Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Lukustatavad anaalpistikud

Uudiskiri

BDSM AnalLock - lukustatav anaalpistik

Tulevad varsti  Pakkumine
  • BDSM AnalLock - lukustatav anaalpistik

AnalLock on kvaliteetne, lukustatav BDSM anaalpistik, mis on spetsiaalselt välja töötatud kogenud ekstreemse anaalmängu armastajatele. Siledast, niklivabast ja vastupidavast roostevabast terasest valmistatud anaalpistik on ideaalne valik anaalseks vooruseks.

Rohkem infot

3565/00

169,90 €


-20,00 €

149,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    AnalLock on kvaliteetne, lukustatav BDSM anaalpistik, mis on spetsiaalselt välja töötatud kogenud ekstreemse anaalmängu armastajatele. Siledast, niklivabast ja vastupidavast roostevabast terasest valmistatud anaalpistik on ideaalne valik anaalseks kasinuseks.

    Anaalikastsus on termin, mis mängib rolli BDSM-skeenes ja domineerimise ja allumise ümber koondunud praktikates. See tähendab anaalstimulatsiooni ja -penetratsiooni kontrollimist või piiramist, sageli osana laiemast kasinuse stsenaariumist.

    MEO AnalLock on oluline vahend kõigile, kes soovivad oma piire ületada ja uurida anaalse allumise uusi mõõtmeid.

    Peamised omadused:

    • Kaunilt vormitud anaalpistik, mis on valmistatud terasest: poleeritud, niklivaba ja kvaliteetne. See tööstusliku väljanägemisega tagumispistik on mõeldud nõudlikele nautlejatele, kes otsivad kvaliteetset seksimänguasja anaalseks kasinuseks ja seksuaalseks distsipliiniks.
    • Pepupistiku laiali: Lame, ümmarguse võtme keeramisega saab pepupistiku tiivad laiali ajada ja pepupistiku seejärel sulgeda.
    • Turvaline lukustusmehhanism: Anaalpistikut saab kuldse lukustusnõela ja võtme abil turvaliselt soovitud asendisse lukustada.
    • Anatoomiliselt täiuslik: Tagumispistiku ergonoomiline disain võimaldab seda hõlpsasti sisestada. Kitsas kael ja lai alus tagavad, et lukustatav tagumispistik püsib kindlalt pärakus.


    Lisaks füüsilisele komponendile mängib olulist rolli ka psühholoogiline komponent. Teadmine lukustatava tagumikuploki pidevast olemasolust ja sellega seotud piirangutest võib olla nii erutav kui ka ahistav.

    Anaaline kasinus võib olla intensiivne ja rahuldust pakkuv kogemus, mis tugevdab nii füüsilist kui ka emotsionaalset sidet partnerite vahel. Nagu kõigi edasijõudnud seksuaalsete praktikate puhul, on oluline olla hästi informeeritud ning pöörata tähelepanu ohutusele ja nõusolekule.

    Lukustatava tagumispistiku puhastamisel on toote pikaealisuse säilitamiseks hädavajalik põhjalik hügieen. Peske lukustatavat tagumispistikut pärast iga kasutamist põhjalikult sooja vee ja maheda seebiga või kasutage meie INSTACLEAN pihustit. Veenduge, et kõik jäägid on eemaldatud ja tagumispistik on täiesti kuiv, enne kui hoiustate seda puhtas ja kuivas kohas.

    Rohkem üksikasju:

    • AnalLock - lukustatav tagumispistik
    • Mõõdud: Kogupikkus 86 mm, sissetõmmatav pikkus 71 mm. Läbimõõt reguleeritav vahemikus 38 mm kuni 56 mm.
    • Kaal: 264 g
    • Materjal: roostevaba teras
    • Märkus: ohutuse tagamiseks ei tohi kuldne polt ja lame, ümmargune mutrivõtja kaduma minna.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Heavy and beautiful. Great piece.

    It took me quite some effort to find this exact piece. there are many other items that look like this but, in the end, they have nothing to do. This one is heavy and it has a very good craftsmanship.
    It is everything I expected from it.

      Hindamine 

      Alles gut

      Gut angekommen, alles gut. Wird öfter verwendet.

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM AnalLock - lukustatav anaalpistik

        BDSM AnalLock - lukustatav anaalpistik

        AnalLock on kvaliteetne, lukustatav BDSM anaalpistik, mis on spetsiaalselt välja töötatud kogenud ekstreemse anaalmängu armastajatele. Siledast, niklivabast ja vastupidavast roostevabast terasest valmistatud anaalpistik on ideaalne valik anaalseks vooruseks.

        Kirjutage oma ülevaade

        5 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: