Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

O Ring Gag

Sinu BDSM & gag fantaasiad on päris ülimad? Kiimas! Meie on ka ja me tõestame seda teile kahekordse O-rõngaga Gag "Deep Throat". O Ring Gag hoiab suu laialt lahti bondage'i ajal, sobib ideaalselt, on lukustatav ja seda saab eemaldada ainult Top. Uuri siit, kuidas kasutada O-rõngaküüti bondage'ile ja mida sellega kogeda saab!

Rohkem infot

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sinu BDSM & gag fantaasiad on päris ülimad? Kiimas/täiuslik! Meie on ka ja me tõestame seda teile kahekordse O-rõngaga Gag "Deep Throat". O Ring Gag hoiab suu laialt lahti bondage'i ajal, sobib ideaalselt, on lukustatav ja seda saab eemaldada ainult Top. Kuidas O Ring Gagi õigesti kasutada bondage'i ajal ja mida sa sellega kogeda saad, saad teada siit!

     

    Kuidas kasutada O Ring Gagi?

     

    Lukustatav O-rõngakitser tagab usaldusväärselt, et Bottom peab suu laialt lahti hoidma. Tänu kahekordsetele rõngastele ei saa keelekorki keelega liigutada. Lukustatav rihm ei taga mitte ainult seda, et O Ring Gag sobib ideaalselt, vaid ka seda, et ainult Top saab O Ring Gagi eemaldada! See, mida siis O Ring Gagi avausest läbi surutakse, on täielikult Top otsustada, sest Bottom ei saa kindlasti mingeid vastuväiteid esitada. Mida muud võiks O Ring Gag'ilt bondage'i puhul oodata?!

     

    Mis vahe on O Ring Gag'il ja mis tahes muul gag'il?

     

    Bondage ja S&M stseenis on gag fetišiaksessuaar, mis surutakse partneri suhu ja tavaliselt suletakse rihmaga tagantjärele. Keelu abil ei ole alistuval partneril enam võimalik rääkida või esitada vastuväiteid oma domineeriva bondage-partneri karistustele. O-rõngakitser tagab usaldusväärselt, et Bottom on kuulekalt vait, olles samal ajal alati suuliselt kättesaadav. Tänu pehmest nahast rihmale on O-rõnga küüsi eriti mugav kanda ja see ei lõika suunurkadesse. Pearihma saab luku abil optimaalselt kohandada pea ümbermõõdule ja seda saab isegi lukustada. Suurepärane BDSM aksessuaar, mida Top saab fantaasiarikkalt kasutada bondage seansi ajal. Loomulikult saab O-rõngakinnituse topeltrõngast kasutada ka väga tiheda peenise rõngana. Teie fantaasiale ei ole suukorvistamisel piire seatud. See O-rõngas Kitseldus on MEO BDSMi veebipoes populaarne tipptükk.

     

    Kas ma võin O Ring Gagiga suuseksi teha?

    Saate! Avastage paljude põhjade hästi hoitud saladus ja koos sellega nauding, kui saate imeda meistri riista kuni "sügava kurku" - isegi bondage'i ajal. Koos EZ2SUCK deep throat Spray'ga MEO ® neelad tema peenist sügavamalt kui kunagi varem, sest imeline spray pärsib gagrefleksi.

     

    Kuidas puhastada O Ring Gagi?

     

    Topeltrõngast saab suuruse järgi reguleeritavast nahkrihmast lahti võtta ja pärast oraalseksi meie sprei VERYCLEAN abil hõlpsasti puhastada.

     

    Kas O Ring Gag on mõeldud algajatele?

     

    Meie bondage-poes on palju BDSM-küüsi, nii algajatele kui ka kogenud subide jaoks mõeldud küüsi. Meie veebikataloogist leiad nahast valmistatud palli- ja kääre, silikoonist valmistatud kääre, kummist valmistatud kääre, lateksist valmistatud kääre ja isegi terasest valmistatud kääre. Spetsialistid leiavad ka peavõlvid koos kurgiga või täispuhutavad kurgid. Täispuhutav kurg on siiski sobiv ainult kogenud kasutajatele.

     

    Kas ma saan kombineerida O-Ring'i suukorvi teiste sidumisvahenditega?

    Jah, loomulikult võite kasutada O Ringi suukorvi koos teiste bondage'i piirangutega - kui see Top meeldib. Enamik meie kliente kasutab O Ring Gag'i koos meie lukustatavate nahast käeraudade ja pahkluude käeraudadega. O Ring Gag, mis sarnaneb läbipaistmatu maskiga, lisab teie bondage-sessioonile uue mõõtme ja võib toimida põneva lisana.

    Kust ma saan osta O Ring Gagi?

    Siin www.meo.de leiate suure valiku gag-palliga gag'e. Teid ootab suur valik suukotte, bondage'i piiranguid ja muid BDSM aksessuaare. Kui te ei ole veel kindel, kas osta kurgi, siis vaadake kõigepealt meie kurgid algajatele. Kogenud BDSM-professionaalid naudivad meie peavõru või nänniklambritega küüsi.

     

    Kas ma pean oma alistuva partneri käest eelnevalt küsima, kas ma võin teda suukorvistada?

     

    Soovitame seda kindlasti. Kuna O-rõngakork muudab kandja jaoks võimatuks teie eelnevalt kokkulepitud "turvalise sõna" ütlemise, et katkestada bondage-sessioon, on aluseks suur usaldus ja vastastikune lugupidamine. Põhimõtteliselt peaksid kõik bondage'i praktikad toimuma ainult vastastikusel kokkuleppel. Selleks, et mitte survestada partneri piire bondage-rollimängu ajal, peaksite oma partneriga eelnevalt rääkima, mis teile mõlemale meeldib ja kas suukorvi kasutamine on teile mõlemale sobiv.

     

    Lisateave:

     

    • BDSM O Ring Gag
    • Lukustatav kurgi algajatele ja edasijõudnutele
    • Materjal: vegan PU nahk, metall
    • Sisediameetriga rõngad: 3 cm ja 4 cm
    • Välimise läbimõõduga rõngad: 3,8 cm ja 4,8 cm
    • Reguleeritava pandlaga pearihm
    • Sobib suurepäraselt sügavale kurku ja sundtoitmiseks
    • Värv: must/punane/hõbedane
    • Kaubamärk MEO ® inspireerib BDSM kogukonda. Pole tähtis, kas olete algaja või kogenud professionaal, MEO ® toodete laias valikus on midagi igale bondage'i harrastajale. Spekter ulatub kikkeritest kuni kvaliteetsete bondage-köitena, bondage-nahast käeraudade, võimsate paddlite ja nibuklambriteni intensiivse valu stimuleerimiseks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    O Ring Gag

    O Ring Gag

    Sinu BDSM & gag fantaasiad on päris ülimad? Kiimas! Meie on ka ja me tõestame seda teile kahekordse O-rõngaga Gag "Deep Throat". O Ring Gag hoiab suu laialt lahti bondage'i ajal, sobib ideaalselt, on lukustatav ja seda saab eemaldada ainult Top. Uuri siit, kuidas kasutada O-rõngaküüti bondage'ile ja mida sellega kogeda saab!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: