Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM rakmed

Uudiskiri

Alphamale Neopreenist rakmed

MEO neopreenist Alphamale Harnessil on täielikult reguleeritav rihm ja eemaldatav riistarõngas. Kaunistav Y-kuju rõhutab keha ja juhib tähelepanu peenisele ja munanditele.

Rohkem infot

3498/00

129,90 €


-50,00 €

79,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO neopreenist Alphamale Harnessil on täielikult reguleeritav rihm ja eemaldatav riistarõngas. Meeldiv Y-kuju rõhutab keha ja juhib tähelepanu peenisele ja munanditele.

    Kvaliteetne neopreen istub kehale ideaalselt ja tundub nahal meeldiv. Lisatud riiderõngas tõstab peenist selgelt esile ja tagab, et see tuleb veelgi paremini esile nii riiete all kui ka täiesti paljastatult.

    Alphamale rakmed on vastupidavad, mugavad ja teevad kandja absoluutselt "kuradi".

    Meie neopreenist Y-rakmed on eriline aksessuaar, mida kasutatakse sageli fetiši- või BDSM-praktikates. Oma nime võlgneb see Y-kujulisele disainile, mis jookseb üle õlgade ja selja ning koondub rinnapiirkonnas. Sukeldumisest ja teistest veespordialadest tuntud materjal neopreen pakub mitmeid eeliseid traditsiooniliste materjalide, nagu nahk, ees. Esiteks on neopreen vetthülgav, mis tähendab, et seda ei kahjusta higi ega muud vedelikud ning seda on lihtne puhastada. Seevastu nahka võib niiskus kahjustada ning see nõuab hoolikamat puhastamist ja hooldust. Teiseks on neopreen hüpoallergeenne ja seetõttu eriti sobiv tundliku naha või nahkallergiaga inimestele. Lisaks sellele on neopreen teatud määral elastne, mis tagab mugava istuvuse, samas kui nahk on üsna jäik. Teine neopreenist valmistatud rõivaste eelis naha ees on selle jätkusuutlikkus. Neopreenist toodete tootmine on sageli väiksema ökoloogilise jalajäljega kui nahast toodete tootmine, millel võib olla märkimisväärne keskkonnamõju. Lõpuks on neopreen tavaliselt odavam kui kvaliteetne nahk, mistõttu on see paljude jaoks taskukohane alternatiiv.

    Kokkuvõttes pakub neopreenist Y-valjavöö mugavust, niiskuskindlust, hüpoallergeenseid omadusi ning on sageli keskkonnasõbralikum ja kuluefektiivsem kui nahast vaste.

    Neopreenist Y-valjavöö hooldamine:

    Neopreenist Y-valjavöö hooldamiseks soovitame käsipesu leige vee ja pehme seebiga. Ärge kasutage agressiivseid pesuvahendeid, kuna need võivad neopreenile kahjulikult mõjuda. Pärast pesemist tuleks rakmed õrnalt hõõruda, et eemaldada higi, õlid ja muud jäägid. Seejärel võib selle riputada õhukuivaks, vältides otsest päikesevalgust, kuna UV-kiired võivad aja jooksul neopreenist tuhmuda ja seda hapraks muuta. Materjali vastupidavuse tagamiseks on parim hoiukoht jahe ja kuiv koht. Vältige rakmete painutamist või voltimist. Neopreeni ei tohi pesta pesumasinas ega kuivatada trummelkuivatis, kuna see võib neopreenmaterjali kahjustada.

    Lisateave:

    • Neopreenist Alphamale Harness
    • Materjal: Neopreen
    • Alphamale on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    A must-have for the adventurous

    If you're looking for a versatile accessory that combines function with bold style, the neoprene harness is a game changer. From the moment I slipped into this harness, the quality of the material and thoughtful design were evident. Made from soft yet durable neoprene, it offers a comfortable fit that easily adjusts to any body shape, making it a versatile piece for anyone.

    The harness is fantastic on its own, creating a striking look that's both assertive and stylish. It's perfect for wearing shirtless with jeans or shorts, subtly enhancing your physique. The lift it provides to your package not only boosts your confidence, but also presents a provocative and enhanced bulge that's sure to turn heads.

    One of the unique features of this harness is its compatibility with accessories such as the Sport Fucker Butt Plug. The design ensures that the plug stays securely in place, providing an exciting option for extended wear throughout the day. This feature is a testament to the ingenuity of the harness and its appeal to those looking to spice up their lifestyle discreetly and comfortably.

    The neoprene harness isn't just about looks; it's about enhancing your everyday experiences. Whether you're at a party, on a special date or just enjoying your daily activities, it adds a touch of excitement and flair to your wardrobe. It's easy to clean and maintain, making it a practical choice for continuous use.

    In conclusion, this is a top recommendation for anyone looking to enhance their wardrobe with something that is both functional and exciting. It's a blend of quality, comfort, and style that you won't want to pass up.

      Hindamine 

      Sehr gute Qualität

      Alles bestens geklappt mit der Bestellung bis zur Zustellung. Bin zufrieden.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Alphamale Neopreenist rakmed

      Alphamale Neopreenist rakmed

      MEO neopreenist Alphamale Harnessil on täielikult reguleeritav rihm ja eemaldatav riistarõngas. Kaunistav Y-kuju rõhutab keha ja juhib tähelepanu peenisele ja munanditele.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      15 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: