Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball stretcher

Uudiskiri

Ball stretcher 

Roostevabast terasest ball stretcher pakub paljudele meestele suurt naudingut seksi või masturbeerimise ajal. Meie raskemaid versioone saab kasutada ka munandite suurendamiseks.

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 24 66 objektist 13 - 24
Näita 13 - 24 66 objektist 13 - 24

ball stretcher on seade või seksimänguasju, mida kantakse munandikupu ümber, et venitada munandeid. ball stretcher on tavaliselt valmistatud erinevatest materjalidest. MEO pakub silikoonist valmistatudball stretcher , nahast valmistatudball stretcher, metallist valmistatudball stretcher ja kummist valmistatudball stretcher . Meil on ka lukustatavad ball stretcher. ball stretcher ja munandipunnid on erineva kuju ja suurusega ning neid saab kanda lühikese või pika aja vältel.

Kuulide venitajal on mitmeid eeliseid. Paljud mehed leiavad, et munandite või munandipõie venitamine on väga meeldiv, sest see annab neile seksi ajal ainulaadse ja intensiivse tunde. Mõned mehed märgivad ka, et palli venitaja kandmine suurendab nende seksuaalset võimekust, suurendades nende vastupidavust või muutes nende orgasmi intensiivsemaks.

On olemas palju erinevaid palli venitajaid. Mõned kõige populaarsemad on:


Pallitõmbaja valimisel on oluline arvestada selliseid tegureid nagu materjal, suurus ja kaal. Samuti on oluline alustada väiksema suurusega pallipikendusega ja järk-järgult liikudaraskemate ball stretcher suuruste suunas, kui keha harjub munandite ja munandipõie venitamise tunnetusega. Samuti on oluline järgida tootja kasutus- ja hooldusjuhiseid, et teie ball stretcher kestaks kaua ja oleks ohutu kasutada. MEO-st leiate alati suurima ball stretcher valiku ja kõige uuemad pallistretšeri mudelid.