Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anal Depth Play

Uudiskiri

Pikk dildo - sügavuse mängimise dildo

Pikk dildo sobib eriti hästi Anal Depth Play või anaalseks venitamiseks. Sõltuvalt suurusest sobib meie pikk dildo nii anaalprofessionaalidele, edasijõudnutele kui ka algajatele. Tänu materjalile kohandub see pikk dildo teie sisemise anatoomiaga, täidab teid ja masseerib sügaval teie sees kohti, mille olemasolust te isegi ei teadnud.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Pikk dildo, nagu see hiiglaslik dildo, sobib eriti hästi sügavaks anaaltreeninguks või anaalseks venitamiseks. Anal Depth Play või anaalseks venitamiseks. Sõltuvalt suurusest sobib meie pikk dildo nii anaaliprofessionaalidele, edasijõudnutele kui ka algajatele. Tänu materjalile kohandub see pikk dildo sinu sisemise anatoomiaga, täidab sind ja masseerib sügaval sinu sees kohti, mille olemasolust sa isegi ei teadnud. Nii et kui otsid väga pikka dildot sügavaks anaalpenetratsiooniks, on meie hiiglaslik dildo ideaalne valik.

     

    Tänu oma pikkusele sobib see väga pikk dildo võimalikult sügavaks anaalseks penetratsiooniks, nn Anal Depth Play. Muljetavaldava läbimõõduga ei ole unarusse jäetud ka päraku stimuleerimine. Oleme selle väga pika dildoga varustanud Anal Depth Play Dildo soonte ja soonikega veelgi intensiivsemate tundmuste jaoks. Selline pikk dildo pakub teile palju tehnilisi eeliseid teiste pikkade dildode ees. Tänu oma spetsiaalsele alusele imbub see pikk dildo end täielikult sisestatuna tagumiku vahele. Seejärel saate pikka dildot diskreetselt kanda enda sees 24/7 ja lasta end anaalselt hellitada. Ümberringi ideaalne, väga pikk dildo keha sügavate piirkondade uurimiseks.

     

    Mis on selle dildo juures nii erilist?

     

    See eriline dildo on väga pikk dildo nn Anal Depth Play. Saate valida 3 suuruse ja kahe värvi (must või kuldne) vahel. Selline pikk dildo on lihtsalt imeline! See avaldab muljet oma äärmise pikkuse, suure läbimõõdu, ebatavaliste tekstuuride ja veenva materjali poolest. Materjal, mis on piisavalt tugev ja samal ajal paindlik, nii et sa tunned seda täpselt õigetes kohtades, sügaval sinu sees! See pikk dildo täidab sind täielikult ja tagab sulle intensiivse rahulduse. See dildo ei veena sind mitte ainult oma suurusega, vaid ka selle väga eriline disain annab sulle unustamatuid hetki. Pikk Anal Depth Play Dildo istub ideaalselt käes, sile materjal muudab sisestamise väga lihtsaks ja mehed või naised saavad ise otsustada, kui sügavale see dildo tungib Anal Depth Play Dildol on lubatud tungida.

     

    Mis on nii eriline selle väga pika Anal Depth Play Dildo?

    Pikk dildo viib anaalmängu uuele tasemele, sest sügav anaalseks pakub väga erilisi aistinguid! Kas otsite klassikalist 1 meetri pikkust dildot või soovite osta teisi väga pikki dildosid, olete MEO ® dildopoes õiges kohas. MEO ® on üks spetsialistidest anaalsügavuse treenimise valdkonnas: äärmuslik pikkus, suured läbimõõdud, ebatavalised tekstuurid ja veenev materjal, mis on piisavalt tugev ja paindlik samal ajal, et sa saaksid seda tunda täpselt õigetes kohtades! See dildo ei avalda teile muljet mitte ainult oma pikkusega, vaid ka selle väga eriline disain pakub teile unustamatuid hetki.

     

    Kuidas kasutada väga pikka Anal Depth Play Dildot?

    Väga pika ja ümbermõõdu tõttu võib väga pika anaalsügavuse treeningdildo sisestamine olla alguses keeruline. Võta aega, toimi aeglaselt ja vali asend, mis võimaldab sul oma keha välja sirutada. Lemmik abivahendiks on meie ASS UP padi anaalsügavuse treenimiseks. Lamage selili, meie ASS UP padi pepu all ning jalad tõstetud ja laiali. ASS UP padi toetab teie keha stabiilselt ja mugavalt ka pingulises asendis. Kindel ASS UP padi takistab ka teie vajumist voodisse ja hõlbustab mitmeid teisi asendeid anaalsügavuse treenimise ajal.

     

    Millist määrdeainet peaksin kasutama Anal Depth Play ja anaalsügavuse treenimiseks?

    Kasutage rohkelt libestusainet! Me ei väsi seda punkti kordamast. Pärak ei ole mitte ainult tundlikum kui tupp, vaid see muutub ka seda õrnemaks, mida kaugemale ülespoole lähed. Seepärast peaksid kindlasti kasutama palju ja palju libestit, et sa ei teeks endale haiget. Kui kavatsed kasutada väga pikka dildot, soovitame meie FUCKSLUT libestit Anal Depth Play see on silikoonipõhine ja tundub nagu ükski teine libestusaine. FUCKSLUT muudab pika dildo kasutamise sügavaks anaaltreeninguks intensiivseks naudinguks. Igal juhul soovitame ka meie EXTREMEO sprei. See sprei on ideaalne valik nii algajatele kui ka kogenud Anal Depth Play Täiuslik valik. EXTREMEO on spetsiaalne toode anaalseksiks, anaalsügavuse treenimiseks ja anaalvenitamiseks. Tänu spetsiaalsele toimeainete kombinatsioonile tagab see sprei, et isegi väga pikki dildosid saab kergemini sisse viia. EXTREMEO eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. Sprei toimib ilma tunnetuse kadumiseta, vähendab sulgurlihase valutundlikkust ja aitab saavutada täiusliku penetratsiooni Anal Depth Play.

    Materjal ja hooldus pika Anal Depth Play Dildo:

     

    See pikk dildo on mõeldud Anal Depth Play on valmistatud kvaliteetsest silikoonist. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Kasutatud materjal on ka väga stabiilne, nii et teie väga pikk dildo kestab kaua. Saate pikka dildot puhastada Anal Depth Play Dildo kerge seebi ja veega. Põhjalikuks hügieeniks soovitame kasutada regulaarselt ka meie pihustit VERYCLEAN. Loomulikult on puhastamine eriti oluline ka pärast kasutamist. Enne väga pika dildo kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada soolestik. Meie poekategooriast "Anaalduššid" (kliki siia ) leiad sobiva anaalduši anaalseks sügavustreeninguks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Anal Depth Play Dildo (väga pikk dildo meestele ja naistele)
    • Mõõdud: Suurus S = sissetõmmatav pikkus 27,5 cm, läbimõõt 2,8 cm, suurus M = sissetõmmatav pikkus 37,5 cm, läbimõõt 4,1 cm, suurus L = sissetõmmatav pikkus 53 cm, läbimõõt 4,8 cm.
    • Materjal: Liquid Silicone, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik.
    • Libesti: Soovitame meie libestusaineid FUCKSLUT, EZ2FUCK või MANCUNT.
    • Puhastamine: Soe vesi ja meie mänguasja puhastusvahend VERYCLEAN.
    • Meie EXTREMEO sprei lõdvestab teie sulgurlihaseid ja muudab sisestamise lihtsamaks.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Bon matériel, de bonne qualité

    Bon matériel, de bonne qualité

      Hindamine 

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

        Hindamine 

        Just great

        Lubed up, took my time, whole lot in, brilliant, going to get large next, even when it's in its not, because as you relax it actually snakes further up than you expect

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Just upgraded to the large

        Just upgraded to the large from the small and medium and WOW!!!!
        I have had many toys over the years and none of them even close to this, it has it all, length,girth and flexibility.

        • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Wow

        The supersoft platinum silicone these are made of is amazing. There very floppy and soft but when it's deep inside and worn as a butt plug it has just enough give it it to very comfortably straighten out the sigmoid bend over time.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Worth.. Every.. Penny

        Well... its pretty amazing to be honest, only real downside is yes once lubed in a pain in the ass (badumtsh) to get in but everywhere else it.... feels.... amazing!! Had me cumming before i even managed to ‘swallow’ the end of it and had stop, i was impressed by that to say the least, feeling it A: slowly expand you as it plunges deeper and deeper... and B: so easily navigate its way around your insides is... mmm... yes, quite nice... uh...

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Awesome

        i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Macht genau was er soll.

        Die Länge ist top und auch für Anfänger gut geeignet die in die Tiefe gehen wollen. Er ist sehr flexibel. Mit ausreichend Gleitmittel und etwas Geduld kann man ihn ganz gut und komfortabel komplett einführen. Dazu braucht man aber schon etwas mehr Erfahrung.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Pikk dildo - sügavuse mängimise dildo

        Pikk dildo - sügavuse mängimise dildo

        Pikk dildo sobib eriti hästi Anal Depth Play või anaalseks venitamiseks. Sõltuvalt suurusest sobib meie pikk dildo nii anaalprofessionaalidele, edasijõudnutele kui ka algajatele. Tänu materjalile kohandub see pikk dildo teie sisemise anatoomiaga, täidab teid ja masseerib sügaval teie sees kohti, mille olemasolust te isegi ei teadnud.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: