Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Revolution Hurricane Stimulaator

Stimulaator Revolution Hurricane on uuenduslik seksimänguasju, millel on võimas pöörlev mootor ja tõukefunktsioon, mis viib teie orgasmi täiesti uude mõõtmesse. See on laetav, kaugjuhitav, paindlik ja täis funktsioone, mida te pole kunagi varem näinud.

Rohkem infot

3385/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Stimulaator Revolution Hurricane on uuenduslik seksimänguasju, millel on võimas pöörlev mootor ja tõukefunktsioon, mis viib teid orgasmi täiesti uude mõõtmesse. Las see stimulaator viib teid seksuaalsele teekonnale, mida te pole kunagi varem kogenud! Revolution Hurricane on laetav, kaugjuhitav, paindlik ja täis funktsioone, mida te pole kunagi varem näinud.

     

    Stimulaator Revolution Hurricane on puhas kõrgtehnoloogia!

     

    Stimulaator Revolution Hurricane on seksimänguasjade tehnoloogia esirinnas ja pakub võimsat kombinatsiooni pöörlemis- ja tõukefunktsioonidest. Selle mänguasja teeb eriliseks võimas pöörlemismootor, mis mitte ainult ei liigu edasi-tagasi, vaid teeb ka ringikujulisi liigutusi sees. See pakub igakülgset ja intensiivset stimulatsiooni, mis jõuab kõikidesse kohtadesse teie sees, kuhu tavaline vibraator kunagi ei jõua.

     

    Kolme erineva pöörlemis- ja tõukamisliikumise tasemega viib see stimulaator teid uutele rahuldustasemetele. Stimulaatori Revolution Hurricane unikaalse kujuga pea on mõeldud stimuleerima kas eesnäärme meestel või G-punkti naistel, mille tulemuseks on intensiivne orgasm.

     

    Stimulaatori Revolution Hurricane kaugjuhtimispult pakub palju põnevaid eeliseid, mis muudavad kogemuse veelgi põnevamaks ja mugavamaks:

     

    Juhtimine ühe nupuvajutusega: kaugjuhtimispult võimaldab teil või teie partneril täpselt kontrollida stimulatsiooni ja selle intensiivsust. Saate vahetada erinevate režiimide ja kiiruste vahel, ilma et peaksite seksimänguasja ennast puudutama.

     

    Seks kahele: Puldi abil saab teie partner võtta kontrolli enda kätte ja teid üllatada. See võib intensiivistada eelmängu ja erootilist kogemust ning pakkuda põnevaid üllatusmomente.

     

    Mugavus: eriti positsioonides, kus seksimänguasjale on raske ligi pääseda, on kaugjuhtimispult eriti praktiline. Saate täielikult keskenduda oma naudingule, ilma et peaksite seadete pärast muretsema.

     

    Kvaliteetsest, ftalaadivabast silikoonist valmistatud Revolution Hurricane stimulaator on kehasõbralik ja siidiselt sileda pinnaga, mis tagab mugava sisestamise. Kvaliteetse materjali kahjustamise vältimiseks tuleks stimulaatorit siiski kasutada ainult veepõhiste libestusainetega, näiteks Aquameo.

     

    Veel üks Revolution Hurricane stimulaatori eelis on selle imemisalus. See võimaldab seksimänguasja kinnitada siledale pinnale, nii et käed jäävad vabaks ja saab nautida põnevat, käedeta kogemust. Veelgi enam, see seksimänguasju on IPX5 veekindel, mis tähendab, et see talub madalat veesurvet ja vedelikke. Lisaks on Revolution Hurricane stimulaator laetav USB-pordi kaudu, seega pole patareisid vaja.

     

    Stimulaatori Revolution Hurricane kogupikkus on 27 cm, millest 17 cm on sisestatav, ja maksimaalne läbimõõt 34 mm, mis pakub intensiivset ja täiesti rahuldust pakkuvat kogemust, mis rõõmustab nii algajat kui ka kogenud kasutajat.

     

    Stimulaatori Revolution Hurricane puhastamine:

     

    Stimulaatori Revolution Hurricane puhastamine on lihtne ja arusaadav. Kuna see on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ja ABS-plastikust, saab seda puhastada maheda seebi ja sooja veega või meie VERYCLEAN-sprei abil.

     

    Lisateave:

     

    • Eesnäärme või G-punkti stimuleerimine intensiivse orgasmi saavutamiseks.
    • Ainulaadne ringikujuline liikumine intensiivsemaks ja ulatuslikumaks stimuleerimiseks.
    • Kolm ringikujulise liikumise ja tõuke taset mitmekülgseks kasutamiseks.
    • Kaugjuhtimispuldiga.
    • Imemisalus käedeta kasutamiseks.
    • Laetav ja veekindel mugavuse ja mitmekülgsuse tagamiseks.
    • Kogupikkus 273 mm, sisestatav pikkus 172 mm, suurim sisestatav läbimõõt: 34 mm.
    • Materjal: Silikoon, ABS plastik
    • Pritsmekindlus IPX5
    • Laetav kaasasoleva USB-kaabli kaudu
    • Laadimisaeg 150 minutit
    • Tööaeg 30 minutit
    • Premium silikoon: ftalaadivaba, siidiselt pehme, kehasõbralik materjal. Kasutage ainult koos veepõhiste libestitega, nagu Aquameo.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Oh my gosh!

    Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

      Hindamine 

      Sehr gutes Produkt

      Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

        Kirjutage oma ülevaade

        Revolution Hurricane Stimulaator

        Revolution Hurricane Stimulaator

        Stimulaator Revolution Hurricane on uuenduslik seksimänguasju, millel on võimas pöörlev mootor ja tõukefunktsioon, mis viib teie orgasmi täiesti uude mõõtmesse. See on laetav, kaugjuhitav, paindlik ja täis funktsioone, mida te pole kunagi varem näinud.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: