda!

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege intensiivsete tunnete maailma meie täiesti läbipaistmatu silikoonist silmamaskiga. Erinevalt tavalistest silmamaskidest on meie BDSM silmamask äärmiselt mugav kanda, sest see istub tihedalt sinu näo ümber ja sa peaaegu unustad, et kannad seda!

    Meeleline kogemus omaette klassis: miks seda silmamaski vajab igaüks!

    Silmamask avaldab muljet oma anatoomilise kujuga, mis tagab täiusliku istuvuse, ilma et see survestaks sinu silmi. Läbimõeldud ninaosa pakub täiendavat mugavust ja meeldivat istuvust. Silmamask on täiesti läbipaistmatu, nii et saate teisi aistinguid intensiivsemalt tajuda.

    Silmamaskiga saate seksi ajal oma nägemise välja lülitada ja keskenduda täielikult teistele aistingutele. Puudutusi ja helisid tajutakse intensiivsemalt ning kogete hetke täiesti uuel ja põneval viisil. Anonüümsusega mängimine loob ka salapärase atmosfääri, milles saate nautida oma partnerit ilma teda nägemata. Silmamaskiga muutub seks meelte reisiks, mis viib naudingu ja ekstaasi uuele tasemele.

    Meie silmamask on kolme pressnööbi abil individuaalselt reguleeritav vastavalt teie pea suurusele, mis tagab täiusliku sobivuse ja kandmismugavuse. Silmamask on saadaval punases ja mustas värvitoonis.

    Võrreldes tavaliste silmamaskidega pakub meie silikoonist silmamask mitmeid eeliseid:

    • Silikoon pakub erakordset kandmismugavust, kuna see on nahal pehme ja meeldiv. Erinevalt nahast või lateksist on silikoon hüpoallergeenne ja nahasõbralik, seega sobib see ka tundliku nahaga inimestele.
    • Teisest küljest haarab silikoonist silmamask tihedalt näole ja istub tänu oma anatoomilisele kujule ideaalselt, ilma et see avaldaks survet silmadele. See tagab meeldiva kandmismugavuse, nii et silmamask sobib ka pikemaks kandmisajaks.
    • Lisaks on silikoonist materjal täiesti läbipaistmatu, nii et isegi pimedas või eredas valguses ei näe midagi.
    • Teine eelis on silikoonsilmamaskide lihtne puhastamine ja hooldamine. Silikoonist silmamaski saab puhastada sooja vee ja maheda seebiga, säilitades samal ajal silikooni hügieenilised omadused.


    MEO silmamask tagab seega kõrge kandmismugavuse, täiusliku sobivuse, absoluutse läbipaistmatuse, lihtsa puhastatavuse ja muidugi individuaalse kohandatavuse - kõik see tagab sensuaalse ja intensiivse kogemuse, mida tavalised teistest materjalidest valmistatud silmamaskid ei suuda pakkuda.

    Lisainfo:

    • Silikoonist silmamask
    • BDSM mask
    • Kõrgeim kandmismugavus.
    • Absoluutselt läbipaistmatu.
    • Sobib tihedalt näole
    • Anatoomilise kujuga, ei suru liiga palju silmadele, vormitud ninaosa.
    • Suurus reguleeritav kolme pressnööpiga.
    • Saadaval punases ja mustas värvitoonis.
    • Puhastamiseks soovitame meie VeryClean sprei.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Maschera eccitante

    Maschera versamente ottima, la consiglio per provare qualche giochino erotico, ed uscire un po dall'ordinario

      Hindamine 

      Fatta bene, ma...

      ... su di me non copre molto bene, se guardo verso il basso, vedo tutto. Questo perché non aderisce bene nella parte del naso, almeno su di me. A parte questo, il prodotto si presenta davvero ben fatto e non stringe!

        Hindamine 

        A must have

        I didn't really need to buy one, but it's always good to have an extra one.

          Hindamine 

          Man sieht nichts durch

          Ich war anfangs skeptisch für den günstigen Preis und gespannt, als die Augenmaske kam. Ich muss sagen ich bin sehr positiv überrascht. Die Maske hat eine sehr gute Qualität, ist gut und bequem zu tragen, man sieht nichts durch und in Kombination mit Handschellen unschlagbar. Wer mal etwas anderes erleben möchte, der ist mit dieser Maske sehr gut beraten.

            Hindamine 

            Tolle Augenbinde

            Sehr schön weiche Augenbinde, nichts ist hart oder scharfkantig. Je nach Lust und Laune kann man sie mal mehr mal weniger fest binden.

              Kirjutage oma ülevaade

              BDSM Silikoonist silmamask

              BDSM Silikoonist silmamask

              Kogege intensiivsete tunnete maailma meie täiesti läbipaistmatu silikoonist silmamaskiga. Erinevalt tavalistest silmamaskidest on meie BDSM silmamask äärmiselt mugav kanda, kuna see istub tihedalt teie näo ümber ja te peaaegu unustate, et kannate seda!

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              13 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: