Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Silmamaskid ja silmakatted

Uudiskiri

BDSM silmapael De Luxe nahast, bordoovärvi, polsterdatud - NOBLESSE

Jaapani nahast valmistatud bordoopunast silmakinnitust on nii mugav kanda, et isegi algajad tunnevad end kiiresti orjusena. Kõrgeim kvaliteet ja absoluutne läbipaistmatus iseloomustavad seda BDSM-must-have'i, mis kuulub MEO® elegantsesse Noblesse-kollektsiooni.

Rohkem infot

3163/00

saadaval

    Rohkem infot

    Jaapani nahast valmistatud bordoopunast silmakinnitust on nii mugav kanda, et isegi algajad tunnevad end kiiresti orjapidajana. Kõrgeim kvaliteet ja absoluutne läbipaistmatus iseloomustavad seda BDSM-must-have'i, mis kuulub MEO® elegantsesse Noblesse-kollektsiooni.

     

    See MEO® kollektsioon ei sümboliseeri oma väljendusrikka värviga, sügava burgundipunase värviga mitte ainult elegantsi, armastust, kirge, romantikat ja soojust, vaid on mõeldud ka rõhutama emotsionaalset sidet Top ja Sub vahel bondage'i ajal. Roosa kulla värvi metallist elemendid, mis sobivad värvilt ideaalselt disainiga, annavad toodetele kauni kontrasti.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Selle silmaklapi kandmine paneb teid tundma puudutust palju intensiivsemalt, sest silmade "väljalülitamine" muudab kõik teised meeled tundlikumaks!
    • Reguleerige silmakinnitust luku kinnitusega vastavalt oma soovile.
    • Burgundia värv on tihedalt seotud kirglikkuse ja õilsusega, kuid sümboliseerib ka erootika tumedat külge.
    • Suurepäraste materjaliomadustega Jaapani lehmanahk.
    • Kvaliteetne, vastupidav, kuid kerge, kuigi paksust lehmanahast valmistatud.
    • Elegantne disain ja kõrgeima kvaliteediga töötlus.

     

    Mis on eriline BDSM pimesi?

     

    Elegantne silmakate on läbipaistmatu, sest tänu anatoomilisele sobivusele istub see tihedalt ja lubab seega absoluutset isolatsiooni ja pimedust. Kuna bondage-pimenduskate on valmistatud kvaliteetsest lehmanahast ja on ka seestpoolt polsterdatud pehme lambalammaste nappanahaga, pakub see fantastilist kandmismugavust. Lukkudega sulgemine võimaldab bondage blindfoldi reguleerida nii, et see sobiks kõikidele peamõõtudele. See on ideaalne aksessuaar bondage'ile, sest silmade "väljalülitamine" muudab kõik teised meeled tundlikumaks! Kui teie partner on seotud ja täiesti teie armu all, ilma igasuguse silmakontaktita, võite kindlasti välja mõelda palju fantaasiarikkaid asju, mida saate temaga teha.

     

    MEO® Noblesse kollektsioon on valmistatud eranditult Jaapani lehmanahast ja pehmest lambalammaste nappanahast, mis vastab kõrgeimatele kvaliteedi- ja keskkonnastandarditele. Kõik tooted on valmistatud kogenud sadulseppade ja kottide valmistajate poolt, kellel on aastatepikkune käsitöökogemus. Meie läbimõeldud töötlus ja taimne parkimine annavad lehmanahale kauni pinna ja meeldiva tunde. Tootmine toimub ülima hoolikusega - alates lõikest kuni õmblusteni, et saavutada täiuslik tulemus.

     

    Jaapani lehmanaha omadused ja eelised:

     

    Jaapani lehmanahk pakub palju suurepäraseid omadusi, sest see on - nagu teine nahk - nõtke, paindlik, painduv, veniv ja elastne. Peaaegu vastupidiselt sellele muudab taimne parkimine selle samal ajal ka tugevaks ja rebenemiskindlaks. Ümberringi täiuslikud omadused, et teha sellest MEO® jaoks kvaliteetseid ohjeldusi ja BDSM-tarvikuid.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • BDSM silmakinnitus nahast
    • Luksuslik bondage aksessuaar MEO ® Noblesse kollektsioonist
    • Noblesse kollektsiooni kuuluvad käeraudad, pahkluude käeraudad, palliklapp, laialipaiskuraam, hogtie-ühendaja ja püksirihmaga kaelarihm. Valmistatud väga heast kvaliteedist, mis vastab kõrgeimatele nõudmistele.
    • Materjal: Jaapani lehmanahk, metall, lambanahk
    • Värv: bordoopunane, must
    • Lukkude värvus: Roosa kuld
    • Silmapaari laius: 8,8 cm
    • Reguleeritav vahemikus 52,5 cm kuni 64 cm
    • 8 rihma auku, et silmaklapi saaks reguleerida vastavalt teie pea ümbermõõdule.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Pitchblack

    Verdunkelt die Sicht zuverlässig und ist sehr gut geschnitten.
    Zu schade das man sich mit dem schönen Teil nicht selbst sehen kann. Die Augenbinde sieht toll aus und fühlt sich dank der Materialien und Qualität hervorragend an

      Hindamine 

      Totaler Luxus

      Perfekt und bequem. Ist jeden Euro wert.

        Hindamine 

        Absolutely Fantastic

        I don’t often leave a review so soon after receiving an item but this blindfold is brilliant. Barely feels like you’ve got it on, no light is let in or visible through, adjusts and fits really well. Super impressed so bought also the ball gag.

          Hindamine 

          In völliger Dunkelheit

          Angenehm zu tragen und mit dem Verschluß zu schließen. Dadurch ist die Augenbinde sehr gut zu variieren. Sie ist dann völlig blickdicht. Sehr positiv überrascht von der Qualität! Handschuhweich.

            Hindamine 

            Amazing

            My boyfriend and I have spent money on numerous blindfolds and they were either disappointing or uncomfortable or just didnt work but despite the low price and kinda silly look we tried because of the one good review and I'm so glad we did cause it is super comfortable easy to put on and it blocks everything a definite must buy for any bondage users

              Hindamine 

              Beautiful color and stays in place well

              Beautiful color and stays in place well

                Hindamine 

                Top Qualität

                Ist nicht mit billigen sexshop Produkten zu vergleichen. Ganz eine andere Liga, absolute Top Qualität in jedem Detail. Wer etwas sucht was edel ist und ewig hält für den ist dass genau das richtige.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  BDSM silmapael De Luxe nahast, bordoovärvi, polsterdatud - NOBLESSE

                  BDSM silmapael De Luxe nahast, bordoovärvi, polsterdatud - NOBLESSE

                  Jaapani nahast valmistatud bordoopunast silmakinnitust on nii mugav kanda, et isegi algajad tunnevad end kiiresti orjusena. Kõrgeim kvaliteet ja absoluutne läbipaistmatus iseloomustavad seda BDSM-must-have'i, mis kuulub MEO® elegantsesse Noblesse-kollektsiooni.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  12 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: