Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anal Depth Play

Uudiskiri

Elevandi peenis dildo

Meie Elephant Penis on dildo, mida me valmistame 5 suuruses väga kogenud anaalsekspertidele. Valmistatud Liquid Silicone, on dildo nii paindlik, et see suudab tõesti võtta kõiki asendeid ja masseerida teie sügavamaid sügavusi. Muljetavaldavad detailid, nagu kaunilt tekstureeritud võll ja punnis peenis, viivad lõpule selle elevandipenise realistliku välimuse.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Meie Elephant Penis on väga suur ja pikk animal dildo, mida me valmistame 5 suuruses väga kogenud anaalekspertidele. Valmistatud Liquid Silicone, on dildo nii paindlik, et see suudab tõesti võtta kõiki asendeid ja masseerida teie sügavamaid sügavusi. Muljetavaldavad detailid, nagu kaunilt tekstureeritud peenise vars ja punnis peenis, viivad lõpule selle elevandipenise realistliku välimuse.

     

    Mis teeb selle loomadildo nii ahvatlevaks?

     

    Teoreetiliselt võiks see dildo olla sinu ees just praegu. Oleme kindlad, et võite mõelda loendamatutele asjadele, mida võiksite selle animal dildo "elevandi peenisega" teha. Kas olete juba valinud ühe 5 suurusest? Väikese MANCUNTi libestusainega võiksite temaga kohe lõbutseda. Ta võiks sind nüüd tõeliselt kiimaseks teha ja sulle hiiglasliku kliimaksi anda. Kasuta oma kujutlusvõimet ja lase dildol sinu sees "töötada" ....

     

    Kuidas kasutada väga pikka elevandi peenise dildot?

     

    Oma pikkuse ja ümbermõõdu tõttu võib väga pika elevandipenise dildo sisestamine alguses olla keeruline. Võta aega, mine aeglaselt ja vali asend, mis võimaldab sul oma keha välja sirutada. Populaarne abivahend on meie ASS UP padi. Lamage selili, meie ASS UP padi pepu all ning jalad tõstetud ja laiali. ASS UP padi pakub stabiilset ja mugavat tuge teie kehale ka pingelises asendis. Kindel ASS UP padi takistab ka teie vajumist voodisse ja hõlbustab arvukaid teisi asendeid seksi või sooloseksi ajal.

     

    Elephant Penis Dildo kasutamine ja puhastamine:

     

    Palun kasutage Elephant Penis Dildo ainult koos libestiga nagu Mancunt by MEO ® või veepõhise libestiga nagu Aquameo ® või Alphamale ®. Elevandi peenise dildot tuleks enne ja pärast kasutamist puhastada meie pihustiga VERYCLEAN. Enne pika dildo kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada soolestik.



    Lisateave:

     

    • animal dildo = Elevandi peenise dildo
    • 5 erinevat suurust
    • Mõõtmed: Üksikasjad leiate artikli pildilt. Suurus S = pikkus 38 cm, võlli läbimõõt 2,6 kuni 4,5 cm. Suurus M = pikkus 40 cm, võlli läbimõõt 3,3 kuni 6 cm. Suurus L = pikkus 42 cm, varre läbimõõt 3,6 kuni 6,5 cm. Suurus XL = pikkus 48 cm, varre läbimõõt 4-7,5 cm. Suurus XXL = pikkus 55 cm, varre läbimõõt 4,5-8,3 cm.
    • Integreeritud iminapaga (kleepub kõikidele siledatele pindadele)
    • Valmistatud kvaliteetsest Liquid Silicone, ftalaadivaba
    • Palun kasutage ainult veepõhiseid libestusvahendeid nagu Alphamale või AQUAMEO ja meie Lube Shooter.
    • Selleks soovitame meie toodet EXTREMEO: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada takistusteta anaalseksi.
    • animal dildo "Elevandi peenis" on valmistatud Liquid Silicone. Seda saab kasutada nii anaalselt kui ka vaginaalselt. See on realistlikult modelleeritud originaali järgi ja täpselt valmistatud.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    perfetto

    perfetto, come da descrizione. forse avrei dovuto prendere una taglia più grande.

    • 2 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Fantastico

    Ho preso la misura più piccola, essendo un po’ alle prime armi con le penetrazioni anali e la dimensione è perfetta!
    Fantastico sia in solitudine che in compagnia godendo della doppia penetrazione!

    • 2 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Super Dildo

    Du willst mit Deinem Partner einen sexuell aufgeladenen Abend erleben? Mit dem Animal Dildo „Elefanten Penis“ ist dies möglich. Angefangen mit einfachem "Aufwärmen" und etwas Poppers, kann nun der Animal Dildo zum Einsatz kommen. Ganz langsam wird er eindringen. Dein Freund lenkt ihn und gibt die Geschwindigkeit vor. Nimmst Du wahr wie er ständig tiefer eindringt? Es ist die Mischung zwischen Pein und Verlangen. Er schiebt ihn immer weiter. Bis der echt große Animal Dildo völlig in Dir verschwunden ist. Nun wird der Dildo wieder rausgezogen, ebenso langsam. Er ist im Freien! Allerdings geht es erneut von vorne los, nur rasanter. Jede Runde dringt der Animal Dildo schneller und tiefer ein bis hin zum atemberaubenden analen Orgasmus.

    • 6 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Elevandi peenis dildo

    Elevandi peenis dildo

    Meie Elephant Penis on dildo, mida me valmistame 5 suuruses väga kogenud anaalsekspertidele. Valmistatud Liquid Silicone, on dildo nii paindlik, et see suudab tõesti võtta kõiki asendeid ja masseerida teie sügavamaid sügavusi. Muljetavaldavad detailid, nagu kaunilt tekstureeritud võll ja punnis peenis, viivad lõpule selle elevandipenise realistliku välimuse.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: