Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Crops & kepid

Uudiskiri

BDSM ratsapiitsad Dr Sado poolt - pikk

Dr Sado BDSM-karva, mis on valmistatud vegan PU-nahast, võimaldab tänu paindlikkusele ja libisemiskindlale käepideme disainile teha täpseid ja kontrollitud lööke intensiivse kogemuse saamiseks. See on saadaval kolmes pikkuses, kohandub vastavalt kasutaja eelistustele ja stsenaariumidele ning on tänu rihmale hõlpsasti kasutatav.

Rohkem infot

3828/00

saadaval

    Rohkem infot

    Dr Sado BDSM ratsapiits on mitmekülgne vahend distsipliini ja kontrolli armastajatele, mis on valmistatud vegan PU nahast. BDSM ratsapiitsade märkimisväärne paindlikkus võimaldab täpseid lööke, mis võivad ulatuda õrnast hellitamisest kuni intensiivse nuhtluseni, sõltuvalt osalejate soovidest ja dünaamikast. Libisemiskindel käepide tagab turvalise ja mugava käsitsemise, samas kui integreeritud rihm muudab selle kasutamise lihtsamaks ja pakub täiendavat mugavust.

    See ratsapiits on saadaval kolmes suuruses - 30 cm, 54 cm ja 60 cm - ja võimaldab kohandada seda vastavalt erinevatele stsenaariumidele ja eelistustele. Erinevad pikkused võimaldavad erinevaid kasutusvõimalusi, alates 30 cm versioonist, mis võimaldab otsest ja kontrollitud suhtlemist, kuni mitmekülgse 54 cm versiooni ja 60 cm versioonini, mis on mõeldud intensiivsemateks ja kaugemale ulatuvateks löökideks.

    PU-naha, metalli ja akrüüli kombinatsioon ei anna ratsapiitsale mitte ainult esteetilist elegantsust, vaid tagab ka vastupidavuse ja lihtsa hoolduse. Must värvus rõhutab selle BDSM aksessuaari klassikalist, kuid kaasaegset iseloomu, mis sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Hoolikas töötlus ja kvaliteetsed materjalid tagavad meeldiva tunde ja usaldusväärse toimimise igal kasutamisel.

    Paindlikud ratsapiitsad on BDSM-kogukonnas populaarsed mitmel põhjusel. Need pakuvad erinevaid sensoorseid kogemusi, alates õrnast silitamisest kuni intensiivsete löökideni, ning võimaldavad domineerival peremehel või rangel perenaisel kontrollida löökide täpsust ja intensiivsust. Keppide paindlikkus aitab kaasa dünaamilisele kasutamisele, kus löök tekitab unikaalse heli ja kutsub vastuvõtvas partneris esile spetsiifilise vastuse. Lisaks sellele sümboliseerib kepikõne võimu ja kontrolli ning tugevdab partnerite vahelist psühholoogilist dünaamikat.

    Erinevate kepikõnede pikkuste eelised:

    Lühike ratsakepikõne (30 cm):

    • Täpsus: tänu oma lühikesele pikkusele võimaldab lühike ratsapiitsapuu kasutada seda väga täpselt. See sobib ideaalselt väikeste piirkondade, näiteks suguelundite või nibude sihipärasteks löökideks.
    • Lähedus: Lühem pikkus tähendab, et domineeriv partner peab alama partnerile lähemale jõudma, mis võib viia intensiivsema emotsionaalse sideme tekkimiseni.
    • Käsitsemine: Lihtne käsitseda ja ideaalne algajatele või stsenaariumidele, kus ruum on piiratud.


    Keskmise pikkusega ratsapiits (54 cm):

    • Mitmekülgsus: keskmise pikkusega ratsapiits pakub head kompromissi ulatuse ja kontrolli vahel, mistõttu on see mitmekülgne vahend, mis sobib erinevate kehaosade jaoks.
    • Dünaamilisus: keskmise pikkusega ratsapiits võimaldab nii täpseid kui ka laiemaid, laiaulatuslikumaid liigutusi, mis muudab sensoorset kogemust.
    • Tasakaal: See pakub head tasakaalu paindlikkuse ja stabiilsuse vahel, mistõttu on see populaarne valik paljude BDSM-i harrastajate jaoks.


    Pikk ratsapiits (60 cm):

    • Pikk ratsapiits: pikk ratsapiits võimaldab domineerival partneril säilitada alluvast suuremat distantsi, mis võib olla kasulik nii psühholoogilise dünaamika kui ka füüsilise ohutuse seisukohast.
    • Intensiivsus: tänu pikemale hoovale võivad pika ratsapiitsaga tehtavad löögid olla intensiivsemad, mistõttu on see ideaalne kogenud kasutajatele, kes otsivad intensiivsemat tunnet.
    • Muljetavaldav: Pika kepi pikkus ja välimus võivad olla muljetavaldavad ja suurendada domineerimise ja allumise atmosfääri.


    Iga pikkus pakub unikaalseid eeliseid ja seda saab valida vastavalt osalejate eelistustele, soovitud intensiivsuse tasemele ja konkreetsele BDSM-stsenaariumile. Õige ratsapiitsapuu valimine sõltub partnerite individuaalsetest vajadustest ja kogemustest.

    Lisateave:

    • BDSM ratsapiitsad Dr. Sado'lt
    • Pikkus: 60 cm
    • Dr Sado BDSM ratsapiitsad on valmistatud vegan PU nahast.
    • Väga paindlik täpsete löökide jaoks
    • Käepide on libisemisvastane parema käsitsemise tagamiseks
    • Silmus käepidemel muudab käsitsemise lihtsamaks
    • See BDSM ratsapiits on saadaval kolmes pikkuses: 30 cm, 54 cm ja 60 cm.
    • Materjal: PU nahk, metall, akrüül
    • Värv: must
    • SSC (Safe, Sane, and Consensual) on BDSM-kogukonna aluspõhimõte, mis rõhutab turvalisust, mõistlikkust ja kõigi osalejate nõusolekut. See rõhutab vastutustundlike BDSM-tavade tähtsust, tagades, et kõik aktid on ohutud (ilma tarbetu vigastuse või kahju tekitamise riskita), mõistlikud (kooskõlas terve mõistuse ja osalejate psühholoogiliste piiridega) ja konsensuslikud (kõigi osalejate selgesõnalise nõusolekuga). SSC julgustab avatud suhtluskultuuri, kus piirid ja soovid on enne seansi algust selgelt määratletud ja austatud, et tagada positiivne ja rahuldust pakkuv kogemus kõigile asjaosalistele.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    ottimo per il costo

    ottimo prodotto per il bdsm, da avere nell'attrezzatura ........

      Kirjutage oma ülevaade

      BDSM ratsapiitsad Dr Sado poolt - pikk

      BDSM ratsapiitsad Dr Sado poolt - pikk

      Dr Sado BDSM-karva, mis on valmistatud vegan PU-nahast, võimaldab tänu paindlikkusele ja libisemiskindlale käepideme disainile teha täpseid ja kontrollitud lööke intensiivse kogemuse saamiseks. See on saadaval kolmes pikkuses, kohandub vastavalt kasutaja eelistustele ja stsenaariumidele ning on tänu rihmale hõlpsasti kasutatav.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: