Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sugu slings ja armastus kiiged

Uudiskiri

Sugu slings ja armastus kiiged 

tellige 100% diskreetselt ja anonüümselt MEOs. Kõik seks slings, sling raamid, fisting slings ja armastuskiiged on laos ja koheselt saadaval. Siit leiad tohutu valiku BDSM-seadmeid & tooteid seksikaubanduses fisting. Avastage nüüd ja tellige internetis.

12
lehekülje kohta
Näita 37 - 45 45 objektist 37 - 45
Näita 37 - 45 45 objektist 37 - 45

Seks ühes sling või armastuskiik võib pakkuda mitmeid eeliseid nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt. Siin on mõned eelised, mida seksimise ajal slings või kiikede kasutamine annab:

  • Füüsilise naudingu suurenemine: Seks sling või kiigel pakub laiemat liikumis- ja asenditevalikut, mis võimaldab sügavamat tungimist, erinevaid nurki ja intensiivsemaid aistinguid. See võib suurendada füüsilist naudingut ja pakkuda uusi kogemusi mõlemale partnerile.
  • Suurem intiimsus: hõljumine sling või seksikiigel võib tekitada hüljatuse ja usalduse tunnet, suurendades partnerite vahelist intiimsust ja emotsionaalset sidet.
  • Vähem füüsilist pingutust: slings või armastuskiige kasutamine võib aidata vähendada partnerite füüsilist koormust, eriti seksuaalasendite puhul, mis nõuavad pikaajalist tõstmist või hoidmist.
  • Mitmekesisus ja eksperimenteerimine: Seks sling või seks armastuskiigel võimaldab erinevaid asendeid, sealhulgas selliseid, mis oleksid ilma sellise abivahendita keerulised või võimatud.


On olemas eri tüüpi slings ja erinevaid armastuskiike, millel kõigil on erinevad omadused ja eelised. Siin on mõned kõige levinumad sling mudelid:


Samuti on meil olemas sling metallist valmistatud rihmad. Need on tavaliselt valmistatud tugevast, pulbervärvitud terasest või roostevabast terasest ning pakuvad slings või armastuskiigele vastupidavat ja stabiilset tuge.

Sling Riiulid on saadaval erinevates suurustes ja kujundusega, et vastata erinevatele vajadustele. Mõned sling riiulid on kokkupandavad, et neid oleks vajaduse korral lihtsam transportida või hoiustada, samas kui teised slings ja armastuskiikede riiulid on tugeva alusega ja spetsiaalselt kõvema seksi jaoks mõeldud.

Kui soovite osta metallistsling raami, peaksite võrdlema erinevaid võimalusi ja otsima kvaliteeti, stabiilsust ja kandevõimet, et veenduda, et sling raam vastab teie vajadustele.

Meil on saadaval ka muid lisatarvikuid, mida saab sling raami külge kinnitada, näiteks hoidikud parima fisting libestusvahendi jaoks, J Lubecrisco, rusikakinnaste hoidjad, peeglid ja palju muud.

Kokkuvõttes on armastuskiige või armastusraami kasutamine slings või armastuskiige seksi ajal võib pakkuda mitmeid eeliseid ja suurendada kogemust mõlema partneri jaoks. Oluline on valida sling või armastuskiik, mis vastab teie vajadustele ja eelistustele, ning järgida alati ohutusjuhiseid, et vältida vigastusi.

Mis tegelikult teeb seksi või isegi fisting aadressil sling nii eriliseks?

Mõte, et sinu sees on hiiglaslik dildo, tohutu peenis või isegi terve rusikas, võib arusaadavalt olla üsna põnev. Terve käsi võib stimuleerida palju suuremat ala. Mõnele meeldib ka psühholoogiline kogemus "laiali venitamisest" ning kõrge intiimsuse tase. Paljud naudivad soojuse ja jõu tundmist keha sees. Samuti saab selle tungimisviisi puhul soovi korral säilitada silmakontakti. Nii saab fisting Top vahetult kogeda naudingut, mida vastuvõttev isik tunneb.

Mis on fisting või fisting?

Fisting on põhimõtteliselt fisting või fisting on põhimõtteliselt kogu käe või rusika seksuaalne tungimine pärakusse või tuppe. Seda seksuaalpraktikat tuntakse kõnekeeles ka kui fistimist. fisting fisting. Selleks, et fisting oleks mõlemale partnerile lõbus ja rahuldust pakkuv, on oluline palju aega, absoluutne usaldus ja palju lõdvestumist. Oluline ja igaühe jaoks erinev on ka asend, milles fistingut harjutatakse. Hea fistingsling on hea seansi jaoks oluline ideaalne libestusaine ning õiged seksimänguasjad ja tarvikud fisting

Millises asendis peaksin ma passiivsena võtma, kui tahan fistida?

Fistingu või fisting jaoks on oluline, et passiivne inimene leiaks lõdvestunud kehaasendi. Enamiku fistimiste jaoks on parim kehaasend "fistimiste seliliasend" sling või nn armastuse kiikumine. Teised eelistavad nn doggy-style fisting-asendit, kus fistlik isik on neljakäpuli, st põlvedele ja küünarnukkidele toetudes, sling laual või Fuck Bench.

MEO veebipoes slings, armastuskiiged, fisting kreemid ja fisting tarvikud leiad laia tootevaliku.