Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Crops & kepid

Uudiskiri

BDSM crop roosas algajatele ja professionaalidele

Uus

Sukeldu Impact Play maailma selle BDSM-piitsaga, mis on pehmet roosat värvi. See roosa värvi BDSM-piits on ideaalne aksessuaar nii kogenud BDSM-i armastajatele kui ka algajatele, kes soovivad avastada domineeriva allutamise põnevat maailma.

Rohkem infot

3504/00

saadaval

    Rohkem infot

    Sukeldu Impact Play maailma selle pehme roosa värvi BDSM-karva abil. See roosa BDSM crop on ideaalne aksessuaar nii kogenud BDSM-armastajatele kui ka algajatele, kes soovivad avastada domineeriva allutamise põnevat maailma.

    Meie BDSM crop'i iga detail on disainitud ülima hoolikusega, et pakkuda intensiivset, kuid turvalist kogemust. BDSM-kepi käepide on oskuslikult punutud ja ei taga mitte ainult optimaalset käsitsemist peksmise ajal, vaid avaldab muljet ka oma elegantse välimusega.Roosa BDSM-kepi otsas on praktiline nahast silmus, mis tagab kasutamise ajal täiendava ohutuse ja kontrolli.

    Roosa BDSM-kepi tipphetked:

    • Paindlik: võimaldab täpselt kontrollida BDSM cropi löögi intensiivsust.
    • Kunstlikult punutud käepide: Tagab optimaalse käsitsemise ja elegantse välimuse.
    • Vastupidav materjal: Vegannahk tagab vastupidavuse ja pikaealisuse.
    • Käterihm: Tagab BDSM-piitsa kasutamisel täiendava kontrolli.
    • Mitmekülgne kasutus: Ideaalne õrnade löökide ja võimsate löökide jaoks, sobib ideaalselt nii algajatele kui ka edasijõudnutele.


    BDSM-piitsa elastne vars võimaldab teil täpselt kontrollida intensiivsust - alates õrnadest puudutustest kuni võimsate löökideni. Kvaliteetne materjal ja hoolikas töötlus muudavad BDSM-kepi vastupidavaks ja tugevaks - ideaalne kirglikeks BDSM-sessioonideks.

    Selle roosa värvi BDSM-kepiga saad anda oma partnerile õrnu puudutusi või intensiivseid lööke ja uurida oma iha piire. BDSM-kepi pehme roosa värvus lisab esteetilise komponendi, mis rõhutab erootilist pinget domineerimise ja alistumise vahel õrnalt ja ahvatlevalt.

    BDSM-kepi on väga mitmekülgne aksessuaar Impact Play, mis ei tohiks puududa ühestki BDSM-vahenditest. Olenemata sellest, kas olete kogenud dominaator või uudishimulik Sub, see BDSM-koristus saab teie kollektsiooni keskpunktiks ja pakub teile unustamatuid hetki.

    Kogege meie roosa värvi BDSM-koristuse põnevat kombinatsiooni rafineeritusest, täpsusest ja intensiivsusest. On aeg teha oma kõige metsikumad fantaasiad teoks - BDSM cropiga, mis tõeliselt täidab kõik teie soovid.

    Rohkem üksikasju:

    • Impact Play ja spanking: roosa BDSM crop ja spanking
    • Impact Play Tarvik meie sarjast Mauvais Garçon
    • Värv: roosa
    • Materjal: vegannahk, puit, nailon
    • Pikkus: umbes 70 cm
    • Meie BDSM-piitsa kasutamisel on oluline alati vastutustundlikult ja ettevaatlikult tegutseda. BDSM-mäng peaks alati lähtuma SSC-põhimõttest (Safe, Sane, Consensual), mis tähendab, et kõik tegevused peavad olema ohutud, mõistlikud ja konsensuslikud. Suhtlemine ja vastastikune usaldus on võtmetähtsusega elemendid, mis tagavad, et kõik asjaosalised naudivad ja tunnevad end mugavalt.
    • BDSM-kepi kasutamine: Enne BDSM-kepi kasutamist on oluline tutvuda oma partneri piiride ja signaalidega. Alati tuleks kokku leppida turvaline sõna või signaal, et vajadusel saaks stseeni kohe lõpetada. Soovitame eelnevalt lugeda tehnikatest ja ohutusmeetmetest, eriti kui olete BDSM-i maailmas uus. See aitab vältida soovimatuid vigastusi ja tagab mõlemale partnerile turvalise ja rahuldust pakkuva kogemuse.
    • Pea meeles, et BDSM on midagi enamat kui lihtsalt füüsiline mäng; see on ka psühholoogiline heaolu. Kindlasti jätke pärast intensiivseid stseene piisavalt aega järelhoolduseks ja vastastikuseks vahetuseks, et tagada kõigi osapoolte emotsionaalne ja füüsiline ohutus. Sellise suhtumise korral on meie BDSM-kultuuri kasutamine rikastav ja nauditav kogemus kõigile.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top

    Meraviglioso per il divertimento di coppia, dimensioni perfette per il divertimento di Dom e slave!

      Kirjutage oma ülevaade

      BDSM crop roosas algajatele ja professionaalidele

      BDSM crop roosas algajatele ja professionaalidele

      Sukeldu Impact Play maailma selle BDSM-piitsaga, mis on pehmet roosat värvi. See roosa värvi BDSM-piits on ideaalne aksessuaar nii kogenud BDSM-i armastajatele kui ka algajatele, kes soovivad avastada domineeriva allutamise põnevat maailma.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: