Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fleshjack

Uudiskiri

Fleshjack 

Fleshlight ja Fleshjack on selgelt kõige populaarsemad seksimänguasjad maailmas. Mehed armastavad neid masturbaatoreid, sest neid on nii palju erinevaid disainilahendusi, nad tunduvad uskumatult ehtsad, on suhteliselt odavad ja neid on täiesti lihtne kasutada. Ja mis kõige tähtsam, nad tagavad uskumatult intensiivsed orgasmid.

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 14 14 objektist 13 - 14
Näita 13 - 14 14 objektist 13 - 14

Kõik, mida pead teadma Fleshjackist ja Fleshlight masturbeerijast!

 

Fleshlight ja Fleshjack on selgelt kõige populaarsemad seksimänguasjad maailmas. Mehed armastavad neid masturbaatoreid, sest neid on nii palju erinevaid stiile, nad tunduvad uskumatult tõelised, on suhteliselt odavad ja neid on täiesti lihtne kasutada. Ja mis kõige tähtsam, nad tagavad uskumatult intensiivsed orgasmid.

 

Selle Fleshlight'i juhisega tahame teile selgitada, mis on Fleshlight ehk Fleshjack masturbaatorid ja kuidas nad töötavad!

 

1.) Mis on Fleshlight või Fleshjack?

 

Tegemist on populaarse seksimänguasjaga, mis leiutati 90ndate lõpus USAs. See on kindlasti kõige paremini müüdud meeste masturbaator maailmas. Kuna masturbaator on nagu taskulamp, on seda lihtne kasutada täiesti diskreetselt.

 

Mehed armastavad Fleshlight'i ja Fleshjack'i võrdselt, sest need näevad suurepäraselt välja ja teevad seksi tõeliselt kuumaks. Sisemine tekstuur tundub tõesti nagu tõeline nahk. Kuna Fleshlight või Fleshjack on kergesti peidetavad ja vastupidavad, saab neid masturbaatoreid hästi kasutada ka reisil või teel autos.

 

Enamik seksimänguasju on endiselt tehtud naistele. Meestele mõeldud seksimänguasjad on enamikus Euroopa seksipoodides alati olnud üsna unarusse jäetud. See, et need masturbaatorid on nii head ja nii tohutult uuenduslikud, tuleneb suurepärase Fleshjack ja Fleshlight toodete tootjate uuenduslikust vaimsusest.

 

Alates esimese tooteseeria esmaesitlusest on Fleshlight ja Fleshjack masturbaatorid pidevalt edasi arenenud, nii et tänapäeval on saadaval lai valik erinevaid disainilahendusi, värve, erinevaid lisandeid, tarvikuid ja avasid (suu, pärak ja tupp), et teenindada meie klientide pidevalt muutuvaid vajadusi ja eelistusi kogu maailmas.

 

2.) Millised on Fleshlight'i või Fleshjack'i tegelikud komponendid?

 

Korpus:

 

Masturbaatori korpus on valmistatud löögikindlast, stabiilsest kõvast plastikust (polüetüleenist). Seda toodetakse praegu mitmes värvitoonis, näiteks must, valge, helesinine ja hall. Aeg-ajalt on saadaval ka teistes värvides Fleshlightide erikollektsioonid.

 

Korpuses on nahavärviline sisestus. See tagab, et pehme ja elastne muhv hoiab oma kuju ja tagab vajaliku vasturõhu sees. See on ainus viis, kuidas seks Fleshjackiga on hingemattev kogemus.

Siit

 

Fleshjack'i korpus on eest ja tagant avatud. Avadel on kruvikeere, mille peale saab keerata tihenduskorki. Kui Fleshjack on suletud, näeb see välja nagu tavaline tõrvik. Nii ei oska keegi arvata, et tegemist on masturbaatoriga. Fleshjack'i või Fleshlight'i sooniline struktuur tagab hea haarde, mis tagab mugava ja lihtsa käsitsemise.

 

Eesmine kate = kaanekate

 

Kaanekork keeratakse Fleshlight'i esiosa külge ja see kaitseb sisendit mustuse ja tolmu eest. See eemaldatakse enne kasutamist.

 

Tagumine kate = ventiili kate

 

See reguleerib Fleshlight'i sisekanali vaakumit. Kui see kaas on suletud, on vaakum kõige suurem. Mida rohkem klapikatet avate, seda nõrgem on imemistunne.

 

Fleshlight'i sisestus või muhv

 

Sisend on meie masturbaatori süda. See on valmistatud nn Super Skin™-st, väga pehmest materjalist, mis on äärmiselt sarnane tõelise nahaga. See asub korpuse sees. Ava võib olla tupe, suu või päraku kujuline ja moodustab sissepääsu struktureeritud sisekanalisse. Enamik avasid on võetud kuulsate pornonäitlejate originaalvalgustusest ja näevad seetõttu uskumatult realistlikud välja. Meie veebipoes olevatel Fleshjackidel on palju erinevaid kanali struktuure, mis on täiesti erinevad ja pakuvad laiaulatuslikku stimulatsiooni.

 

3.) Mis on Fleshlight'i varruka materjali juures erilist?

 

Sisend on valmistatud materjalist Super Skin™. See on väga eriliste omadustega elastomeer. Pehmel plastil on suur elastsus. Seda saab tugevalt deformeeruda ja koos meie Aquameo libestusainega annab edasi tõelise anaalseksi tunde. Materjal kohandub ideaalselt peenisele ja imab kehasoojust.

 

Juhised: Kuidas kasutada Fleshlight'i või Fleshjack'i?

 

Siin selgitame, kuidas masturbaatorit ette valmistada, kasutada ja puhastada.

 

1. Eemaldage plastikvarras

 

Kui kasutate Fleshlight / Fleshjack'i esimest korda, märkate plastikvarrast hülsis. See varras kaitseb masturbaatori sisemust tootmise ja hoiustamise ajal. Plastvarras tuleb enne masturbaatori kasutamist välja tõmmata.

 

2. Puhastage ja soojendage oma Fleshlight

 

Enne Fleshlight / Fleshjack'i esmakordset kasutamist peaksite selle soojendama kehatemperatuurini. Fleshlight on eriti lõbus sooloseksiks, kui kohandate sisendi temperatuuri oma kehatemperatuurile. Ärge kunagi soojendage Fleshlight / Fleshjack'i mikrolaineahjus ega keevas vees. On oht, et masturbaator võib kahjustada. Lisaks soojale veevannile võite kasutada ka meie nn "varrukasooja".

 

3. Kasutage oma Fleshlight'i alati koos libestusainega

 

Kui teie Fleshlight või Fleshjack on saavutanud õige temperatuuri, võite alustada! Selleks, et oma Fleshlight'i maksimaalselt ära kasutada, peaksite alati kasutama libestusvahendit. Veenduge, et kasutate veepõhist määrdeainet, nagu Aquameo by MEO®. Paljud Fleshlight'i sisseehitused on valmistatud sünteetilisest materjalist, mis tundub nagu tõeline nahk. Seda materjali kahjustaksid teised määrdeained.

 

Asetage Aquameo libestuspudel masturbaatori sisekanalile ja valage kanalisse rohkesti libestit. Lükake oma peenis kanalisse ja niisutage peenist geeliga, tungides aeglaselt sisse ja keerates Fleshlight / Fleshjack'i küljele.

 

4. Imemisefekti reguleerimine

 

Fleshlight on valmis, kui see on täidetud määrdeainega. Mõnikord leiate, et sisemine surve on liiga tugev või liiga nõrk. Saate paljude Fleshlightide / Fleshjackide imemisvõimsust reguleerida, keerates ventiili korki. Kui keerate ventiilikorki rohkem või täielikult alla, suureneb mänguasja siserõhk. Rõhku saab vähendada, kui klapikorki lahti keerata. Väga madal rõhk tekib, kui klapikork täielikult eemaldada. Eksperimenteerige, mis teile kõige paremini meeldib. Sõltub teie isiklikest eelistustest, millist rõhku te sisemuses soovite.

 

5. Fleshlight'i või Fleshjack'i kasutamine

 

Kuidas te Fleshlight / Fleshjack'i kasutate, on teie enda otsustada. Põhimõtteliselt on siiski kaks võimalust. Ühest küljest saab Fleshlight'i kasutada käsitsi käsitsi. Teisest küljest saab Fleshlight'i kasutada ka ilma, et teie käed mänguasja puudutaksid. Käsitsi kasutamise võimalus toimib sarnaselt klassikalise masturbeerimisega: kui Fleshjack / Fleshlight'i liigutatakse ühe või kahe käega, saate ennast ise stimuleerida. Masturbaatorit saab ka kahe eseme vahele klammerdada. Tuge võivad pakkuda madratsile asetatud kindlad padjad. Diivanid pakuvad sageli võimalust Fleshlight'i või Fleshjack'i kinnitamiseks. Fleshlight'i tarvikutena on meil olemas iminappide kinnitus plaatidele või klaasile (Fleshlight Shower Mount), iPad'i kinnitus (Launchpad) ja palju muud.

 

Avastage MEOs Fleshjack'i tippmüüjad:

 

Fleshjack'i masturbaatorid veenavad oma originaalilähedase anatoomiaga ja võimaldavad intensiivset stimulatsiooni. Nubitud või soonikuga anaalikanal ja patenteeritud Super Skin materjal loovad uskumatu tunde, mis erutab iga meest. Kui soovite osta Fleshjack masturbaatorit või Fleshjack dildot, olete jõudnud õigesse kohta. Meil on saadaval kõik uued Fleshjack masturbaatorite mudelid erinevate tekstuuridega, samuti paljud Fleshjack sarja dildod.de leiad Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Brent Corrigan, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo, Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo ja muidugi populaarne FleshSack!