Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Spandex maskid

Uudiskiri

Punane fetišimask - spandex mask suu ja silmade avadega

Tulevad varsti  Pakkumine

Suu ja silmad on sellest BDSM-maskist välja jäetud ja tagavad, et seda saab kasutada ilma paanikata. Soovi korral saab silmad sulgeda silmakattega ja suu suudmega.

Rohkem infot

2472/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Suu ja silmad on sellest BDSM-maskist välja jäetud ja tagavad, et seda saab kasutada ilma paanikata. Kui soovite, võite silmad sulgeda silmaklappidega ja suu sulgeda suukorviga.

     

    Meie käsitsi valmistatud BDSM mask, mis on valmistatud spandexist, inspireerib eriti hoolikas töötlemine ja kõrge kandmismugavus. Väga elastne, hingav materjal on nahale nii meeldivalt kerge, et spandexist BDSM-maski saab kanda pikka aega ilma muretsemata.

     

    Kriteeriumid BDSM maski valimiseks:

     

    MEO ® pakub BDSM veebipoes www.meo.de laia valikut erineva disainiga maske. Me toodame BDSM maske, mis on valmistatud nahast, lateksist ja spandexist. Pakume ka suurt valikut gaasimaskidest. Spandexist valmistatud BDSM maskide puhul saate valida erinevate mudelite vahel, nagu näiteks punased või mustad maskid, silmade avadega maskid, suuavadega BDSM maskid, läbipaistmatud BDSM maskid ja palju muud.

     

    Millised on spandexist valmistatud BDSM-maskide eelised võrreldes lateksist, nahast või kummist maskidega?

     

    Tänu õhku läbilaskvale kiule ei teki igal ajal hingeldamise või paanika ohtu, mida hindavad eriti kõrgelt BDSM-i algajad.

     

    Kas BDSM-maski saab kanda pikemat aega?

     

    Tagasihoidlikult helendav materjal kohandub ideaalselt pea kontuuridega, nii et BDSM-mask istub alati ideaalselt. Kuna meie kasutatav spandex on ka äärmiselt vormikindel, ei veni BDSM-mask isegi sagedasel kandmisel.

     

    Kas ma saan BDSM-maski kombineerida teiste bondage-toodetega?

     

    Niipea kui silmad on suletud, teravnevad kõik teised meeled ning puudutusi ja stiimuleid tajutakse veelgi intensiivsemalt. Lisaks suurendab pinget asjaolu, et te ei näe, mida täpselt teie domineeriv partner teiega teha kavatseb. Loomulikult võid BDSM-maski kasutada koos meie teiste bondage-toodetega, nagu näiteks kurgi, vedruga kikker, käeraudade või pahkluude käeraudadega. BDSM-mask lisab domineerimise, allumise ja naudingu vahelisele mängule uue mõõtme, meelte deaktiveerimise, ning seda saab kasutada põnevaks täienduseks meie bondage-poe teistele bondage-toodetele.

     

    Kuidas puhastada BDSM-maski?

     

    Puhastamiseks võite BDSM-maski lihtsalt panna pesumasinasse (30-kraadine käsipesuprogramm).

     

    Täpsemalt:

     

    • Punane BDSM mask - Bondage kapuuts Spandexist
    • Materjal: Spandex
    • hingav
    • kõrge kandmismugavus
    • mõõtmete poolest stabiilne ja elastne
    • diskreetne läige
    • Masinpestav temperatuuril 30
    • Värvus: punane
    • Bondage Shop Highlight at MEO

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    A Mask of Mystery and Comfort – 5 stars

    For those moments when anonymity heightens the thrill, the BDSM mask from Meo is an absolute game-changer. I recently tried it out and found it to be both an exhilarating and comfortable experience. The mask's design, with openings for the eyes, struck a perfect balance for me. It allows the wearer to fully take in the surroundings, relishing every moment, without revealing their identity. There's something uniquely captivating about maintaining that sense of mystery while still being able to watch and engage in the moment.

    Handcrafted excellence is evident in every stitch of this Spandex mask. The meticulous craftsmanship ensures that the mask not only looks good but also feels incredibly soft and comfortable against the skin. I was genuinely surprised by the high level of comfort – the breathable, stretchy material made me feel almost like I wasn't wearing anything on my face. This allowed me to indulge in longer sessions without feeling any discomfort or the need to adjust the mask.

    In my collection of BDSM accessories, this mask has quickly become a favorite. For anyone looking to add an element of anonymity to their intimate encounters, while prioritizing comfort and quality, this is the mask to go for. It truly redefines the experience, making it both mysterious and deeply immersive.

    - Naomi, Jerusalem

      Hindamine 

      Ganz super Qualität

      Sitzt wie angegossen und ich liebe die "perverse" Optik wenn mein Freund beim Sex die Maske trägt

        Hindamine 

        Amazing

        I have a couple of these and another one with just the mouth hole. They are great for anonymous sex, spend a lot of times in hotels for work and love a guy to turn up, pick this up by the door and pop it on then come in and have sex.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Spandex hood

        It's a perfect fit for both myself and my partner. Having lots of fun using it.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Punane fetišimask - spandex mask suu ja silmade avadega

        Punane fetišimask - spandex mask suu ja silmade avadega

        Suu ja silmad on sellest BDSM-maskist välja jäetud ja tagavad, et seda saab kasutada ilma paanikata. Soovi korral saab silmad sulgeda silmakattega ja suu suudmega.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        16 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: