Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

Ball Gag koos nibuklambritega

Ainuüksi tukastamisest ei piisa teile? See MEO ® sidumistarvik on midagi väga erilist naudingu valu tundjatele. Pallikeel on valmistatud nahasõbralikust plastikust ja on 45 mm lai.

Rohkem infot

2502/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Ainuüksi tukastamisest ei piisa teile? See MEO ® sidumistarvik on midagi väga erilist naudingu valu tundjatele. Punane pallikork on valmistatud nahasõbralikust plastikust ja on 45 mm lai. Nahast rihm suletakse tagantpoolt luku abil ja sobib seega igale peasuurusele.

     

    Kummikattega nänniklambrid on ühendatud suukorviga kahe metallketi abil ja teevad selle BDSM aksessuaari nii eriliseks, sest ori peab jääma rahulikuks, ükskõik kui valusaks nänniklambrid ka ei muutuks. Eriti kõvaks bondage'iks ja rollimängudeks, kus midagi ei puudu.

     

    Mis on nänniklambritega palliklappide juures erilist?

     

    Tahad olla eriti kuri? Nänniklambrite ja palliklapi erootiline kombinatsioon erutab sind. Suurepärane toode meie poest SM mänguasjade jaoks. Umbes 4,5 cm laiune pallikork kinnitatakse tagaküljele reguleeritava suurusega rihmaga. Nänniklambrid pakuvad intensiivset ja nauditavat valustimulatsiooni.

     

    Kuidas kasutada palliküüsi koos nänniklambritega?

     

    Kuulkork on ühendatud kahe metallkettaga, mille otsa on kinnitatud kaks nibuklambrit. Paluge oma partneril teid pallikorgiga suu kinni panna ja kinnitage kaks nänniklambrit oma nibude külge. Väikesed lukustuskruvid aitavad teil määrata nibuklambrite optimaalse surve ja täiusliku sobivuse.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • PU nahast ja metallist valmistatud nänniklambritega palliklapp
    • Nänniklambritel on kaitsekorgid, et vältida nibude vigastusi.
    • Nibuklambrid stimuleerivad nibusid intensiivselt
    • Nänniklambreid saab reguleerida rõhu intensiivsust pehmest kuni kõvani
    • Nibuklambrid ja suukorv on ühendatud ketiga
    • Reguleeritava lukkukinnitusega must suukorv
    • Valmistatud vastupidavast materjalist
    • Kogupikkus umbes 55 cm, läbimõõt 40 mm

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sottomissione garantita

    Veramente bello, non ci aspettavamo un prodotto così ben rifinito. Il solo tenerlo in mano trasmette sensazioni fortissime ad entrambi. L'aspetto rude, la cinghia larga... sai già che non darà scampo. sottomissione garantita!

      Hindamine 

      Geile Optik beim Bondage

      Das ganze BDSM Accessoire wirkt gut verarbeitet. Der Knebeball ist von durchschnittlicher Größe und schmeckt aktzeptabel. Das Gefühl ist gummiartig etwas nachgiebig aber trotzdem fest. Der Ballknebel hat einen Mundwinkelschutz aus dem gleichen Material; ich vermute Silikon. Sehr gut! Der Gurt um den Kopf ist gut bedienbar (große Löcher) und wirkt gut verarbeitet. Die Verbindungsketten wirken gut montiert. Die Nippelklemmen lassen sich druckbegrenzen und wirken stabil. Ein Überzug verhindert zu große Schmerzen. Insgesamt ist der Ballknebel mit Nippelklemmen sehr wertig und wirkt sicher. Ich kann diesen Ballknebel mit Nippelklemmen nur empfehlen.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ball Gag koos nibuklambritega

        Ball Gag koos nibuklambritega

        Ainuüksi tukastamisest ei piisa teile? See MEO ® sidumistarvik on midagi väga erilist naudingu valu tundjatele. Pallikeel on valmistatud nahasõbralikust plastikust ja on 45 mm lai.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: