Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Käeraudad

Uudiskiri

Kolme lukuga käeraudad - FettersMax

Nahast käeraudad "FettersMax" on hädavajalik aksessuaar igale BDSM entusiastile. Need ei paku mitte ainult funktsionaalseid eeliseid köitmise ajal, vaid avaldavad muljet ka oma elegantse välimuse ning kvaliteetsete materjalide ja töötlusega. Nende nahast käeraudade abil muutub iga BDSM-sessioon unustamatuks elamuseks.

Rohkem infot

4597/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Nahast käeraudad "FettersMax" on hädavajalik aksessuaar igale BDSM entusiastile. Need ei paku mitte ainult funktsionaalseid eeliseid köitmise ajal, vaid avaldavad muljet ka oma elegantse välimuse ning kvaliteetse materjali ja töötluse poolest.

    Need nahast käeraudad muudavad iga BDSM-sessiooni unustamatuks elamuseks. "FettersMax" käeraudad on ideaalne valik kõigile, kes otsivad maksimaalset stabiilsust ja turvalisust intensiivseks bondage-sessiooniks. Need käeraudad on valmistatud paksult polsterdatud nahast ja varustatud kolme tugeva rihmaga, mis on valmistatud vastupidavast sadulanahast, mis tagavad randmete kindla ja kindla paigalhoidmise ka ägeda vastupanu korral.

    Kvaliteetsed materjalid ja teostus:

    FettersMaxi käeraudad avaldavad muljet oma esmaklassilise töötluse ja kvaliteetsete materjalide kasutamisega. Polsterdatud nahk ei paku mitte ainult mugavust, vaid ka vastupidavust. Ehtsast sadulanahast, eriti tugevast ja vastupidavast nahast valmistatud rihmad pakuvad täiendavat turvalisust ja vastupidavust.

    Käerauad on varustatud keevitatud ja nikeldatud D-rõngaste ja neetidega, nii et midagi ei saa painduda, puruneda ega rebeneda isegi intensiivse kasutamise korral. Käeraua ergonoomiline kuju pakub täielikku tuge erinevatel sidumisasenditel, eriti ülevalt, ja jaotab surve ühtlaselt. See tähendab, et isegi pikemaid sidumissessioone saab läbi viia ilma randmeid liigselt koormamata.

    Mitmekülgselt kasutatav:

    "FettersMax" randme kinnipidamisvahendid on äärmiselt mitmekülgsed ja neid saab kasutada randmete kinnipidamiseks paljudes asendites. Kas nn "Spread Eagle" (termin "Spread Eagle" kirjeldab kinnipidamisasendit, kus inimese käed ja jalad on laiali ja kinnipidatud.

    See asend võimaldab täielikku paljastust ja juurdepääsu kehale ning seda kasutatakse sageli koos sidumisraamide või spetsiaalsete kinnipidamisvahenditega, nagu näiteks laialipidamisraudadega), üle pea intensiivse piitsutamise ajal või selja taga hogtie asendis - need käeraudad on vastupidavad ja paindlikud. MEO käeraudadele on iseloomulik esmaklassilise naha kasutamine, mis on hoolikalt valitud ja töödeldud kogenud sadulseppade poolt. MEO sadulsepad kasutavad kvaliteetset Latigo nahka, mis on tuntud oma erakordse tugevuse ja vastupidavuse poolest, samuti pehmet ja polsterdatud nahka, mis pakub maksimaalset mugavust. Polsterdatud nahk omakorda tagab, et tooted on mugavad ka pikemaajalisel kandmisel ega ärrita nahka. Nende kvaliteetsete materjalide hoolika töötlemise ja kasutamisega tagab MEO, et tema tooted ei ole mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka vastupidavad ja esteetilised. Sadulseppade hoolikas käsitöö tagab, et iga detail on õige, alates täpsetest õmblustest kuni tugevate kinnitusteni.

    See teeb MEO nahktooted suurepäraseks valikuks kõigile, kes otsivad BDSM-aksessuaarides mugavust ja kvaliteeti.Täpsemalt:

    • Materjal: Ehtne Latigo nahk, polsterdatud nahk, keevitatud ja nikeldatud terasest kinnitused.
    • Disain: Ergonoomiline sobivus ühtlase rõhu jaotuse ja maksimaalse mugavuse tagamiseks.
    • Kasutamine: Ideaalne erinevateks kinnipidamisasenditeks ja eriti sobilik kombinatsiooniks laialivalgumisraudadega.
    • Müüakse paarikaupa: Käeraudu müüakse paarikaupa ja need sobivad enamikule kasutajatele.
    • Ei sobi rippumiseks: Need käeraudad ei sobi rippumiseks. Täielik riputamine randmetel ei ole soovitatav.
    • Riputuskinnitus: Soovitame tungivalt mitte kasutada neid käeraudu riputuskinnituseks. Kuigi kinnitusrihmad on tugevad ja vastupidavad, ei ole need mõeldud täieliku riputamisega kaasnevate pingete jaoks. Ranne puutuksid kokku äärmusliku koormusega, mis võib põhjustada ebaühtlast rõhujaotust ja suurendada vigastuste ohtu. Lisaks võib materjal koormuse all järele anda või rebeneda, mis võib põhjustada ohtlikke olukordi. Riputamiseks tuleks kasutada spetsiaalselt välja töötatud kinnitusrihmasid või köisi, kuna need tagavad keharaskuse ohutu jaotumise ja vähendavad vigastuste ohtu.
    • MEO poest leiate eksklusiivse valiku nahast käeraudu, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja disainistandarditele. Need nahast käeraudad on spetsiaalselt välja töötatud BDSM-i entusiastidele, kes otsivad vastupidavaid, kuid samas esteetiliselt meeldivaid aksessuaare, mis muudavad nende mängu veelgi intensiivsemaks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Produit conforme à la photo

    Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
    Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
    étonné du prix si bas !
    Je recommande

    • 4 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Handhängefesseln Bondage

    Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
    Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
    Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
    Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
    Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    The most fantastic Bondage Gear in the world

    Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

    • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Thanks for such a great product.

    My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

    • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Very satisfied!

    These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Kolme lukuga käeraudad - FettersMax

    Kolme lukuga käeraudad - FettersMax

    Nahast käeraudad "FettersMax" on hädavajalik aksessuaar igale BDSM entusiastile. Need ei paku mitte ainult funktsionaalseid eeliseid köitmise ajal, vaid avaldavad muljet ka oma elegantse välimuse ning kvaliteetsete materjalide ja töötlusega. Nende nahast käeraudade abil muutub iga BDSM-sessioon unustamatuks elamuseks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: